reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Surv- zycze milego weekendu, tylko nie doczytalam gdzie wyjezdzacie. Mam nadzieje, ze humor zarowno twoj jak i meza sie poprawi i w rezultacie bedziecie prowadzic dlugie, nocne rozmowy:-D.

reklama
Surv,Tosika aby wyjazdy byly udane ,dziewczyny daly odpoczac:tak:

Ja siedze popijam winko i zazeram paluszki, diete szlag trafil ale nie codziennie rodzi sie dzidziulek w rodzinie:tak::-)

Milego spokojnego wieczoru:-)

Andula gratulacje dla kuzynki!!! niezly klopsik, najwazniejsze,ze zdrowy :tak:
my przed tv. Speed 2 leci; piwka ciut wypilam,bo chyba jednak tabletke musze na ta moja glowe wziasc; tak czesto mnie boli,ze od dzisiaj zapisuje i chyba do lekarza pojde

ŻYCZONKA DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW:-)
Surv i Tosika życzę udanych wyjazdów;-)
Andula gratulacje z okazji narodzin Dzidziulka:-D
Beaa zdróweczka, nie daj się chorobie;-)
my dzisiaj cały dzień na wyjazdach:-) Mały najeździł się w parasolce i tak się opalił, że zaczęłam się martwić czy aby nie za dużo:zawstydzona/y: miałam upiec ciasto na jutro, ale nie mam siły, więc będę piec na niedzielę:-p jutro idziemy na grilla, więc obiad mamy z głowy, ale jak znam życie M wypije o jedno piwo za dużo i znowu będzie wojna:-( chyba powiem swojej podświadomości, żebym jutro olewała M i jego głupie gadanie;-):-) miłego wieczoru;-)

reklama
Tosika pociesze Cie ze ja do soboty musze kolejne 120 kg spakowac ;-):tak::-)
zabrzmi to egoistycznie, ale pocieszyłaś mnie Andula:-D:-p oczywiście ja nie zaczęłam jeszcze pakowanka, bo pojechaliśmy do centrum na zakupy ale jutro wyjeżdzamy gdzieś po 12tej, a że Tosia zapewne pobudkę zrobi o 6tej, to czasu jak piachu będę miała:-p
acha i gratulacje dla kuzynki!!!! duuuuzi chlopak zawitał na naszym swiecie!!:-):-)
Kicrym ja też już nie jem slodyczy - 3dzień i jestem z siebie dumna:-p mało tego godzinę temu dzwwonił M, że z malym są w Mc donaldzie i czy nie mam ochoty na coś, a ja twardo odpowiedzilalam, ze nie (oj bylo mi ciężko wypowiedzieć to nie, ale lato za pasem, a brzuszek dalej dynda:-p)

Kasia jak dzisiaj przejzdżałam koło marketu, to rzeczywiście mialam wrażenie, ze co najmniej przez tydzień mają być pozamykane sklepy:baffled: masakra:tak:

Dorka my też dzisiaj wyskoczyliśmy zrobić drobne prezenciki na goścince dla rodzinki ale jak wszystko podsumowalam, to kupa kasy na nie poszla:no:

Izabelka zdrówka i koniecznie idź do lekarza:tak:
Surv miłego wypoczynku:-)

Kate a może zakomunikuj M, ze jutro ty piwkujesz, a z racji tej, że jeden rodzic przy takim małym dziecku musi byc w miare kumaty (tak na wszelki wypadek) to na niego wypada, ze o suchym pyszczku ma siedzieć!!!

Ostatnia edycja:
Do góry