reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Dzien dobry :tak:
Mis usnal przed 20 cala noc przespana tylko pobudka za wczesnie bo juz o 6 :10 ,ale nie mozna miec wszystkiego, wiec Ok:tak:

Zaraz jedziemy nad morze choc tem nie najlepsza tylko 14-15 stopni najwyzj szybko wrocimy:tak:M jak dziecko napalil sie na wesole miasteczko oczywiscie mowi ze dla Misia ;-) tylkoja z Fiskiem jedynie na filizankach moge sie przejechac :tak::-DStary bedzie sie bawil my bedziemy sie zapychac lodami ;-):tak:

Milego spokojnego dnia:-)

witam i ja!
u nas nocka też w mairę, pobudka o 07:00, M zabrał małą a ja pospałam jeszcze do 08:00.
Dziś M ma mecz, więc wychodzi o 12:00 a wróci około 18:00 pewnie, więc ja sama. Ale do koleżanki planuję pojechać, albo poszwędam się po parku i na piaskownicy.

U nas sielsko i anielsko, budzimy sie leniwie do życia:-):-):-), kawka śniadanko itp:tak:
miłego dnia
Andula....:-D:-D:-D:-D:-D ja bym się przeszła na rolercoster:tak::tak::tak::tak: albo na ten taki słup co się spuszczają w dół:-D:tak::tak::tak: a Fisielka z M do filiżanek, niech się kręcą:tak::tak::-D

Kicrym co nakupiliście?
Kasia nic specjalnego a wydaliśmy 500zł:szok: tzn. 2 paki pampersów, dla mnie rybaczki, dla małęgo prezenty na dzień dziecka, M czapke z daszkiem bo on łysy:-D, baterie do kamery, 2 płyty RW, siatkę do wyłąwiania rybek z akwarium i trochę żarcia:-D:-D:-D:-D:-D:-Dot to nasze zakupy

kicrym fotelika jeszez nie kupilam ale chyba wezme ten za 499 maxi cosi priori:tak:a Ty jak z zakupem?
Pearl pytam bo ja już kupiłam na allegro używany maxi cosi tobi, ale w tym samym czasie licytowałam inny, i poprosiłam o wycofanie z licytatacji ale sprzedający się nie zgodził no i jak narazie moja ofreta jest najwyższa:sorry::baffled:także jak wygram aukcje to będę musiała zapłacić więc bede miała 2:baffled::baffled::baffled::baffled:M mnie chyba ukarupi:sorry::confused2:
U nas noc do D**** małemu cieknie z nosa że hej:angry:zaraz się ubieramy i do kościoła.
Papa do popołudnia:happy:

Dzien dobry :tak:
Mis usnal przed 20 cala noc przespana tylko pobudka za wczesnie bo juz o 6 :10 ,ale nie mozna miec wszystkiego, wiec Ok:tak:

Witam i ja !

Andula to u nas pobudka o 5.50 ,wzięłam go do nas ,ale sama nie wiem czy spał czy nie,ja chyba przysnęłam na wpółprzytomnie trzymajac brzdąca żeby leżał i nie wstawał,ale jak zobaczyłam ,że już 7.40 ,a on rześki jak młody bóg to juz go nie męczyłam i pozwoliłam wstać.

wczoraj pojechaliśmy na grilla do znajomych z dwugodzinnym opóźnieniem,bo mały wcześniej w domu zasnął,a obudził się taki marudny,że w ogóle zastanawiałam się czy gdziekolwiek jechać.Oczywiście na grillu non stop na rękach:baffled: Zmontowaliśmy się gdzieś o 20,mały zasnął w aucie,wnieśliśmy go do mieszkania i on zwykle się budził,a tu nic komar w najlepsze:szok:Więc go rozebrałam,nakarmiłam na śpiocha i tak przespał cała noc:eek: W ciężkim szoku jestem:szok::szok::szok:
Dzisiaj kolejna tura znojomych do pożegnania,ale przyjeżdżają do nas to trzeba chatę ogarnąć:baffled:

Na weekend zawsze mało postów, ale nigdy jak teraz:-D
My wczoraj cały dzień w plenerze! Mała nawiązała kontakty z kuzynami i kolegami:tak: Nie wiem, jak tam Wasi chłopcy, ale ci, których poznalismy jacyś tacy niesmiali;-) Zosia zaczepia chłopaków, śmieje się, łapie za rączki, a oni zawstydzeni:-D I bracia cioteczni i koledzy:tak: Fajnie było, ale trochę jest to męczące... W domu mała biega, ale ja mogę posiedzieć, bo na nią zerkam. A na działce ciągłe chodzenie za małą:eek: Wyciąganie wszystkiego z buźki i z rączek. Całe spodnie mam zielone od trawy, bo wygodniej było przemieszczać sie na kolanach:-D
Kicrym - biedny Kubuś, pewnie się męczy... Ale szybko minie katarek

Witam:-p
Mały śpi, a ja szwendam się po necie:-) M w pracy:-D:-D:-D jak ja lubię coś robić w domu jak M jest zajęty:-p wszystko mi wtedy wychodzi bez problemu, a jak on jest i stoi mi nad głową to nic mi nie idzie:eek: a tak mam upieczony jabłecznik (pycha właśnie zajadam - jeszcze ciepły), ugotowaną młodą kapustkę, rozbite schabowe, jeszcze tylko muszę obrać młode ziemniaczki i czekam na M:-D a i w między czasie zdążyłam ogarnąć w domu:-):-):-):-) u nas dzisiaj cieplutko, więc po obiedzie zmykamy na dwór:-D:-D:-D:-D u mnie na wsi dzisiaj w kościele jest pierwsza komunia i widziałam jak sąsiadów synek szedł z rodzicami do kościoła, taki dumny wystrojony w tej białej szatce, z gromnicą w ręku, aż mi się oko zaszkliło bo ani się nie obejrzę, a tu mój Mały Pączuszek będzie śmigał do komunii:zawstydzona/y: kurde od kiedy jestem mamą jestem jakaś wrażliwa na tego typu imprezy jak tylko wyobrażę sobie na nich Antosia:-p chyba się starzeje:laugh2: miłego dnia :-):-)

u mnie obydwa facety śpią:-p
Kate jakie pyszności mniam :-p

Ja Flintstonów jednym okiem oglądam i chyba też sie za jakiś obiad zabiorę.Później zgraja znajomych ma wpaść.
U Was chyba piekna pogoda,bo taka cisza na BB:cool2:
U nas też świeci,ale wicher niesamowity:baffled:

reklama
...az mi zapachnialo jablecznikiem od Kate:-D.
Andula- do jakiej miejscowosci pojechaliscie? Brighton, Bournemouth czy jeszcze gdziec indziej?

My wczoraj troche pojezdzilismy po okolicy, ale nic specjalnego. O 19 zadzwonil do M jakis facet/znajomy, ze musi cos odebrac z miejscowosci oddalonej od nas o 70 mil, wiec pojechalismy i tak minal dzien. Wrocilismy o 23 i mala wcale nie byla spiaca bo sie wyspala w samochodzie.

Dzisiaj na 16.30 ide na przedstawienie z okazji 3-Maja. Mam nadzieje, ze mala sie tam nie bedzie zbytnio darla.

Do góry