wiktoria12
Mama i żona :)
Witam sie i ja u nas nocka dobra wszyscy sie wyspali.Ide kawe zrobic Kamilkowi kaszke i Martynce jakieś śniadanko zrobic a później na 09:30 do kościoła.ŻYCZE MIŁEJ NIEDZIELI
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia nic specjalnego a wydaliśmy 500zł tzn. 2 paki pampersów, dla mnie rybaczki, dla małęgo prezenty na dzień dziecka, M czapke z daszkiem bo on łysy, baterie do kamery, 2 płyty RW, siatkę do wyłąwiania rybek z akwarium i trochę żarciaot to nasze zakupyKicrym co nakupiliście?
Pearl pytam bo ja już kupiłam na allegro używany maxi cosi tobi, ale w tym samym czasie licytowałam inny, i poprosiłam o wycofanie z licytatacji ale sprzedający się nie zgodził no i jak narazie moja ofreta jest najwyższatakże jak wygram aukcje to będę musiała zapłacić więc bede miała 2M mnie chyba ukarupikicrym fotelika jeszez nie kupilam ale chyba wezme ten za 499 maxi cosi prioria Ty jak z zakupem?
Dzien dobry
Mis usnal przed 20 cala noc przespana tylko pobudka za wczesnie bo juz o 6 :10 ,ale nie mozna miec wszystkiego, wiec Ok