reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam kochaniutkie.
Byłam dziś u ginka i ofichajnie jestem lipcóweczką. Fasolinka jest - malusienka, ale jest. Ginka martwią moje bóle podbrzusza i dal mi dufaston. Za 1,5 tygodnia następne USG, aby sprawdzić jak rozwija się fasolinka, bo narazie to niewiele było widać.
Dziewczynki mnie też bolą piersi - wyglądają jak po wszczepieniu silikonu :) Was tez boli tak kręgosłup?? Oprócz tego nie mam żadnych objawów, a do jedzenia to nawet wstręt.

Acha zapomniałam. Piasałyście o brzuszkach - mi to się wydaje, że troszke mi zaczyna widać, ale to chyba jakas obsesja - chociaż napewno lekko coś podtylam. No w każdym razie ledwo zapinam mój kochany płaszczyk przez moje wielgachne piersi.

hej dziewczyny!!

strasznie wam wszystkim gratuluje!!!

my tez z mężem od jakiegoś czasu staramy się o drugiego bobaska...kto wie, jeśli tym razem się nam udało, to pewnie załapałabym się na koniec lipca 2008. trzymajcie kciuki:tak::tak:

pozdrawiam was serdecznie, życzę dużo zdrówka wam i waszym fasolkom:)

sierpniowa mama 2006

Witam ja po wizycie równiez i fasolka ma 4mm i nic wiecej nie widac tydzien 6 a co do reszty to nie wiadomo i zapisano mi równiez duphaston( ja mam plamienia i nie wiadomo jak to dalej sie potoczy) jezeli chodzi o usg to kontrole mam 19stego i wtedy jak bedzie ok a musi byc bedzie echo serduszka cos takiego mówiła.

Co do ksiazki to napisz prosze za ile chciała bys odsprzedac.

witam Ewan!!!
ale fajnie,ze juz widzialyscie malenstwa :tak: trzymam kciuki,zeby plamienia sie skonczyly i wszystko bylo dobrze ;-)
ja nie cwiczyl;am poprzednio, teraz mam zamiar, bo kregoslup mam nie ten :baffled: co do kawy-1 nie zaszkodzi-tez pije; ograniczylam sie do 1 dziennie ;-)
zaraz odswieze liste
Ewa II trzymamy kciukasy:-D
buziaczki

Groszka71 01.07
Milkaaa 02.07. / 24.06
Renek 03.07.
Maggie2412 03.07
Kot… 05.07.
Beaa 05.07.
Agulka_85 08.07.
Liwus 15.07.
Mamusiasynusia 16.07.
Pabla27 17.07.
Izabelka 23.07.
Ewa-Krystyna 23.07.
Ewan 23.07.
Oceancity28 ????
Heksa

jesli chodzi o ksiazki to nie czytalam, tylko gazety-Moje dziecko, potem zreszta do dzisiaj Moj maluszek przychodzi mi do domku; aha tylko jedno "Uśnij wreszcie"-polecam; jakby co mam wersje elektroniczna -zycie mi uratowala hhaha

Witam wszystkie lipcoweczki!! poczytalam was i piszecie o objawach. Ja dostaje wilczy apetyt na wieczor, moglabym zjesc wszystko- dzisiaj mi maz zamawial salatke:baffled:, myslalam ze mi jezyk ucieknie!!Poza tym zadnych innych objawow nie mam, oczywiscie, oprocz piersi - gigantow:szok:. Hihihii, ale maz sie cieszy. Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i do jutra:-)

reklama
Do góry