reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Post - no właśnie z nadmiaru wrażen coś jej nie idzie spanie, wciąż wstaje w łóżeczku i płacze:baffled:
co do badania - wydaje mi się że to też moja wina, wtedy robiłam to około 05:00 rano, młoda płakała i wyrywała sie, ja śpiaca, chyba nie dokładnie ją umyłam no i te cholerne woreczki też podobno wynik przekłamują.
Teraz na spokojnie łapałam jak rano wstała, dokładnie ją tam oczyściłam rywanolem, i łaziłam z nią na rękach i z pojemniczkiem w pogotowiu i łapałam prosto do pojemniczka....
zobaczymy jak posiew wyjdzie.
No właśnie czasem przez te woreczki wynik wychodzi zły albo przez nie domycie ale nie dziwie jak o 05:00 pobierałaś

reklama
Wiktoria, sporo dziewczyn powyjeżdżało, a niedobitki pewnie odpoczywają po pięknym dniu:-)
ja właśnie wyłączam kompa i idę w kimę. Młodą jakoś uśpiłam, nie mogła bida zasnąć, położyłam ją na moje łóżko, pokręciła się trochę, w końcu podeszła do mnie, padła na brzuch i zasnęła:-)
spokojnej nocki!

Ja w domu ale nie pisze jakos weny brak tylko przeprowadzka w glowie..
Dzis bylam na ostatnich zakupach ,jutro najpawdopodobniej nad morze pojedziemy:tak:

Przepraszam ze kazedej nie odpisze ale burdel mam w glowie choc czytam Was na biezaco.
Wiktoria witaj dzis wyjatkowo malo postow ale w "normalny" dzien czlowiek z czytaniem sie nie wyrabia;-)

Milego wieczorku dziewczynki:-)

Witam!
Po 20 wróciliśmy z grilla u znajomych. Super było! Miki zachwycony, bo pobiegał z chłopakami a Olga chyba też ;-)
Rano było sprzątanie, potem relaks, więc super.

pearl....czad..uwielbiam dance aerobic:tak::tak::tak::tak::tak: genrealnie najbardziej lubię męczyć się w tańcu albo w górach

Podpisuje się rękami i nogami!

Witam nową mamusię:tak:
Pabla, dobrze że wyniki lepsze. Zobaczysz, to był przypadek
Kicrym co nakupiliście?
Kate, dobrze tak łobuzowi. Mój tez mnie nigdy nie słucha i potem ma za swoje

Ja w domu ale nie pisze jakos weny brak tylko przeprowadzka w glowie..
Dzis bylam na ostatnich zakupach ,jutro najpawdopodobniej nad morze pojedziemy:tak:

Przepraszam ze kazedej nie odpisze ale burdel mam w glowie choc czytam Was na biezaco.
Wiktoria witaj dzis wyjatkowo malo postow ale w "normalny" dzien czlowiek z czytaniem sie nie wyrabia;-)

Milego wieczorku dziewczynki:-)
Ja też życze miłego wieczoru a co do pisania to chyba zawsze w sobote i w niedziele mało postów

Hej;-)
Wiktoria witam w naszym gronie:-D
M nie poszedł do pracy bo całą noc spał w łazience taki był zdechły:-p:-p:-p ja tylko łaskawie zaniosłam Mu koce i poduszkę, żeby nie zamarzł:-p co do opiernicza to ja za wiele nie powiedziałam bo przyszła Teściowa i dała Mu do wiwatu:laugh2::laugh2::laugh2: za wczorajsze akcje zostawiłam M w domu i pojechaliśmy z Małym na Majówkę do Kowala (miasteczko oddalone od nas 5 km, według legendy urodził się tam król Kazimierz Wielki):tak: gościem wieczoru byli Skaldowie:tak: fajnie było, a jak wróciliśmy to M kończył tynkować ostatnią ścianę domu:-D na kaca najlepsza jest praca:-D:-D:-D teraz Chłopaki śpią a ja jednym okiem patrzę na "American Pie Wesele":-p dobranoc;-)

witamy i my:-)
weekendu c.d.
jest super - Tymi zaliczył już grila, pochód pierwszomajowy, a dziś byliśmy nad jeziorkiem (plaża, słonko, relaks)
ależ fantastyczne takie rodzinne weekendy:-) a junior spisuje się wzorowo - też mu się podoba, a jakie spanie po dniu wrażeń:happy:

24 czerwca 2006 urodził się mój pierwszy dzidziuś,dziś 3-letni synek.Swietny facet,mądry i od początku zero problemów wychowawczych.Przesypia noce,wiecznie uśmiechnięty,to dobra data.Teraz jestem w ciąży z terminem na listopad ok.6.
Pozdrawiam i życzę zdrowia i powodzenia.
Karolina

reklama
kicrym fotelika jeszez nie kupilam ale chyba wezme ten za 499 maxi cosi priori:tak:a Ty jak z zakupem?
wiktoria witaj na forum:tak:
u nas dzis pierwszy dzien upalnie. bylismy na zakupach ale za wiele nie kupilam bo drogo:szok:jakies tylko koszulki dla Malego na lato i spodenki :baffled:cienko:eek:
probowalam sobie dziasiaj MT w sklepie i ten ergo baby i jednak to drugie bardziej do mnie przemawia. jest latwiejsze w uzyciu a chodzi mi przede wszytskim o lot samolotem. no ale jeszez sie nie zdecydowalam wiec sie okaze:tak:
teraz sie zabieramy za 'faceta dla mojej dziewczyny' :tak:
Udanej niedzieli zycze Dziewczynki!:tak:

Do góry