reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

KOT ja tez tak mam , może to ten Olsztyn tak wpływa?? Dlatego że ja mam podobnie tylko mnie dochodzą jeszcze przygotowania do ślubu oraz studia to postanowiłam dzisiaj wypiąć się na pracę i nigdzie nie iść ( na szczęście moja praca mi na to pozwala ) Dlatego też będę mieć tydzień wolnego i może trochę od tego wszystkie odpocznę i zwolnię tempo, bo ani to korzystnie na mnie nie wpływa ani na Fasolkę...

Kot głowa do góry będzie niedługo lepiej - sama się przekonasz..
Ściskam Cię gorąco:-)

reklama
Kot,a może weź sobie tydzeń zwolnienia. Gin napewno ci da jak mu powiesz, że jesteś bardzo zmęczona chciałbyś odpocząć. Taki odpoczynek przyda Ci się napewno.

Ja dziś ok, ale mam troszke prywatnych proplemów i może dlatego wymiocic o mnie zapomniały, a moze odchodzą na dobre. Mdli mnie tylko troche wieczoram, ale to da się wytrzymac. Brzuszek zaczyna powolutku rosnąć i to tak cążowo, a nie tłuszczowo.Apetytu nadal nie mam, ale może wróci niebawem.

Witam lipcoweczki.
Ja apetytu tez nie mam za duzego. Wczoraj bylam u neurologa(mam problemy z kregoslupem) i powiedzial mi ze chyba bede miala cc. Bardzo sie przerazilam.Napewno bede wiedziec pod koniec ciazy.

czesc dziwczyny.
mam problem a dopiero prawdopodobnie jutro pojde do gina. wczoraj wieczorem zauwazylam ze mam uplaw w kolorze capucino i dzis rano to samo,niewiem co z tym zrobic, moze powinnam dzis pojsc do innego lekarza prywatnie??? napiszcie co o tym sadzicie bo bardzo sie tym zaniepokoilam :(

Skoro idziesz do lekarza to powiedz mu o tym. Nie ma konieczności chodzić do prywatnego skoro masz zaufanie do swojego. Wiem jedno tego typu rzeczy nie powinno się lekceważyć! Zapewne to nic strasznego ale trzeba powiedzieć lekarzowi. Uszy do góry!

to znaczy jutro chce isc do mojego prywatnie bo na kase chorych mam wizyte dopiero w styczniu a niepokoi mnie to wiec pomyslalam ze moze dzis udac sie do lekarza prywatnego i niech mi powie co to takiego czy jakies leki czy co. moze jestem przewrazliwiona, sama juz niewiem co mam robic :(

Dziewczynki USG w 12 tygodniu to jest dopochwowe czy normalne, bo chce mojego malzonka wziąść, ale on powiedział, że jak mam mieć dopochwowe to nie pójdzie, bo nie zdzerży tego, że ktoś mi cosik tam wkłada :-D

Mamusiasynusia, ja w 12 tygodniu miałam i takie i takie. Oczywiście na dopochwowym o wiele więcej widziałam - wręcz doskonale wszystko widziałam!:tak::-) Mój wytrzymał ten widok ;-)

Oceancity - przytulam Cie mocno i mocno trzymam kciuki za kolejne starania!

Czarna moim zadniem spokojnie poczekaj do wzyty u swojego gina, tylko nie nawyrężaj się, a raczej polegój sobie. Nie martw się, będzie ok, takie plamienia się zdarzają, tylko, że napewno musisz o nich swojemu ginowi powiedzieć.

tez miałam takie plamienia jeden dzień jak zaczęłam brać luteinę dopochwowo. Jeden dzień plamień a potem jak ręką odjął. Głowa do góry:-)

reklama
witajcie lipcóweczki!!!
jak tak sobie was czytam to nachodzą mnie pytania,a niektore z was juz są mamami,wiec na pewno mi pomożecie:)
czarna jestem troche zdziwiona ze nie mozesz pojsc do swojego gina na fundusz jak masz jakies dolegliwosci,ja tez teraz chodze na fundusz,ale jak cos mi jest (wymioty,recepta) to moja gin przyjmuje,mimo ze ma duzo pacjentek,i normalnie wizyty na fundusz sa dopiero na nowy rok,z tego co wiem kobieta w ciazy musi byc przyjeta poza kolejnością i na fundusz jesli nawet tylko jej sie wydaje ze ciazy cos zagraza,powalcz o swoje,bo ci sie to nalezy a pieniazki lepiej przeznacz na owoce:)
dorka28 co to znaczy cc?mam kziazkę o ciązy i sie z tym terminem nie spotkalam,a moze jeszcze do tego nie doszłąm:)
no i ostatnie kiedy i czy w kazdej ciazy robi sie przeziernosc karku? wiem ze to badanie sluzy wykryciu zespolu downa ale czy jest ono wymagane czy tylko jak sa jakies wskazania, wydaje mi sie to bardzo stresujące,pozdrawiam wszystkich Izabelka,Mamusia synusia, Kot-uszy do góry;) pozdrowionka dla wszytskich

ps usg mam 27go,trzymajcie kciuki,bo ja jakos wogle nie czuje ze jestem w ciazy,ani brzuch ani piersi nie powiekszają sie jakos zauwazalnie,tylko mam apetyt,jeszcze miesiac temu czulam jakies pobolewania w podbrzuszu a teraz nic:/

Do góry