reklama
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Lipcóweczki życzę Wam szczęśliwych 9 miesięcy !!!!
Mama Lipcowa 2007
Mama Lipcowa 2007
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Dziewczyny - gratulacje!!!! A robal na suwaczku z baby-gaga aż mnie wzruszył (takiego samego miałam jak się dowiedziałam o swojej ciąży)
Ale przede wszystkim:
Ewa-Krystyna - ogromne gratulacje!!! Dziewczyny z marcówek trzymają kciuki (podglądałyśmy Twoje starania) Wiele z nas baaaardzo ta wiadomość ucieszyła!!!!
Ale przede wszystkim:
Ewa-Krystyna - ogromne gratulacje!!! Dziewczyny z marcówek trzymają kciuki (podglądałyśmy Twoje starania) Wiele z nas baaaardzo ta wiadomość ucieszyła!!!!
pamiętem Cię z lata... gratuluje kochanawiedziałam zę Ci sie uda:-);-)witajcie...
Izabelko-moj termin to wedlug ostatniej @ i sama go sobie wyliczylam :-),ale wedlug moich obserwacji to bedzie pewnie ciut wczesniej.... na razie nie czuje nic poza sennoscia,wilczym apetytem i tym razem nie na slono ( marzy mi sie dziewczynka ), no i bola mnie niezmiernie piersi - taki jakis dziwny bol trudny do opisania ( poprzednim razem nie bolaly wcale,byly moze ciut wrazliwe)... no i jestem w bardzo mlodej ciazy jeszcze i bardzo sie boje zeby sie utrzymala ( ja bylam latem w ciazy,ktora niestety obumarla w 6t4d)....
wedlug powyzszej tabelki tez powinnam miec dziewczynke :-)... bardzo bym chciala...
do lekarza ide juz jutro jesli uda mi sie rano umowic....
Jotemka
Fanka BB :)
Witajcie lipcoweczki!
Na wstepie wszystkim mamusiom wielgachne gratulacje!
Zglasm sie do Was (o ile mnie przyjmiecie). Jestem mama trojki dzieci (co widac na suwaczkach).Po ostatniej ciazy okresie karmienia nie dostalam miesiaczki, ale znajac moj organizm bardzo dobrze szybko wywnioskowalam, ze moge byc w ciazy. 5 testow to potwierdzilo ow fakt. Troche zwlekalam z pojsciem do lekarza, bo wiem z dosiadczenia ze testy duzo wczesniej pokazuja dwie kreseczki, zanim jeszcze cos widac na usg. Mialam racje. Na ostatnim badaniu, ktore bylo jednoczesnie pierwszym okazalo sie ze termin porodu to 28 czerwca, ale rownie dobrze moze byc poczatek lipca. Wszystko okaze sie na usg 3 grudnia. Zglaszam sie do Was, bo prawde mowiac zadnego dziecka nie urodzialm w terminie... Wszystkie "po" i np ostatno z sierpniowej stalam sie mama wrzesniowa.
Pozdrawiam Was wszystkie zyczac dni bez mdlosci i oslabien
Joanna
Na wstepie wszystkim mamusiom wielgachne gratulacje!
Zglasm sie do Was (o ile mnie przyjmiecie). Jestem mama trojki dzieci (co widac na suwaczkach).Po ostatniej ciazy okresie karmienia nie dostalam miesiaczki, ale znajac moj organizm bardzo dobrze szybko wywnioskowalam, ze moge byc w ciazy. 5 testow to potwierdzilo ow fakt. Troche zwlekalam z pojsciem do lekarza, bo wiem z dosiadczenia ze testy duzo wczesniej pokazuja dwie kreseczki, zanim jeszcze cos widac na usg. Mialam racje. Na ostatnim badaniu, ktore bylo jednoczesnie pierwszym okazalo sie ze termin porodu to 28 czerwca, ale rownie dobrze moze byc poczatek lipca. Wszystko okaze sie na usg 3 grudnia. Zglaszam sie do Was, bo prawde mowiac zadnego dziecka nie urodzialm w terminie... Wszystkie "po" i np ostatno z sierpniowej stalam sie mama wrzesniowa.
Pozdrawiam Was wszystkie zyczac dni bez mdlosci i oslabien
Joanna
mamma80
Entuzjast(k)a
Ja również gratulacje składam LIPCÓWKOM 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZczególne gratulki dla EWY-KRYSTYNY-kochane szczęśliwych 9 miesięcy.Pozdrawiam-marcówka 2008
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Marcoweczki2008- dziekuje serdecznie :-)... razem z Joe wierzymy,ze bedziemy tulic zdrowego maluszka w lipcu :-)... ja was tez podczytuje czasmi,ale niestety zadko,bo pozniej bywalo roznie z moim samopoczuciem....
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Dziekuje wszystkim za dobre zyczonka. No ja z suwaczkiem to nie moge sie zdecydowac ale chyba sie wstrzymam do nastepnej wizyty u gina.
Cześć
Ja byłam dzisiaj u lekarza i według usg to jest już 7tydz i 6 dni ale cuś jest nie tak bo czegoś tam nie widać (nie zrozumiałam dokładnie co) i jutro do szpitala idę na serię badań boję się ale mam nadzieję że jest wszystko ok. Gratuluję wszystkim przyszłym mamą i życzę abyście nie musiały się tak denerwować jak ja.
Pozdrawiam
Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
Ja byłam dzisiaj u lekarza i według usg to jest już 7tydz i 6 dni ale cuś jest nie tak bo czegoś tam nie widać (nie zrozumiałam dokładnie co) i jutro do szpitala idę na serię badań boję się ale mam nadzieję że jest wszystko ok. Gratuluję wszystkim przyszłym mamą i życzę abyście nie musiały się tak denerwować jak ja.
Pozdrawiam
Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
reklama