reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Joaś - ja tez tu stacjonuje bo wg usg bede lipcowa:tak: choc ja akurat poprzedbie cieza szybciej konczylam - przed treminem

agulka - trzymam kciuki

Ja dzis na usg :confused:

reklama
Agulka_85 trymam kciuki i aby wszystko było ok.
u mnie tez nie dokładnie było widac dostałam leki i leze w domku mam nadzieje ze sie uspokoi i wszystko bedzie dobrze
Joaś co za pytanie pewnie ze mozes bardzo sie cieszymy i gratulujemy. Ja bardzo Cie podziwiam bo trójeczka i teraz jeju ja ledwo z jedna dałam rade i zastanawiam sie jak to bedzie z 2 maluszków. Musisz mies niesamowita cierpliwosc i strasznie wspaniale byc zorganizowana.

dziekuje ja rowniez wszystkim za zyczenia!
Agulka_85 trzymam kciuki,zeby wszystko bylo dobrze z dzidzia
Joaś gratulacje! bedziesz mamusia pelna geba :-) podziwiam, a planowaliscie 4 dzidzie? czy sama chciala do was przyjsc? ;-)

Agunia, będzie wszystko w porządku:-D zobaczysz...
powiem Ci że ja od kiedy wykonałam 1 ..2..a potem 3 ..test żyje w niepewności , bo nie mam potwierdzenia od lekarza a od pierwszego testu do wizyty lekarskiej minie prawie 2 tygodnie. Lekarza mam umówionego na 19.11,ale bardzo się boję że jest coś nie tak i że może być to nie to :-(

Trzymam za Ciebie kciuki :-)

Liwus, nie matw sie, u mnie od testu do wizyty minely 3 tygodnie. Bierz folik i niczym sie nie martw...
Izabelka - planowalismy czwarte dziecko, ale dopiero za jakies pol roku, no ale ono chcialo przyjsc do nas wczesniej :)

dziewczynki nie martwcie sie na zapas, nie denerwowac mi tu maluszkow w brzuszkach!!! bo nakopie hihihihi wam wiecie gdzie :-D;-)
Joaś to super :)
a ja mam dreszcze i jak tylko zbója poloze tez ide legnac ;-) byle nie zachorowac :dry:
milego wieczorku

Dziewczyny, ja również mam pierwsze usg 19 listopada i bardzo się denerwuje czy wszystko będzie ok:-(to moja pierwsza ciąża i trochę to przeżywam....dziś miałam kolejne badania..tzn pobieranie krwi, badanie moczu itp...pobieranie krwi to dla mnie koszmar, mam fatalne żyły i wkuwają mi sie po 4 razy zanim krew poleci:wściekła/y:. U mnie ból podbrzusza trochę minął, plamień żadnych nie widać tylko oczywiście piersi!!!! No i trochę mdłości na wieczór, a dziś również rano...myślałam że nie dojadę tramwajem pełnym ludzi do pracy..Najwazniejsze że już w domku, ciepła herbatka, kocyk i jest lux!!:-)

Liwus, nie matw sie, u mnie od testu do wizyty minely 3 tygodnie. Bierz folik i niczym sie nie martw...
Izabelka - planowalismy czwarte dziecko, ale dopiero za jakies pol roku, no ale ono chcialo przyjsc do nas wczesniej :)

ooo to dokladnie tak jak my z trzecim, zaczelismy dopiero myslec - a ono juz bylo z nami:tak:

ja jestem po usg
maluszek ostro nadgonil, ne wiem wiec czy bede lipcowka czy czerwcowka - serduszko bilo, jedno - wiec blizniakow nie bedzie, malenstwo ma 13 mm, krwiak sie wchlonal
przez 2 tyg przeskoczyl z 4 tyg 5 dni na 8 tyg i 2 dni
jestem spokojna i teraz trzymam kciuki za Was

Milkaa to sie ciesze ze malenstwo oki, nie wazne czy bedziesz czerwcowka czy lipcowka ;-)
Pabla ja to samo, kocyk, herbatka i mnowstwo jedzenia dzisiaj; maz pojechal po frytki i jakas sledziowa salatke hhihi przed chwilka zjadlam pomidora i kanapke z czosnkiem :-) zagryzam gumamy rozpuszczalnymi i czekam na dalsze jedzenie:-) sie zaczelo :-):-)

reklama
Oj widze, ze wszystkie bardzo sie denerwujemy o nasze fasolki.
Jest to moja pierwsza ciaza, wiec moj stres jest ogromny bo wlasciwie nie wiem jak to wszystko powinno wygladac.
No i nie mam mozliwosci przekonac sie, ze wszystko jest w porzadku bo pierwsze USG mam dopiero pod koniec grudnia (27.12).:no: No ale niestety w Anglii wszystko tak wyglada. Mialam dopiero pobrana krew, wyniki dopiero za pare tygodni (przysla poczta do domu). Pierwsze spotkanie z polozna mam ok 20 grudnia!!! Na wszystko trzeba czekac. Lekarz tutaj sie nie zajmuje ciezarnymi, chyba, ze sa komplikacje.

U mnie objawow nadal brak!!! Czuje sie jak nie w ciazy.

Pozdrawiam:-)

Do góry