reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Witam wieczorkiem:-)
My dzisiaj byliśmy na wycieczce na górze Zar, blisko od nas bo jakieś 70km ale fajnie było:tak:mama z nami pojechała więc miał się kto małym zajmować:-pmy z M jak na wariatów przystało poszliśmy sobie na tor saneczkowy i małpi gaj:-Dale poczułam się jak za dawnych czasów:-D
Surv, kamu, tosika udanego wyjazdu, oby pogoda dopisała:tak:
Kasia tak to jest że jak jest wolne to nic nie leci:sorry:
Pabla Kuba też musna trawie albo w piasku- w wózku nie usiedzi:sorry:
Post oj jak ja bym chciała tak poleniuchować:happy:
No i dostałam wreszcie @ -kurde a mama roczarowana że Nikusia nie będzie:sorry::sorry::sorry::sorry:
Jutro idziemy do ZOO także też wieczorkiem będę:tak:
Do jutra, spokojnej nocki i słonecznego jutrzejszego dnia!

reklama
Kicrym, byliśmy kilka razy na Górze Żar - super widoki. W sumie w ten weekend mieliśmy być niedaleko Andrychowa, więc pewnie nad Jezioro Żywieckie zajechalibyśmy, ale niestety nie wyszło :-(
Z Mikołajem byliśmy w zoo 2 lata temu (majówka i mnóstwo ludzi:baffled:), czyli mniej więcej w wieku naszych dzieci (starszy był troszkę) i średnio interesował się zwierzątkami.

Witam i ja:-)
my też na miejscu, ale cały dzień w plenerze (pogoda taka sama jak u Kasi, czyli średnio ładna:baffled:) byliśmy u znajomych na grillu i M tak się zachlał, że tuli teraz sedes - dobrze mu tak:-) Mały już śpi, strasznie był zmęczony bo cały dzień na dworze, fajnie bawił się w piaskownicy:tak: a ja oglądam "Sani swoi" i co jakiś czas sprawdzam czy M żyje:-p M idzie jutro na rano do pracy, ale będzie dętka:-p jak wróci to dam mu taką szkołę, że popamięta mnie do końca życia:-p miłego wieczoru;-)

Ja tylko na chwilkę z szybkim pytaniem: Jak długo zaraża się katarem? Czy tylko w fazie początkowej - kichanie, ogólne złe samopoczucie, czy dopóki coś z noska da się odciągnąć?
Na jutro zaprosiłam swoich imieninowych gości, ma być czwórka maluchów w wieku naszych, no i tak się zastanawiam, co robić. Liczyłam na to, że Julce już całkiem minie, a tym czasem jeszcze jej czasem coś z noska poleci, mimo że to już 9 doba kataru :(

Liwus na bank pójde:tak:o ile nie będe miałą w tym czasie obrony:sorry:
teraz też było -tydzień temu ale mój M mi nic nie powiedział (a wiedział o tym )bo nie sądził że ja bym chciała z małym na takie co iść, ale ja bym chciała -wydaje mi się ze to fajna zabawa dla dzieci:tak::-)
Mondzi ja nie wiem jak jest z tym katarem, zależy jaki Jula ma ten katar, Kuba ma katar z miesiąc ale nie ma takiego "ciężkiego" kataru tylko mu tam coś czasem poleci z noska i tyle, alergolog okresliła go jako alergiczny. Myśle że nie masz się czym martwić:tak:
Kasia my do ZOO mamy bardzo blisko, jak coś to wrócimy do domu:-palbo do Silesi skoczymy:-p:-p:-D
KATE no to nieźle M pobalował:baffled:ale dobrze, że natura dała mu nauczkę:-p:happy:

hej,
Kate - pewnie że daj mu odpowiednią lekcję!!
my wstaliśmy około 07:30, półtorej godz łaziłam z młodą z pojemniczkiem na mocz, udało mi sie szybko złapać na początku ale gówniara trąciła mi pojemnik nogą i siki na podłodze wylądowały....więc znów musiałam czekać, poiłam wodą i jakoś poszło, mam siuśki i zaraz M jedzie zawieźć do badania...
oby było lepiej.
my do obiadku się byczymy a potem do Łazienek pojedziemy poszwędać sie troszki....

Pabla kciuki zacisniete,oby wynik byl dobry:tak:
Mondzi ja tez nie pomoge,bo nie wiem.
Kate ale m dostal nauczke.Moj czasami tez tak ma choc mowie mu zeby nie pil on pije a na drugi dzien nie do zycia:tak:Ale ostatnio slycha mnie i jak ma dosc to nie pije.
Kircym my tez wybieramy sie do ZOO w czerwcu moze.

My wczoraj bylismy na urodzinach G siostrzenca. fajnie bylo caly dzien na dworzu. Mala po trawce sobie chodzila.Wszystkim rozsylala usmiechy.A dzis znowu na urodziny G kuzynki.Wiec caly dzien nas nie bedzie i znowu caly dzien na dworzu

ciesze sie,ze wam milo minal wczorajszy mi nietety nie bardzo
ale mam nadzieje,ze dzisiaj bedzie lepiej ;-)
idziemy na grila do wujka,ale poki co sprzatanie, bo masakra jest w domu
Wercia spi, chlopaki na zakupy poszli, a ja do boju;-)
milego dnia

co do kataru,to nie wiem, wydaje mi sie,ze jak jest to sie zaraza....

reklama
KATE23 - dostał twój nauczkę:tak: Szkoda tylko, że to tak krótko się pamięta;-)
Pabla - trzymamy kciuki za dobre wyniki! My robimy posiew we wtorek lub w środę:baffled:
Mondzi - nie wiem, ale skoro już tak długo i słaby katarek, to chyba nie ma ryzyka:tak:
My dziś znowu dzień w plenerze... Najpierw idziemy na spacerek z koleżanką i jej córeczką, która ma 3 miesiące i potem prosto na działkę, na którą zaprosiliśmy kuzynki M. z mężami i z dziećmi... Nakupiłam chłopakom mnóstwo niezdrowych rzeczy do jedzenia:-D
Miłego dnia!!!

Do góry