reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

Witam Was dziewczynki,
Niestety mam nie mile wiesci, znowu powieje chlodem...
W srode ide na zabieg,czwartkowe wiadomosci sie potwierdzily, moja fasolka umarla...:-(Przez weekend ludzilam sie,ze bedzie wszystko dobrze, ale niestety, nie rozwinela sie i obumarla.
Bede was podczytywac, zycze wam pieknych brzuszkow i slicznych bobasow, zeby u was bylo wszystko w porzadku, moze sie do was odezwe za jakies 3 miesiace, jak mi sie znowu uda zafasolkowac. Trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o siebie:-)

reklama
Oceancity28 bardzo przykro to czytać,ale z całego serca życze powodzenia w szybkim zajściu w ciąże oraz pozytywnego jej zakończenia.Pozdrawiam

Oceancity bardzo Ci wspólczuje kochanie, łącze się z Tobą w bólu.
Wierze w to, że niedługo pojawisz sie u nas z wieściami o fasolce - życze Ci powodzenia.

Oceancity28- Baardzo mi smutno z Twojego powodu ale widze, ze juz masz plana , ze za trzy miesiace znow bedziesz miec fasolke i tego z calego serca Ci zycze.
Buziaki i przytulanki...

Oceanity bardzo mi smutno, przykro, i nie wiem co napisać.Trzymaj się ciepło, zaglądaj do nas jak najczęściej, i daj znać jak tylko nowa fasolka zagości u Ciebie, czego Ci życzę z całego serducha.Przytulam mocno, trzymaj się.

Oceancity- tulam mocno.... i jesli cie to jakos pocieszy w kolejna ciaze zwykle zachodzi sie bardzo szybko i ladnie przebiega... bede cie wypatrywac za 3 miesiace na staraczkach :-)

Oceancity - przytulam mocno.....
Co do mnie to mialam dziś usg, wg ostatniej @ to 12 tydz, natomiast wg usg 10/11 tydz. Też zabrałam męża bo myślałam, ze będzie już normalne, ale lekarka strwierdziła, że za mało zobaczymy i zrobiła dopochwowe, więc małżonek nie zobaczył dzidziusia... serduszko bije, 3,5 cm już ma, wszystko w najlepszym porządku. Nastepna wizyta dopiero 14 stycznia, zobaczymy co wtedy będzie :-) ale już widziałam główkę, rączki....super poprostu!!! na wadze narazie 4 kilo mniej niż miesiąc temu - niestety wymiotów cd.....

Ech to życie, Trzymaj się Oceanity. Trzymam kciuki za cię
Je też straciłam fasolkę w 06 tego roku. Przestała się rozwijać. Mogę Ci tylko napisać, że jestem z tobą i czuję twój ból. Bądź dzielna a będzie dobrze.
pabla27 hmmm Ty 4 kg. do tyłu a ja mam 4 do przodu :szok: To pewnie od Ciebie te kilogramy;-). gin pogroził Palcem.
byłam dzisiaj u gina, nie miałam USG niestety ale za to słuchałam serduszka. boskie uczucie:-):-):-)
w Czwartek idę na USG z przeziernością karkową. Trochę mnie to stresuje a do czwartku tyle czasu:wściekła/y:

Dziekuje Wam dziewczynki za wszystkie wpisy!!! Powoli dochodze do siebie, staram sie z tym pogodzic, najgorsze jest to przed tym zabiegiem. Chociaz ma on trwac tylko 10 minut i pod pelna narkoza, wiadomo, zawsze ma sie stracha...Mam nadzieje, ze moj aniolek do mnie wroci, i to juz nie dlugo. I sie wam pochwale:tak:
Trzymajcie sie cieplutko

reklama
Mam dzisiaj zly dzien strasznie, to moj 76 dzien :-( nie wiem czy Wy tez to przechodzicie, dzisiaj kolejne appogeum przechodze.... placze...... nie mam juz sily... moje zycie tak mocno sie zmienilow ciagu tych ostatnich dwoch miesiecy ze nie potrafie sobie juz z tym poradzic... moje zycie to: praca-dom(lezenie)- spanie i znowu praca, dom, lezenie i spanie i tak w kolko. Nie mam juz sily ;-(

Do góry