reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

Survivor, Ptaszyna fajnie że już w domu jesteście.

Surv cieszy mnie twój opis cc, bo ja będę mieć takową w ten poniedziałek i zaczynam się trochę stresować.Szczególnie tym znieczuleniem.:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
wiadomosc od Kate 23 cyt.
"hej o 23.40 urodził sie mój synek ANTOS 3100 waga i 10 punktów. Poszło dosc dosc szybko bo o 22-giej miałam 5cm rozwarcia i skurcze co 3 min. pozdrowienia dla ciotek z BB"

Ptaszyna, Surv witajcie!!! fajnie znów sie forum zapełnia ;-) jeszcze chyba Kamu sie nie meldowała...
Ciekawe co u Kate...

Wklejam tu wiadomość od siostry Agnieszki, a temat który utworzyła zamykam :tak:

O 2.55 urodziła moja siostra <agnieszka>. Synek ma 57cm i waży 3.250.Dostał 10 w skali.

Agnieszka, Kate23 gratulacje, maluchy witajcie na świecie. :-)

Agnieszka poprosiła żebym tutaj napisała.O23 pojechała do szpiatala.Tam skurcze sie uspokoiły,ale zatrzymali ja bo mały się za mało ruszał.Poród trwał niecałe 3,5 gdziny.Mały waży 3.250 ma 57cm i dostał 10 punktów.

reklama
KATE ogromniaste Gratulacje!oby jak najszybciej do domciu!:tak:

Agnieszka gratulacje!czekamy na wieści już z domku!:tak:

Survivor, Post Ptaszyna fajnie że już domciu a dziewczynki grzeczne:tak:

Do góry