reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Dziewczyny ja tylko na momencik bo zaganiana jestem strasznie i jesczez do tego lekarza musimy pojechac bo te oczy to uczulenie na 100% i bez leku odczulajacego nie moge z dzieckiem z domu wyjsc:-(
Wesołych, pogodnych, radosnych Swiat Wielkanocnych! no i zeby wszelakie pysznosci nie odbily sie na obwodach:tak:

reklama
Keks upieczony;-) wygląda smacznie ciekawe czy tak samo smakuje:-p niedługo się sprawdzi:sorry: jeszcze jedno "jakieś" ciacho się piecze:-) cisza na forum Wszyscy sprzątają i pichcą - no to zmykam wezmę się za coś bo siedzę już 5 min - normalnie nie wypada;-)
Kicrym Tobie to dobrze z tymi zakupami:laugh2:
Maciuś i Radzio BUZIAKI:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Maciu i Radzio wszystkiego największego i najlepszego:-):-):-):-):-)

Kate to chodź do mnie:-p bo ja mam wszystko w powijakach:-p
Tosika trzymam kciuki aby doktor powiedzia ZAB ! :-):-)
Andula wykrakałaś ;-) dzięki:-)

Dobra, schab, sernik i mazurek upieczone, dwa chleby rosną w kolejce do pieczenia i chyba starczy:tak: Do Post mi nadal daleko, ale sumiennie lekko ukojone:-)
:szok::szok::szok: ja to przy Surv i Post mały pikuś jestem, bo jeszcze nic nie upichciłam ale czuje się usprawiedliwiona, bo musiałam dzisiaj dogladać inwentarza:-D:-D:-D coś mi załoga zaczyna się opierdzielać:wściekła/y: a wiecie jak to jest jak kotaa nie ma to myszy harcują:-D:-D

a na spacer z nią mogę wyjść jak jest podziębiona ale już bez gorączki??
kurcze, zapomniałam zapytać lekarki:baffled:
jak myślicie??

Pabla ja bym też wyszzła:tak: tylko osłoniła się od wiatru:tak:

Z nowych wiesci, Olga ma mniej tlenu czyli jest lepiej
dalej zaintubowana, ale saturacja stala (wiem tylko tyle ze to dobrze), ma SIWE wlosy :-D i jest rozwiutka, mierzy 50 cm, wazy 2550g czyli sporo
Justynka nie czuje sie najlepiej, nikt jej nie chce pomoc wstac po cc, tym bardziej nikt nie chce jej zawiesc do malej ani wpuscic meza... poryczalam sie

no rzesz k**** jego mać w którym my wieku żyjemy:crazy: Wiesz co Roni, ja bym podkręciła Twoich znajomych a co by głośny wypartykuowali, że chyba trzeba tu wysłać TVN Uwagę albo Interwencję Polsatu a co by przyjrzeli sie dokładnie tej placówce, jak ona funkcjonuje:angry: jak chcesz to mogę Ci podać parę namiarów dziennikarzy z tych programów, bo akurat mam paru tam gagatków:tak:

Kupiłam nie w tym sklepie bo tam nie dotarlam jeszcze..to kawał drogi dla mnie.Na krowoderskiej jest taki fajny sklep i mają dość dużo rozmiarów. Mi wychodziło 75 G a kupiłam 75 H.. Biustonosz Ewa Bien, pasuje idealnie:-):-):-):-):-) co za szczęście mieć dobrze dobrany biustonosz:tak::tak::tak:(biały w czartne kwiatki )

Post jak ja bym chciała mieć taki rozmiar:-p:-p:-p nawet jak teraz karmię to dochodzę tylko do magicznej literki C:crazy: już się nie mogę doczekać jak wyrzuce w cholerę staniki dla karmiącej i zgłoszę się do naszej ekspertki o wielkosc stanika (a nóż widelec, okaże się że jednak powinnam np.nosić D:szok: a ja całe życie pomykalam w A w porywach do B:-p

moja tez marudzi, kaszle...masakra

Biedulka, całuski od cioci-kloci:tak:

My dzisiaj zakupów C.D ale dzisiaj dla mnie:tak::-):-):-)

Kicrym proszę nam się pochwalić co tam kupiłaś;-) a ja idąc dzisiaj do siebie, niechcąco skręciłam do H&M (normalnie jakiś silny wiatr zawiał w tym miejscu:-p) i od razu zarzucilo mnie na dzial dziecięcy, no i jak tu nie kupić dwóch rampersów za 39zł, czy sukienusi za 19.9??:-p

