Ja też ją stosowałam,schudłam sporo,ale po jakimś czasie waga wróciła niestety.O efektach ubocznych nie wspomnę,włosy garściami wychodziły.Madzia, a nie miałaś skutków ubocznych, o których straszą na forach przeróżnych? Że ma się fazę jak po amfie, że nie wolno brać przy stanach depresyjnych etc.? 8 kg by mnei urządzało, nawet z efektem jojo, ale boję się, żeby sobie nie zaszkodzić.... chyba spytam też swojej lekarki co ona na to.
Parę lat temu stosowałam katorżniczą dietę kopenhaską - efekt był fenomenalny 8 kg w dwa tygodnie, ale efekt jojo zastraszający...czyli 8 kg w dwa tygodnie ale w drugą stronę ale jak ktoś chce wyglądać bosko przez chwilę, to nie ma lepszej diety:-)
Tosika ja tam bym wierzyła że waga jednak dobra jest
Surv udanego weekendu
Bea może faktycznie zrób badania,bo takie nawracające przeziębienia sa niebezpieczne.
Andula gratulację ciotuniu.
Madzia napewno się szybko wybudujecie,musisz być dobrej mysli.
Mnie też sie marzy dom,ale na razie musi mi wystarczyć nasze m3,ciasne ale własne.
Mnie chyba też nie będzie przez weekend bo jutro po śniadaniu jedziemy do mojego kuzyna.Wracamy dopiero w niedziele,mam nadzieje że pogoda nam dopisze i będziemy mogli sobie na tarasie całe dnie siedzieć
Miłego weekendu wszystkim życzę,buziaczki
Ach bym zapomniała dzisiejszym Jubilatom dużo zdróweczka!!!!!