reklama
Jestem, żyję.
Wszystko przeczytałam na raty, ale tyle naprodukowałyście, że nie poodpisuję
Jak słusznie przewidywałyście, wczorajszy urlop to była orka na ugorze
A dziś nie lepiej, choć z pomocą męża, bo Olgę wysypuje (ospa). Jest strasznie marudna, do tego puścił się jej katar. Wygląda jak kupa nieszczęścia:-(I nikt inny tylko mama - mówi mamuś i ciągnie za palec żeby się z nią szlajać po mieszkaniu. Tatuś może leżeć i dłubać w nosie
Nic to, uciekam, żeby poodpoczywać, bo nie wiadomo jaka będzie noc.
Wszystko przeczytałam na raty, ale tyle naprodukowałyście, że nie poodpisuję

Jak słusznie przewidywałyście, wczorajszy urlop to była orka na ugorze

Nic to, uciekam, żeby poodpoczywać, bo nie wiadomo jaka będzie noc.
Kasiu oby szybko Oldze przeszło paskudztwo (a szczepiłaś ospa, świnka, różyczka?)
a z tym ciąganiem za palca to u nas bez choroby to samo
tylko ja mam łazić, bawić, a tatus może spać, zjeść, posiedzieć na kompie
ale tu cisza
nawet wiatru nikt nie robi:-)
a do nas zaraz mama przyjedzie i się cieszę bo pewnie dzięki obecności dolinki choć na chwilkę mnie opuszczą
dobrej nocki
tylko ja mam łazić, bawić, a tatus może spać, zjeść, posiedzieć na kompie

ale tu cisza
nawet wiatru nikt nie robi:-)
a do nas zaraz mama przyjedzie i się cieszę bo pewnie dzięki obecności dolinki choć na chwilkę mnie opuszczą
dobrej nocki
Kasiu oby szybko Oldze przeszło paskudztwo (a szczepiłaś ospa, świnka, różyczka?)
tylko ja mam łazić, bawić, a tatus może spać, zjeść, posiedzieć na kompie![]()
Reniu, Kasiu u nas tez jest identiko

Kasiu z jednej strony to teraz troche przekichane będziecie mieli, ale z drugiej już jedną chorobę dziecięcą mniej

Iza no delikatniutka Twoja Wercia jest:-( zdróweczka dużo Wam życzę

a my dalej u rodziców buszujemy;-) normalnie dietę szlag trafił

Izabelka
Oski i Wercia
Pabla sama 10 dni leczylam i tak sie skonczylo wlasnie;
Kicrym nie sprawdzalismy czy to pneumokoki, nikt nie sugerowal; nawet nie wiedzialam,ze takie badania sie robic profilaktycznie
a wy kiedys robilyscie?
mala juz lepiej, ja tylko chodze śnieta, bo malej musze dawac w nocy lek; potem syn sie rozkopal i przyszedl zeby go przykryc; potem wstaly po 6;
dzisiaj bede prosilc ciocie,zeby bańki jej postawila
Kasiu wsspolczuje, pamietam jaka Wercia byla wysypana i marudna; ja smarowala pudrokremem i fioletem na zmiane- fiolet sie przynajmniej nie zmazywal i szybciej zasuszal
udanej niedzieli
Kicrym nie sprawdzalismy czy to pneumokoki, nikt nie sugerowal; nawet nie wiedzialam,ze takie badania sie robic profilaktycznie
a wy kiedys robilyscie?
mala juz lepiej, ja tylko chodze śnieta, bo malej musze dawac w nocy lek; potem syn sie rozkopal i przyszedl zeby go przykryc; potem wstaly po 6;
dzisiaj bede prosilc ciocie,zeby bańki jej postawila
Kasiu wsspolczuje, pamietam jaka Wercia byla wysypana i marudna; ja smarowala pudrokremem i fioletem na zmiane- fiolet sie przynajmniej nie zmazywal i szybciej zasuszal

udanej niedzieli
Zdróweczka dla naszych małych chorowitków. Ja tez nie słyszałam o takich badaniach na pneumokoki.
Renia my braliśmy Punie ze schroniska , powiedziałam , że nigdy więcej tam się nie wybiore, aż mi się płakać chciało jak widziałam te biedne zwierzątka.
Renia my braliśmy Punie ze schroniska , powiedziałam , że nigdy więcej tam się nie wybiore, aż mi się płakać chciało jak widziałam te biedne zwierzątka.
Andula
Fanka BB :)
Witam !
Nie wiem czy powinnam sie chwalic ale Misiek spal od 18:30 do 8:20 dal mi sie wyspac
Teraz tancuje jak oszalaly a ja popijam kawke:-)
Olga zdroweczka zycze
Wercia bidulko oby banki pomogly zdrowka
Tosika dieta nie zajac...;-):-)
Dzis znowu piekna pogoda wiec moze na spacerek ruszymy bez wozka gdyz panie w przedszkolu powiedzialy ze maly nie chce za raczke na spacereku chodzic i czy z nim wychodzimy bez wozka

Milej niedzieli!
Nie wiem czy powinnam sie chwalic ale Misiek spal od 18:30 do 8:20 dal mi sie wyspac

Olga zdroweczka zycze

Wercia bidulko oby banki pomogly zdrowka

Tosika dieta nie zajac...;-):-)
Dzis znowu piekna pogoda wiec moze na spacerek ruszymy bez wozka gdyz panie w przedszkolu powiedzialy ze maly nie chce za raczke na spacereku chodzic i czy z nim wychodzimy bez wozka

Milej niedzieli!
reklama
Witam.
Olga poszła już na pierwszą drzemkę -to do niej nie podobne. Ale męczy sie bidulka bardzo. Już jest dużo więcej zesypana niż Miki - zwłaszcza na twarzy:-(Do tego stan podgorączkowy i katar, kaszel. Wezwę dziś lekarkę (zobaczymy, czy przyjdzie), żeby ją osłuchała.
Misiek, ale dałeś mamie pospać - super!
Wercia zdróweczka!
Olga poszła już na pierwszą drzemkę -to do niej nie podobne. Ale męczy sie bidulka bardzo. Już jest dużo więcej zesypana niż Miki - zwłaszcza na twarzy:-(Do tego stan podgorączkowy i katar, kaszel. Wezwę dziś lekarkę (zobaczymy, czy przyjdzie), żeby ją osłuchała.
Misiek, ale dałeś mamie pospać - super!
Wercia zdróweczka!