witajcie lipcóweczki!!!
jak tak sobie was czytam to nachodzą mnie pytania,a niektore z was juz są mamami,wiec na pewno mi pomożecie
czarna jestem troche zdziwiona ze nie mozesz pojsc do swojego gina na fundusz jak masz jakies dolegliwosci,ja tez teraz chodze na fundusz,ale jak cos mi jest (wymioty,recepta) to moja gin przyjmuje,mimo ze ma duzo pacjentek,i normalnie wizyty na fundusz sa dopiero na nowy rok,z tego co wiem kobieta w ciazy musi byc przyjeta poza kolejnością i na fundusz jesli nawet tylko jej sie wydaje ze ciazy cos zagraza,powalcz o swoje,bo ci sie to nalezy a pieniazki lepiej przeznacz na owoce
dorka28 co to znaczy cc?mam kziazkę o ciązy i sie z tym terminem nie spotkalam,a moze jeszcze do tego nie doszłąm
no i ostatnie kiedy i czy w kazdej ciazy robi sie przeziernosc karku? wiem ze to badanie sluzy wykryciu zespolu downa ale czy jest ono wymagane czy tylko jak sa jakies wskazania, wydaje mi sie to bardzo stresujące,pozdrawiam wszystkich
Izabelka,Mamusia synusia, Kot-uszy do góry pozdrowionka dla wszytskich
ps usg mam 27go,trzymajcie kciuki,bo ja jakos wogle nie czuje ze jestem w ciazy,ani brzuch ani piersi nie powiekszają sie jakos zauwazalnie,tylko mam apetyt,jeszcze miesiac temu czulam jakies pobolewania w podbrzuszu a teraz nic:/