reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Dzien dobry :tak:
Mis usnal przed 20 cala noc przespana tylko pobudka za wczesnie bo juz o 6 :10 ,ale nie mozna miec wszystkiego, wiec Ok:tak:

Zaraz jedziemy nad morze choc tem nie najlepsza tylko 14-15 stopni najwyzj szybko wrocimy:tak:M jak dziecko napalil sie na wesole miasteczko oczywiscie mowi ze dla Misia ;-) tylkoja z Fiskiem jedynie na filizankach moge sie przejechac :tak::-DStary bedzie sie bawil my bedziemy sie zapychac lodami ;-):tak:

Milego spokojnego dnia:-)

witam i ja!
u nas nocka też w mairę, pobudka o 07:00, M zabrał małą a ja pospałam jeszcze do 08:00.
Dziś M ma mecz, więc wychodzi o 12:00 a wróci około 18:00 pewnie, więc ja sama. Ale do koleżanki planuję pojechać, albo poszwędam się po parku i na piaskownicy.

U nas sielsko i anielsko, budzimy sie leniwie do życia:-):-):-), kawka śniadanko itp:tak:
miłego dnia
Andula....:-D:-D:-D:-D:-D ja bym się przeszła na rolercoster:tak::tak::tak::tak: albo na ten taki słup co się spuszczają w dół:-D:tak::tak::tak: a Fisielka z M do filiżanek, niech się kręcą:tak::tak::-D

Kicrym co nakupiliście?
Kasia nic specjalnego a wydaliśmy 500zł:szok: tzn. 2 paki pampersów, dla mnie rybaczki, dla małęgo prezenty na dzień dziecka, M czapke z daszkiem bo on łysy:-D, baterie do kamery, 2 płyty RW, siatkę do wyłąwiania rybek z akwarium i trochę żarcia:-D:-D:-D:-D:-D:-Dot to nasze zakupy

kicrym fotelika jeszez nie kupilam ale chyba wezme ten za 499 maxi cosi priori:tak:a Ty jak z zakupem?
Pearl pytam bo ja już kupiłam na allegro używany maxi cosi tobi, ale w tym samym czasie licytowałam inny, i poprosiłam o wycofanie z licytatacji ale sprzedający się nie zgodził no i jak narazie moja ofreta jest najwyższa:sorry::baffled:także jak wygram aukcje to będę musiała zapłacić więc bede miała 2:baffled::baffled::baffled::baffled:M mnie chyba ukarupi:sorry::confused2:
U nas noc do D**** małemu cieknie z nosa że hej:angry:zaraz się ubieramy i do kościoła.
Papa do popołudnia:happy:

Dzien dobry :tak:
Mis usnal przed 20 cala noc przespana tylko pobudka za wczesnie bo juz o 6 :10 ,ale nie mozna miec wszystkiego, wiec Ok:tak:

Witam i ja !

Andula to u nas pobudka o 5.50 ,wzięłam go do nas ,ale sama nie wiem czy spał czy nie,ja chyba przysnęłam na wpółprzytomnie trzymajac brzdąca żeby leżał i nie wstawał,ale jak zobaczyłam ,że już 7.40 ,a on rześki jak młody bóg to juz go nie męczyłam i pozwoliłam wstać.

wczoraj pojechaliśmy na grilla do znajomych z dwugodzinnym opóźnieniem,bo mały wcześniej w domu zasnął,a obudził się taki marudny,że w ogóle zastanawiałam się czy gdziekolwiek jechać.Oczywiście na grillu non stop na rękach:baffled: Zmontowaliśmy się gdzieś o 20,mały zasnął w aucie,wnieśliśmy go do mieszkania i on zwykle się budził,a tu nic komar w najlepsze:szok:Więc go rozebrałam,nakarmiłam na śpiocha i tak przespał cała noc:eek: W ciężkim szoku jestem:szok::szok::szok:
Dzisiaj kolejna tura znojomych do pożegnania,ale przyjeżdżają do nas to trzeba chatę ogarnąć:baffled:

Na weekend zawsze mało postów, ale nigdy jak teraz:-D
My wczoraj cały dzień w plenerze! Mała nawiązała kontakty z kuzynami i kolegami:tak: Nie wiem, jak tam Wasi chłopcy, ale ci, których poznalismy jacyś tacy niesmiali;-) Zosia zaczepia chłopaków, śmieje się, łapie za rączki, a oni zawstydzeni:-D I bracia cioteczni i koledzy:tak: Fajnie było, ale trochę jest to męczące... W domu mała biega, ale ja mogę posiedzieć, bo na nią zerkam. A na działce ciągłe chodzenie za małą:eek: Wyciąganie wszystkiego z buźki i z rączek. Całe spodnie mam zielone od trawy, bo wygodniej było przemieszczać sie na kolanach:-D
Kicrym - biedny Kubuś, pewnie się męczy... Ale szybko minie katarek

Witam:-p
Mały śpi, a ja szwendam się po necie:-) M w pracy:-D:-D:-D jak ja lubię coś robić w domu jak M jest zajęty:-p wszystko mi wtedy wychodzi bez problemu, a jak on jest i stoi mi nad głową to nic mi nie idzie:eek: a tak mam upieczony jabłecznik (pycha właśnie zajadam - jeszcze ciepły), ugotowaną młodą kapustkę, rozbite schabowe, jeszcze tylko muszę obrać młode ziemniaczki i czekam na M:-D a i w między czasie zdążyłam ogarnąć w domu:-):-):-):-) u nas dzisiaj cieplutko, więc po obiedzie zmykamy na dwór:-D:-D:-D:-D u mnie na wsi dzisiaj w kościele jest pierwsza komunia i widziałam jak sąsiadów synek szedł z rodzicami do kościoła, taki dumny wystrojony w tej białej szatce, z gromnicą w ręku, aż mi się oko zaszkliło bo ani się nie obejrzę, a tu mój Mały Pączuszek będzie śmigał do komunii:zawstydzona/y: kurde od kiedy jestem mamą jestem jakaś wrażliwa na tego typu imprezy jak tylko wyobrażę sobie na nich Antosia:-p chyba się starzeje:laugh2: miłego dnia :-):-)

u mnie obydwa facety śpią:-p
Kate jakie pyszności mniam :-p

Ja Flintstonów jednym okiem oglądam i chyba też sie za jakiś obiad zabiorę.Później zgraja znajomych ma wpaść.
U Was chyba piekna pogoda,bo taka cisza na BB:cool2:
U nas też świeci,ale wicher niesamowity:baffled:

reklama
...az mi zapachnialo jablecznikiem od Kate:-D.
Andula- do jakiej miejscowosci pojechaliscie? Brighton, Bournemouth czy jeszcze gdziec indziej?

My wczoraj troche pojezdzilismy po okolicy, ale nic specjalnego. O 19 zadzwonil do M jakis facet/znajomy, ze musi cos odebrac z miejscowosci oddalonej od nas o 70 mil, wiec pojechalismy i tak minal dzien. Wrocilismy o 23 i mala wcale nie byla spiaca bo sie wyspala w samochodzie.

Dzisiaj na 16.30 ide na przedstawienie z okazji 3-Maja. Mam nadzieje, ze mala sie tam nie bedzie zbytnio darla.

Do góry