reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Izabelka a robiliście małej badania na pneumokoki??mojej koleżanki córka tez tak chorowała (razem do złobka z Kubą chodziła) no i sie okazało że ma pneumokoki.

reklama
Jestem, żyję.
Wszystko przeczytałam na raty, ale tyle naprodukowałyście, że nie poodpisuję:sorry:

Jak słusznie przewidywałyście, wczorajszy urlop to była orka na ugorze:confused2:A dziś nie lepiej, choć z pomocą męża, bo Olgę wysypuje (ospa). Jest strasznie marudna, do tego puścił się jej katar. Wygląda jak kupa nieszczęścia:-(I nikt inny tylko mama - mówi mamuś i ciągnie za palec żeby się z nią szlajać po mieszkaniu. Tatuś może leżeć i dłubać w nosie:sorry:
Nic to, uciekam, żeby poodpoczywać, bo nie wiadomo jaka będzie noc.

Kasiu oby szybko Oldze przeszło paskudztwo (a szczepiłaś ospa, świnka, różyczka?)
a z tym ciąganiem za palca to u nas bez choroby to samo
tylko ja mam łazić, bawić, a tatus może spać, zjeść, posiedzieć na kompie:-p

ale tu cisza
nawet wiatru nikt nie robi:-)

a do nas zaraz mama przyjedzie i się cieszę bo pewnie dzięki obecności dolinki choć na chwilkę mnie opuszczą

dobrej nocki

Kasiu oby szybko Oldze przeszło paskudztwo (a szczepiłaś ospa, świnka, różyczka?)
a z tym ciąganiem za palca to u nas bez choroby to samo
tylko ja mam łazić, bawić, a tatus może spać, zjeść, posiedzieć na kompie:-p

Reniu, Kasiu u nas tez jest identiko:sorry:
Kasiu z jednej strony to teraz troche przekichane będziecie mieli, ale z drugiej już jedną chorobę dziecięcą mniej:tak:trzymaj się kochana:tak:
Iza no delikatniutka Twoja Wercia jest:-( zdróweczka dużo Wam życzę:tak:
a my dalej u rodziców buszujemy;-) normalnie dietę szlag trafił:confused2:

Pabla sama 10 dni leczylam i tak sie skonczylo wlasnie;
Kicrym nie sprawdzalismy czy to pneumokoki, nikt nie sugerowal; nawet nie wiedzialam,ze takie badania sie robic profilaktycznie
a wy kiedys robilyscie?
mala juz lepiej, ja tylko chodze śnieta, bo malej musze dawac w nocy lek; potem syn sie rozkopal i przyszedl zeby go przykryc; potem wstaly po 6;
dzisiaj bede prosilc ciocie,zeby bańki jej postawila
Kasiu wsspolczuje, pamietam jaka Wercia byla wysypana i marudna; ja smarowala pudrokremem i fioletem na zmiane- fiolet sie przynajmniej nie zmazywal i szybciej zasuszal :tak:
udanej niedzieli

Zdróweczka dla naszych małych chorowitków. Ja tez nie słyszałam o takich badaniach na pneumokoki.
Renia my braliśmy Punie ze schroniska , powiedziałam , że nigdy więcej tam się nie wybiore, aż mi się płakać chciało jak widziałam te biedne zwierzątka.

Witam !
Nie wiem czy powinnam sie chwalic ale Misiek spal od 18:30 do 8:20 dal mi sie wyspac:tak:Teraz tancuje jak oszalaly a ja popijam kawke:-)
Olga zdroweczka zycze :tak:
Wercia bidulko oby banki pomogly zdrowka:tak:
Tosika dieta nie zajac...;-):-)
Dzis znowu piekna pogoda wiec moze na spacerek ruszymy bez wozka gdyz panie w przedszkolu powiedzialy ze maly nie chce za raczke na spacereku chodzic i czy z nim wychodzimy bez wozka:cool2::cool2:

Milej niedzieli!

No Misiek ale fajny z ciebie chłopak tak dać mamie odpocząć prawie 14 godzin to ty chyba rekordzista jakiś jesteś.

reklama
Witam.
Olga poszła już na pierwszą drzemkę -to do niej nie podobne. Ale męczy sie bidulka bardzo. Już jest dużo więcej zesypana niż Miki - zwłaszcza na twarzy:-(Do tego stan podgorączkowy i katar, kaszel. Wezwę dziś lekarkę (zobaczymy, czy przyjdzie), żeby ją osłuchała.

Misiek, ale dałeś mamie pospać - super!
Wercia zdróweczka!

Do góry