reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

reklama
no bomba wyszła mi dziewczynka :-D:-D:-D:-D:-D bardzo bym chciała córeczkę,zeby warkoczyki robić i wycałować ;-) synka już wycałowałam,ale w koncu podrośnie i powie mi sio hihihihi
a Wy kogo byście chciały mieć w brzuszku?

no mnie wychodzi chłopak :)
Powiedzcie dziewczyny jak Wy liczycie w którym jesteście tygodniu ciąży??
Od dnia ostatniej miesiączki czy od mniemanego poczęcia? Jak ginekolog Wam liczy - ja jeszcze nie byłam u lekarza więc nie wiem...

ja licze od dnia zaplodnienia, nawet na forum na 1 stronioe znajdziesz przelicznik, jak nie znajdziesz to dam ci linka

Lista lipcowych mamuś 2007

Groszka71 01.07
Milkaaa 02.07. / 24.06
Renek 03.07.
Maggie2412 03.07
Kot… 05.07.
Beaa 05.07.
Agulka_85 08.07.
Liwus 15.07.
Izabelka 23.07.

sorki nie jest profesjonalnie :happy2:

Hej dziewczyny!

Wyszlo, ze bede miala chlopaka, chociaz wolalabym dziewczynke. Jak juz jedna z was wspominala, marza mi sie warkoczyki, przytulanie i sukieneczki...:-)

Nadal nie mam zadnych objawow:baffled:, co wiecej, czuje sie swietnie, mam duzo energii, wczesniej wszedzie jezdzilam samochodem, a teraz na piechotke:-).
Tak sie zastanawiam czy aby na pewno jestem w ciazy:confused: ale czyba 2 pozytywne testy i brak okresu o tym swiadcza!
Pozdrawiam was wszystkie i przesylam mnostwo pozytywnej energii!!

witajcie... ja jeszcze sie do was przylacze... w piatek wyszedl mi pozytywny test i wychodzi na to,ze moje malenstwo powinno pojawic sie 23 lipca :-)

reklama
witaj Ewa-Krystyna super, termin mamy ten sam :tak:
ja z objawow to mam wilczy apetyt, obolałe piersi i zmęczenie :confused: Beaa na pewno jesteś, chyba 2 na raz się nie mogą mylić!
miłego wieczorku:tak:

aaa i lista:)
Lista lipcowych mamuś 2007

Groszka71 01.07.

Milkaaa 02.07. / 24.06.
Renek 03.07.
Maggie2412 03.07.
Kot… 05.07.
Beaa 05.07.
Agulka_85 08.07.
Liwus 15.07.
Izabelka 23.07.