reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

Joaś - ja tez tu stacjonuje bo wg usg bede lipcowa:tak: choc ja akurat poprzedbie cieza szybciej konczylam - przed treminem

agulka - trzymam kciuki

Ja dzis na usg :confused:

reklama
Agulka_85 trymam kciuki i aby wszystko było ok.
u mnie tez nie dokładnie było widac dostałam leki i leze w domku mam nadzieje ze sie uspokoi i wszystko bedzie dobrze
Joaś co za pytanie pewnie ze mozes bardzo sie cieszymy i gratulujemy. Ja bardzo Cie podziwiam bo trójeczka i teraz jeju ja ledwo z jedna dałam rade i zastanawiam sie jak to bedzie z 2 maluszków. Musisz mies niesamowita cierpliwosc i strasznie wspaniale byc zorganizowana.

dziekuje ja rowniez wszystkim za zyczenia!
Agulka_85 trzymam kciuki,zeby wszystko bylo dobrze z dzidzia
Joaś gratulacje! bedziesz mamusia pelna geba :-) podziwiam, a planowaliscie 4 dzidzie? czy sama chciala do was przyjsc? ;-)

Agunia, będzie wszystko w porządku:-D zobaczysz...
powiem Ci że ja od kiedy wykonałam 1 ..2..a potem 3 ..test żyje w niepewności , bo nie mam potwierdzenia od lekarza a od pierwszego testu do wizyty lekarskiej minie prawie 2 tygodnie. Lekarza mam umówionego na 19.11,ale bardzo się boję że jest coś nie tak i że może być to nie to :-(

Trzymam za Ciebie kciuki :-)

Liwus, nie matw sie, u mnie od testu do wizyty minely 3 tygodnie. Bierz folik i niczym sie nie martw...
Izabelka - planowalismy czwarte dziecko, ale dopiero za jakies pol roku, no ale ono chcialo przyjsc do nas wczesniej :)

dziewczynki nie martwcie sie na zapas, nie denerwowac mi tu maluszkow w brzuszkach!!! bo nakopie hihihihi wam wiecie gdzie :-D;-)
Joaś to super :)
a ja mam dreszcze i jak tylko zbója poloze tez ide legnac ;-) byle nie zachorowac :dry:
milego wieczorku

Dziewczyny, ja również mam pierwsze usg 19 listopada i bardzo się denerwuje czy wszystko będzie ok:-(to moja pierwsza ciąża i trochę to przeżywam....dziś miałam kolejne badania..tzn pobieranie krwi, badanie moczu itp...pobieranie krwi to dla mnie koszmar, mam fatalne żyły i wkuwają mi sie po 4 razy zanim krew poleci:wściekła/y:. U mnie ból podbrzusza trochę minął, plamień żadnych nie widać tylko oczywiście piersi!!!! No i trochę mdłości na wieczór, a dziś również rano...myślałam że nie dojadę tramwajem pełnym ludzi do pracy..Najwazniejsze że już w domku, ciepła herbatka, kocyk i jest lux!!:-)

Liwus, nie matw sie, u mnie od testu do wizyty minely 3 tygodnie. Bierz folik i niczym sie nie martw...
Izabelka - planowalismy czwarte dziecko, ale dopiero za jakies pol roku, no ale ono chcialo przyjsc do nas wczesniej :)

ooo to dokladnie tak jak my z trzecim, zaczelismy dopiero myslec - a ono juz bylo z nami:tak:

ja jestem po usg
maluszek ostro nadgonil, ne wiem wiec czy bede lipcowka czy czerwcowka - serduszko bilo, jedno - wiec blizniakow nie bedzie, malenstwo ma 13 mm, krwiak sie wchlonal
przez 2 tyg przeskoczyl z 4 tyg 5 dni na 8 tyg i 2 dni
jestem spokojna i teraz trzymam kciuki za Was

Milkaa to sie ciesze ze malenstwo oki, nie wazne czy bedziesz czerwcowka czy lipcowka ;-)
Pabla ja to samo, kocyk, herbatka i mnowstwo jedzenia dzisiaj; maz pojechal po frytki i jakas sledziowa salatke hhihi przed chwilka zjadlam pomidora i kanapke z czosnkiem :-) zagryzam gumamy rozpuszczalnymi i czekam na dalsze jedzenie:-) sie zaczelo :-):-)

reklama
Oj widze, ze wszystkie bardzo sie denerwujemy o nasze fasolki.
Jest to moja pierwsza ciaza, wiec moj stres jest ogromny bo wlasciwie nie wiem jak to wszystko powinno wygladac.
No i nie mam mozliwosci przekonac sie, ze wszystko jest w porzadku bo pierwsze USG mam dopiero pod koniec grudnia (27.12).:no: No ale niestety w Anglii wszystko tak wyglada. Mialam dopiero pobrana krew, wyniki dopiero za pare tygodni (przysla poczta do domu). Pierwsze spotkanie z polozna mam ok 20 grudnia!!! Na wszystko trzeba czekac. Lekarz tutaj sie nie zajmuje ciezarnymi, chyba, ze sa komplikacje.

U mnie objawow nadal brak!!! Czuje sie jak nie w ciazy.

Pozdrawiam:-)

Do góry