reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

witam:-)
KATe ale zrobiłas smaka:tak::-pale ja na diecie:tak:w sensie słodyczy nu nu nie wolno:-D
Ja w domu też ogarnełam o dziwo M tez sie zabrał więc szybko poszło:tak:
Mały łazi po domu z katarem po pas:sorry2:no i nie da se nic wyciagnąć ani gruszka ani fridą:sorry2:
my po spacerku, po obiadku ale zaraz idziemy na rolki:tak:
Beaa udanego przedstawienia:tak:a no u nas 23 stopnie:tak:
madzia udanej imprezki:tak:
Kaja mój Kuba nie jest nieśmiały wręcz przeciwnie jak idzie jakaś laska to sie uśmiecha i zaczepia:tak::-D

reklama
Hej, hej. Długo nas tu nie było ale odkąd zmieniłam pracę mam taki kołowrotek że brak słów:sorry2:
Od piątku byli u nas moi rodzice...no i jak to przy gościach zamieszanie na maxa.
Bartuś wczoraj miał urodzinki i imprezka grillowa tradycyjnie się odbyła:tak: choć pogoda była taka sobie. Za to dziś naprawdę letnio:tak:
Teraz goście pojechali -można zasiąść na bb:-D

mamaBIN..i jak nowa praca??
Sto Lat dla Bartusia

Kate....hmmm mniam...a ja dzisiaj zrobiłam ciasto ze śliwkami i kruszonką...i też jest pycha... My obijamy się zdrowo, podoga ładna Madzia masz rację:tak::tak::tak::tak::tak:,
Jak tam M????? Wyzdrowiał??

Leniwce trzy z nas dzisiaj:-D:-D:-D:-D:tak::tak:
Szybko poczytam resztę wątków i idę leżeć dalej bo Łucek napiera ze środka że niby mu niewygodnie przed kompem:baffled::baffled::baffled:

W imieniu Bartusia dziękuję za życzenia, Post:-)
W pracy czas mi leci migiem. Nim się obejrzę już jest po 14-stej i za chwilę czas jechać do domciu.
Narazie od rana do popołudnia siedzę zakopana w papierach i wykonuję setki telefonów ale powoli oddział zaczyna nabierać kształtu:tak: Od jutra zaczynamy przyjmować pierwszych chorych:-)

Ale pychotka, ciasteczko ze śliwkami.......mmmmmmmmmmniam :-)
Post, Kate robicie smaka:tak:
U nas też teraz leniwie. Za godzinkę idę kąpać maluchy,położę ich spać i biorę się za prasowanie fartuchów:baffled: Koniec lenistwa;-)

Miłego, słonecznego wieczorku Wam życzę dziewczynki:-)

MamaBIN - całuski dla Bartusia!!!
Chyba dobrze Ci w nowej pracy??

Post, Kate - kusicie słodkościami:tak:
a ja obzeram się niesamowicie w ostatnie dni, brzuch mi wywaliło okropny:-( ale pocieszam sie że jestem tuz przed @ więc pewnie dlatego:sorry2:
my dopiero co wróciliśmy od znajomej z ich nowego, ślicznego, duzego mieszkanka....ehh, fajnie tak posiedzieć na 70 m2 z ogródkiem:sorry2::tak:
Lenka się wyszalała z 5 letnią koleżanką, drzemki popołudniowej nie było więc teraz padła jak mucha...
i ja zaraz padnę bo zmęczona okrutnie jestem....

MamaBiN sto lat dla Bartusia:-)Dobrze ze czas ci szybko plynie w pracy:tak:
Kate, Post ale pysznosci robicie.Ja oprocz biszkoptu zadnych ciast nie robie:baffled:
Pabla ja tez obzeram sie(choc mialam sie odchudzac), codzinnie grill, ognisko, ale od jutra dieta czyli miej zryj:-D:-D:-D
Pabla to masz juz wolny wieczor:-) Misia tez wlasnie zasnela:tak:
My dzis bylismy na chrzcinach,po 11 juz byl obiad,potem kawka i potem poszlismy na chwile do brata i pojechalismy do naszej chrzesniaczki. Tam spacer nad Wisle i o 19-tej bylismy w domciu. Teraz odpoczywam na BB:-)

Bartusiowi sto lat życzymy!

MamaBi N
- kogo zapraszacie na urodziny grilowe? Rodzina? Dzieci? U nas impreza w maju Tymciowa i myślę, jak ją rozegrać i frustracja mnie ogarnia.

Witam Wiktorię! A jakże...

Dziękuję za Wasze informacje o katarze. Mam nadzieję, że Karol nie złapał nic od Julinki. Innych niemowlaków nie było. A jutro siostra idzie do lekarza z Synkiem i poproszę, żeby o to zapytała, bo z racji częstych katarów u moich dzieci, to dość ważna informacja.

Wekend bez rewelacji - w piątek byłam z Tymciem w kopalni soli na Solilandii - program przygotowany specjalnie dla dzieci (całkiem dobrze im to wyszło - polecam tym, co mają starsze dzieciaki), wczoraj miałam imieninowych gości i gdyby nie teksty teściowej byłoby git, a dzisiaj siedzimy w domu i trochę zawiedziona jestem, bo dziś 11 lat mojego związku z M, a nawet do kościoła musieliśmy iść oddzielnie, bo się zaparłam, że z Julką nie wyjdę dopóki całkiem zdrowa nie będzie.

Witam sie i ja z wieczora:tak:
Jutro do pracy:baffled: A było tak fajnie!
MamaBiN - no to fajna praca... Najgorzej jest wtedy, gdy się dłuży:tak: I wszystkiego najlepszego dla Bartusia!
My dziś spedziliśmy cały dzień na działeczce i zjedliśmy pyszne ziemniaczki z grilla:-)

hej:)
my jeszcze na koniec u mamy na kolacji wyladowalismy, weekend wyszedl milo, pierwszy dzien byl beznadziejny,ale nie moze byc za dobrze ;-) grilowalismy u kuzyna, wczoraj u wujka; spacerki -bo piekna pogoda! dzisiaj ogladalismy mecz-moj brat gral i okazalo sie ze moj uczen gra w druzynie brata hihi teraz na dzialce bylismy- syn wyszedl jak dziecko murzyna :happy2:

szkoda,ze juz koniec...jutro znowu do pracy
a jak u was ??

aha Wercia ma drugiego ząbka -przed chwilka wyczulam:) mąż jeszcze nie wie heheheh

reklama
Dzieki dziewczynki za życzonka:tak::-D

Mondzi u nas grillowanie tradycyjnie odbywa się w Bartusia urodzinki bo wtedy wszyscy mają wolne i pogoda dopisuje.
Zbieramy się na działce około południa i tak do 18-19 siedzimy.Zawsze jest fajnie.
Babcie,dziadkowie, ciocie,wujkowie i maluchy. Atrakcje są dla wszystkich....................... tylko ja jak zwykle ...szofer:dry:
Dzieciaczki u nas są w wieku 5lat-2,5roku-10mies-9mies.
Starszaki mają piaskownicę, namiot i huśtawkę a maluszki kojec, huśtawkę i rączki wszystkich do dyspozycji:-D
Zabawa super:-) Polecam.

Taaaaa, praca mnie pochłania. Fajnie jest:tak:

Werci gratulujemy drugiego ząbka :)

Do góry