boze jak ja Was kocham;-) chociaż Wy sie o mnie martwicie;-) a ja d**** wolowa, ze nie wytlumaczyłam po co idę

otóż moja koleżanka superowa (zresztą też na bb poznana, tylko z sierpniowek) zapisała mnie na wizytę jakiś czas temu, bo jej smęcilam, ze musze sobie brodawkę?pieprzyk?narośl? - niewiem gdzie to zaklasyfikować;-) z noska usunąć

chcialam to pare lat temu już zrobić, ale pani dermatolog na wizycie powiedziala, ze przecież po co, to takie urokliwe

no ale to "coś" urokliwego od jakiegoś czasu jakby mnie podroslo?

i za pare lat bym wygladala jak Kunegunda 1

no i dzisiaj onkolog obejrzał i powiedział, że to jest typowa kosmetyka, nie ma broń boże jakiś komórek nowotworowych i ogólnie pod nfz to nie podlega

(a wyobraźcie sobie, ze płacę podwójne składki zdrowotne

) no i tym sposobem polecil mi "cudownego" chirurga plastyka, który do nicg wpada raz w m-cu i zajmuje się takimi sprawami, i w ogole, ze jest to super-hiper gość ale też super-hiper kosi

i tak wg tego co gadal przeliczyłam, ze za wycięcie tego a"ala pieprzyka weźmie uwaga ok 2tys

chyba by mnie pogieło tyle płacić za coś takiego

znajdę tu naszego olsztyńskiego specjaliste, który może 300 weźmie i tyż ładnie bedzie

ale oczywiście poczułam pewien niedosyt i zaczęłam po kolei pokazyważ wszystkie pieprzyki

na zasadzie: a zobaczy pan tu na szyi- groźny? albo tu na ramienieu

i tym sposobem znalazł dr jednego pieprzyka na plecach, też kosmetyka ale "podlegającego" NFZ towi;-)
za raz przychodzi nowa kandydatka, trzymajcie kciuki;-) aczkolwiek przez telkefon miała głos typu; CZEGO

...aż sie boje
Surv będzie dobrze

Florcia musi najpierw obadać, sprawdzić ;-) teraz na przyjaźń trzeba zasłużyć
Dorka kurcze ale niezłe bony dostaniecie

u nas to zawsze maks było z 200 zł:-( no ale to urząd tp czego wyymagać
Kic ja pamietam, że jak Korni byl mallutki (miał z 3 m-c) to u mojego M w pracy też była dluga batalia na komisji socjalnej czy przyznać mu paczkę, czy nie

w koncu maly dostał, po tak zwanej znajomosci

to wszystko zależy od regulaminu zakladowego, który ustalają pracownicy (a w rzeczywistości szef

)
Andula rzeczywiście gruszki są ciężko strawne, a szczegolnie skórka

no ale dobrze, ze już oki
Renia działaj, ddziałaj bo my tu ciekawe efektu:-)
Mondzi a o co biega z Twoim porodem???

czemu miałaś takie problemy z oddychaniem????
oo ktos dzwoni, to pewnie potencjalna niani;-)