Maciu i Radzio wszystkiego największego i najlepszego:-):-):-):-):-)
Kate to chodź do mnie
bo ja mam wszystko w powijakach
Tosika trzymam kciuki aby doktor powiedzia ZAB ! :-):-)
Andula wykrakałaś ;-) dzięki:-)
Dobra, schab, sernik i mazurek upieczone, dwa chleby rosną w kolejce do pieczenia i chyba starczy
Do Post mi nadal daleko, ale sumiennie lekko ukojone:-)
ja to przy Surv i Post mały pikuś jestem, bo jeszcze nic nie upichciłam ale czuje się usprawiedliwiona, bo musiałam dzisiaj dogladać inwentarza
coś mi załoga zaczyna się opierdzielać
a wiecie jak to jest jak kotaa nie ma to myszy harcują
a na spacer z nią mogę wyjść jak jest podziębiona ale już bez gorączki??
kurcze, zapomniałam zapytać lekarki
jak myślicie??
Pabla ja bym też wyszzła
tylko osłoniła się od wiatru
Z nowych wiesci, Olga ma mniej tlenu czyli jest lepiej
dalej zaintubowana, ale saturacja stala (wiem tylko tyle ze to dobrze), ma SIWE wlosy
i jest rozwiutka, mierzy 50 cm, wazy 2550g czyli sporo
Justynka nie czuje sie najlepiej, nikt jej nie chce pomoc wstac po cc, tym bardziej nikt nie chce jej zawiesc do malej ani wpuscic meza... poryczalam sie
no rzesz k**** jego mać w którym my wieku żyjemy
Wiesz co Roni, ja bym podkręciła Twoich znajomych a co by głośny wypartykuowali, że chyba trzeba tu wysłać TVN Uwagę albo Interwencję Polsatu a co by przyjrzeli sie dokładnie tej placówce, jak ona funkcjonuje
jak chcesz to mogę Ci podać parę namiarów dziennikarzy z tych programów, bo akurat mam paru tam gagatków
Kupiłam nie w tym sklepie bo tam nie dotarlam jeszcze..to kawał drogi dla mnie.Na krowoderskiej jest taki fajny sklep i mają dość dużo rozmiarów. Mi wychodziło 75 G a kupiłam 75 H.. Biustonosz Ewa Bien, pasuje idealnie:-):-):-):-):-) co za szczęście mieć dobrze dobrany biustonosz
(biały w czartne kwiatki )
Post jak ja bym chciała mieć taki rozmiar
nawet jak teraz karmię to dochodzę tylko do magicznej literki C
już się nie mogę doczekać jak wyrzuce w cholerę staniki dla karmiącej i zgłoszę się do naszej ekspertki o wielkosc stanika (a nóż widelec, okaże się że jednak powinnam np.nosić D
a ja całe życie pomykalam w A w porywach do B
moja tez marudzi, kaszle...masakra
Biedulka, całuski od cioci-kloci
My dzisiaj zakupów C.D ale dzisiaj dla mnie:-):-):-)
Kicrym proszę nam się pochwalić co tam kupiłaś;-) a ja idąc dzisiaj do siebie, niechcąco skręciłam do H&M (normalnie jakiś silny wiatr zawiał w tym miejscu
) i od razu zarzucilo mnie na dzial dziecięcy, no i jak tu nie kupić dwóch rampersów za 39zł, czy sukienusi za 19.9??
Dziewczyny ja tylko na momencik bo zaganiana jestem strasznie i jesczez do tego lekarza musimy pojechac bo te oczy to uczulenie na 100% i bez leku odczulajacego nie moge z dzieckiem z domu wyjsc
biedulek nasz mały:-( Wspólczuje Szymciowi i cmokaski ślę
a nasza gwiazdka po awanturze na spacerze, i trzecim dniu nie jedzenie zupki (dzisiaj to z M terror zrobiliśmy i prawie na siłę wpychaliśmy
- cala spocona bylam po tym karmieniu
) zasnęła i w ramach protestu spala od 16 tej do 19tej
:-):-)