Dziewczyny ja tylko na momencik bo zaganiana jestem strasznie i jesczez do tego lekarza musimy pojechac bo te oczy to uczulenie na 100% i bez leku odczulajacego nie moge z dzieckiem z domu wyjsc

biedulek nasz mały:-( Wspólczuje Szymciowi i cmokaski ślę:tak:

a nasza gwiazdka po awanturze na spacerze, i trzecim dniu nie jedzenie zupki (dzisiaj to z M terror zrobiliśmy i prawie na siłę wpychaliśmy:crazy: - cala spocona bylam po tym karmieniu:zawstydzona/y:) zasnęła i w ramach protestu spala od 16 tej do 19tej:szok::-):-)

ja tak przelotem.... nestety nie mam kiedy nadrobic zaległosci jak były jakies pytania przepraszam ze nie odpowiem
jestesmy w szpitalu niestety skierowani nie poszlo na makulature, dobre wiesci to takie ze to nie rotawirus i nie grypa jelitowa zle to nie wiem czy pamietacie powody wczesnego "cc' i ego choroby zaraz po urodzeniu wiec zakazenie organizmu wróciło i to mocniejsze bo wywołalo juz jakies objawy....narazie jestesmy na leczeniu dozylnym i kroplówkach....

ZDROWYCH I POGODNYCH SWIĄT DLA MALUSZKÓW I ICH RODZINEK

Tosika...zgłoś się do naszego experta bo jestem pewna że jak piszesz B to tak naprawdę powinno być conajmniej D:tak::tak::tak::tak::tak:
Jak się dobierze dobrze biustonosz to biust dwa razy większy się robi...serio serio:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ja jak byłam chuda...czyt przed ciążą to nosiłam 70 D (choć powinnam 65D albo E ale nigdzie nie mogłam kupić)) a jak byłam nieświadoma to nosiłam właśnie B i to 75 albo o zgrozo 80:szok::szok::szok::szok: zawsze mnie wkurzało że mi lata ten cycnik:tak: no ale nie było innych biustonoszy:no::no::no::no:, potem kumpela o podobnym biuście poszła w Wawie do słynnego sklepu gdzie laska dobiera i uślyszłą 70D.... w szoku byłam, poszłam do sklepu i wzięłam do przymierzalni mimo zgodrosznych spojrzeń Pań:-D:-D i pasował:tak::tak:.

Także koleżanko..przed Tunezją idź na zakupy :-):-):-):-) koniecznie.
Od małżonka się nie opędzisz:-) a spojrzenia zazdrosnych panów.....bezcenne;-):tak:

Aaaa i jesteś usprawiedliwiona:-):tak::tak::tak::tak:
Ja muszę sie przygotować na święta bo rodzinka się gromadzi u nas właśnie a Mama to tak już średnio sobie radzi..więc ona sobie tam słodkości robi jakie chce i żurek robi oraz schab a ja resztę:tak::tak:

Dziękuję za życzenia w imieniu Maćka,bo on już padł jak mała muszka:-)
Heksa bidulek nasz malutki:-( tak mi go szkoda.Uściskaj i wycałuj mocno od nas i życz powrotu do zdrówka oraz samych uśmieszków z okazji 10 m-ca!

Tosika musisz się koniecznie uśmiechnąć do naszego eksperta stanikowego,bo ja też zwykle nosiłam to nieszczęsne 75 B lub C,a sie okazało,że mam 70 DD:-)

Ja już jajca nafaszerowałam w dwojaki sposób,sałątkę jutro machnę,mazurek się robi.Zaraz jeszcze koszyczek ubiorę,a K ma za zadanie zrobić pisanki:laugh2:ale jaja:-Dzobaczymy co mu wyjdzie.

Dziewczyny, ale popisałyście!
Ja oczywiście, będąc z dwójką, nie miałam czasu w t...k się podrapać. Dziewczyny, nie wiem jak Wy to robicie!

Roni, bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki z malutką Olgę i Jej Mamę!
Pewnie już u Andzi, ale fajnie.
Pabla, dziewczyny wszystko już napisały. Nic mądrzejszego nie napiszę.
Heksa, uściski dla Szymka - niech szybko zwalczy dziadostwo!
Pearl i jak oczka? Buziaki dla Szymka
Surv, ale szalejesz kulinarnie:szok:Jeść mi się zachciało:confused2:

Maciusiu, Radziu, wszystkiego najlepszego!!!

Dziewczyny, zdrowych, radosnych, pogodnych świąt w gronie najbliższych!!!

reklama
Roni mnie się to nie mieści w głowie co to za szpital??!! Jak mogą nei wpuścić męża,Nie wyobrażam sobie co ta dziewczyna przeżywa,bardzo ale to bardzo jej współczuje,jacy bezduszni potrafią być ludzie.
Również przyłączam się do najlepszych życzeń dla Andzi.
Tosika gratuluje ząbka Antosi.
Dziewczyny wymiatacie z tymi potrawami:szok: ja nic nie zrobiłam i nic nie robię,jutro popołudniu do teściów.
Heksa zdrówka dla Szymusia,biedny dzieciaczek się męczy.
Maciuś i Radziu wszystkiego najlepszego z okazji 9 miesiąca!!!
Matko ale ten czas leci już 9 miesięcy przeleciało
A mnie rozłożył katar normalnie leje mi się z nosa,jak na złość.

Do góry