reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

Witajcie po kilku dniach nie obecności:-) Wreszcie dziś nas wypuścili do domku.
Mieliśmy wyjść jutro ale na wszelki wypadek Maksiowi chcieli zrobić naświetlania,więc podjęłam decyzje że zostajemy do dzisiaj.
Tak więc jak zauważyłyście złapało mnie znienacka.Uważam że poród miałam super,trafiłam na dyżur mojej lekarki,która super wzięła sprawy w swoje ręce.Poszło bardzo szybko i sprawnie.Szczerz to ja naprawdę nie pamiętam bólu,a wydawało mi się że to niemożliwe.Opisze wam trochę później,bo momentami to było nawet śmiesznie.
Maksiu teraz sobie śpi.Chociaż dziś był troszkę niespokojny jak już wychodziliśmy do domu i w domu na początku tez było małe zamieszanie,ale myślę że będzie już ok.
W szpitalu leżałam na sali z fajną dziewczyną.Przerażała mnie opieka nad takim maluszkiem ale myślę że w miarę sobie radzę.
Jak będę miała chwilkę zamieszczę trochę zdjęć i nadrobię zaległości

reklama
ale tu cicho:confused: kurcze kto został jeszcze nie rozpakowany oprócz mnie?:sorry2::-D
Jeszcze ja się zapisuję do dwupaków. Zostało 9 dni. Mała troszkę mnie wczoraj postraszyła znowu. 2 godzinki skurczów a potem cisza :-p niezły z niej żartowniś :-p
kamu, witaj spowrotem :-)
Fajnie, że tak szybciutko poszło i że dzidziuś zdrowy. Napewno świetnie sobie radzisz z opieką nad Maksiem- kto byłby lepszy niż własna mamusia:-)
Czekamy na zdjątka. POZDRAWIAMY

Gratulacje dla kolejnych mamuś :-D
Ja nadal także w dwupaku, wiec kilka nas jeszcze jest :-) Spokojnie czekam na jakieś objawy i rozpoczęcie akcji :-) bo na razie jest spokój. Dzisiaj cały dzień śpię i nic mi się nie chcei na pewno nic się w najbliższych dniach nie ruszy...

Gratulacje dla wszystkich nowych mam!!! :-)
Ja też ciągle czekam na "wielki dzień" (jeszcze 10 dni) i pewnie zamknę pochód, a może i załapię się na sierpień. Byłam ostatnio u położnej - mały leży główką w dół, ale nadal wysoko. I tak właściwie to niewiele więcej się dowiedziałam, bo nie badają ginekologicznie :no: Jak nie urodzę w terminie, to mam się zgłosić 4 sierpnia na ustalenie daty wywoływania :baffled:

no to troche nas jeszcze jest:tak:
ciekawe co u reni,czy jest jeszcze w szpitalu czy już w domciu
Kamu witamy z Maksiem no i czekamy na zdjęcia jak już dojdziecie do siebie:tak:

Hej dziewczyny
Oto SMS od Kiwaczki

Mój prezencik urodzinowy mierzy 58 cm i waży 3800. Marcel urodził się o 16-tej . Krzykiem oznajmił że wcale mu się tu nie podoba. Ale już zmienił zdanie i grzecznie śpi.

Hurra
Gratulacje dla Kiwaczki, cudowny prezent urodzinowy.

reklama
kamu witaj z powrotem i skoro taki fajny poród miałaś to czekamy na podnoszącą na duchu relacje :)
Qulka co prawda mi teoretycznie mniej dni zostało ale sądząc po moim braku objawów możesz mnie wyprzedzić.
Ja miałam dzisiaj smutne wydarzenie,- zdechł nasz chomiczek. Na szczęście Pysiu zniósł to dzielnie, mama gorzej.
W rezultacie tego i innych spraw byłam smutna i wkurzona cały dzień.
Za to z tej złości włączyła mi sie opcja robocika- sprzątacza. Teraz padam po naprawdę ogromnych porządkach.

Do góry