reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam kochaniutkie.
Byłam dziś u ginka i ofichajnie jestem lipcóweczką. Fasolinka jest - malusienka, ale jest. Ginka martwią moje bóle podbrzusza i dal mi dufaston. Za 1,5 tygodnia następne USG, aby sprawdzić jak rozwija się fasolinka, bo narazie to niewiele było widać.
Dziewczynki mnie też bolą piersi - wyglądają jak po wszczepieniu silikonu :) Was tez boli tak kręgosłup?? Oprócz tego nie mam żadnych objawów, a do jedzenia to nawet wstręt.

Acha zapomniałam. Piasałyście o brzuszkach - mi to się wydaje, że troszke mi zaczyna widać, ale to chyba jakas obsesja - chociaż napewno lekko coś podtylam. No w każdym razie ledwo zapinam mój kochany płaszczyk przez moje wielgachne piersi.

hej dziewczyny!!

strasznie wam wszystkim gratuluje!!!

my tez z mężem od jakiegoś czasu staramy się o drugiego bobaska...kto wie, jeśli tym razem się nam udało, to pewnie załapałabym się na koniec lipca 2008. trzymajcie kciuki:tak::tak:

pozdrawiam was serdecznie, życzę dużo zdrówka wam i waszym fasolkom:)

sierpniowa mama 2006

Witam ja po wizycie równiez i fasolka ma 4mm i nic wiecej nie widac tydzien 6 a co do reszty to nie wiadomo i zapisano mi równiez duphaston( ja mam plamienia i nie wiadomo jak to dalej sie potoczy) jezeli chodzi o usg to kontrole mam 19stego i wtedy jak bedzie ok a musi byc bedzie echo serduszka cos takiego mówiła.

Co do ksiazki to napisz prosze za ile chciała bys odsprzedac.

witam Ewan!!!
ale fajnie,ze juz widzialyscie malenstwa :tak: trzymam kciuki,zeby plamienia sie skonczyly i wszystko bylo dobrze ;-)
ja nie cwiczyl;am poprzednio, teraz mam zamiar, bo kregoslup mam nie ten :baffled: co do kawy-1 nie zaszkodzi-tez pije; ograniczylam sie do 1 dziennie ;-)
zaraz odswieze liste
Ewa II trzymamy kciukasy:-D
buziaczki

Groszka71 01.07
Milkaaa 02.07. / 24.06
Renek 03.07.
Maggie2412 03.07
Kot… 05.07.
Beaa 05.07.
Agulka_85 08.07.
Liwus 15.07.
Mamusiasynusia 16.07.
Pabla27 17.07.
Izabelka 23.07.
Ewa-Krystyna 23.07.
Ewan 23.07.
Oceancity28 ????
Heksa

jesli chodzi o ksiazki to nie czytalam, tylko gazety-Moje dziecko, potem zreszta do dzisiaj Moj maluszek przychodzi mi do domku; aha tylko jedno "Uśnij wreszcie"-polecam; jakby co mam wersje elektroniczna -zycie mi uratowala hhaha

Witam wszystkie lipcoweczki!! poczytalam was i piszecie o objawach. Ja dostaje wilczy apetyt na wieczor, moglabym zjesc wszystko- dzisiaj mi maz zamawial salatke:baffled:, myslalam ze mi jezyk ucieknie!!Poza tym zadnych innych objawow nie mam, oczywiscie, oprocz piersi - gigantow:szok:. Hihihii, ale maz sie cieszy. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i do jutra:-)

reklama
Do góry