oceancity28
Zaangażowana w BB
Date bede wiedziec w czwartek, bo wtedy ide do ginka i mi wszystko powie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
suwaczki roznie licza - zalezy jaka date sie podaje - o jaka date prosi suwaczek i jak zostal zaprogramowanyHmm.. jest to ciekawe bo jesli licząc od ostaniej miesiączki to jestem w 6 tygodniu i 2 dniu ciąży, natomiast suwaczek wylicza chyba od dnia zapłodnienia bo wychodzi 4 tydzień i 5 dzien ciąży.
Mnie wychodzi natomiast że zapłodnienie nastąpiło 23 dc - a jest to niemożliwe :-) a wg mnie było to 20/21 dc a jak się nie mylę 21dc miała się rozpocząć owulka...
więc może córcia ..:-)
Ja ide we wtorek na kontrolne usg. Trzymajcie kciuki aby ujawnilo sie serduszko - poprzednio byl pecherzyk z echem zarodka tylko
Z objawow mam potworne mdlosci - zadna z poprzednich ciaz nie przechodzilam w ten sposob, wymiotuje czasem kilka razy dziennie - podejrzewam ze wzmagaja je leki - i we wtorek chyba zapytam czy duphastonu nie moze zastapic luteina dopochwowa - moj zoladek juz nie wyrabia
Poza tym u mnie ok. Jesli we wtorek sie okaze ze z ciaza wszystko w porzadku - przeprowadze rozmowe ze starsza corka bo narazie traktuje mnie "nieciazowo" i sie denerwuje ze nie chce tego czy tamtego
Reszta rodziny i znajomych juz wie - jakos tak nie moglismy sie powstrzymac