reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Madzia, a nie miałaś skutków ubocznych, o których straszą na forach przeróżnych? Że ma się fazę jak po amfie, że nie wolno brać przy stanach depresyjnych etc.? 8 kg by mnei urządzało, nawet z efektem jojo, ale boję się, żeby sobie nie zaszkodzić.... chyba spytam też swojej lekarki co ona na to.

Parę lat temu stosowałam katorżniczą dietę kopenhaską - efekt był fenomenalny 8 kg w dwa tygodnie, ale efekt jojo zastraszający...czyli 8 kg w dwa tygodnie ale w drugą stronę:-p ale jak ktoś chce wyglądać bosko przez chwilę, to nie ma lepszej diety:-)
Ja też ją stosowałam,schudłam sporo,ale po jakimś czasie waga wróciła niestety.O efektach ubocznych nie wspomnę,włosy garściami wychodziły.
Tosika ja tam bym wierzyła że waga jednak dobra jest
Surv udanego weekendu
Bea może faktycznie zrób badania,bo takie nawracające przeziębienia sa niebezpieczne.
Andula gratulację ciotuniu.
Madzia napewno się szybko wybudujecie,musisz być dobrej mysli.
Mnie też sie marzy dom,ale na razie musi mi wystarczyć nasze m3,ciasne ale własne.
Mnie chyba też nie będzie przez weekend bo jutro po śniadaniu jedziemy do mojego kuzyna.Wracamy dopiero w niedziele,mam nadzieje że pogoda nam dopisze i będziemy mogli sobie na tarasie całe dnie siedzieć
Miłego weekendu wszystkim życzę,buziaczki
Ach bym zapomniała dzisiejszym Jubilatom dużo zdróweczka!!!!!

reklama
jestem pierwsza!!pierwszy raz chyba:-p
ja już prawie spakowana:-) kawusią się delektuje i czekam kiedy rodzinka z łóżek mi się zwali:-p
miłego weekendu dziewuszki!! będę za Wami tęskniła:tak:

To tylko ja weekend majowy spędzam na miejscu?:eek: Życzę wszystkim udanych wyjazdów i zasłużonego wypoczynku! Bo pogoda piękna będzie:tak:
My planowaliśmy wypady jednodniowe, ale w srodę musieliśmy oddać auto do naprawy i plany się zmieniły:baffled: Zaraz wychodzimy na grilla, a kolejne 2 dni też w plenerze... Ale nie ma to jak wyjazd:tak:

Nie tylko ty,my też dalej się nie ruszamy,bo mąż jutro pracuje:baffled::baffled::baffled: ale myślę,że coś ze znajomymi wykręcimy.Strasznie mi się marzyły mazury no ale trzeba to odłożyć.Właśnie tak przy okazji spytam Was macie fajne miejsca na mazurach żeby z dziećmi się wybrać?bo my do tej pory to małą myk do babci,a sami fiuu:laugh2::laugh2:

Na forum pusto, Wszystkie gdzieś pewnie się plenerują:tak::tak::tak::tak: a ja się słaniam cały dzień na nogach i podsypiam co chwilka.
Lenistwo w pełni:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
miłego weekendu
Idę spać dalej:-D

My też na miejscu, ale spacerujemy. Pogoda niezbyt fajna, bo owszem słoneczko piękne i błękitne niebo, ale zimny i momentami porywisty wiatr. Do słonka grzeje a w cieniu ziąb:sorry: Oczywiście, mogło być dużo gorzej, więc już nie narzekam:-p

Młodsze już kima, starsze prawie;-) Jest coś dziś w TV?

Kasia - chyba nic nie ma w TV ciekawego:-(
my też nie wyjeżdżamy bo M dzis i w niedziele sędziuje.
Ale dzis spotkaliśmy się po obiadku ze znajomymi i spędziliśmy w parku pół dnia:-)
młoda wprawdzie w wózku nie usiedzi i tylko na trawie było ok, ale było miło. Teraz padła z nadmiaru wrazeń i braku drzemki popołudniowej.
Jutro planujemy pojechać po południu do Łazienek, a rano jadę zawieźć mocz młodej do prywatnego labo, które jest przy szpitalu i jest jutro czynne. Oby wyszło lepiej niż ostatnie badanie.

reklama
Do góry