reklama
mamabartka
...i Natalki :)
PTASZYNA< SURV witajcie spowrotem. Ucałowania dla dzidziuniek
AGNIESZKA< KATE OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!
Ale się uwinęłyście ekspresowo Wracajcie szybciutko.
AGNIESZKA< KATE OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!
Ale się uwinęłyście ekspresowo Wracajcie szybciutko.
Ale sie dzieje ogromne gratulacje dla mamuś, szkoda ze ja dalej bez żadnych objawów porodowych a tu dziewczyny mnie wyprzedzaja,cholera aż jestem zazdrosna.
No cóż żadnych oznak zliżającego sie porodu więc moge wkładać kiecke tylko nie moge za bardzo oddychać zeby gdzieś nie póściła bo mamy, i szykuje sie na ślubik.
Do natki siora załatwiona wiec spokojnie w kościele sobie posiedze mam nadzieje że nic sie niewydarzy.
Teraz tylko jeszcze leciutkie porządki w ogrodzie i spokój.
No cóż żadnych oznak zliżającego sie porodu więc moge wkładać kiecke tylko nie moge za bardzo oddychać zeby gdzieś nie póściła bo mamy, i szykuje sie na ślubik.
Do natki siora załatwiona wiec spokojnie w kościele sobie posiedze mam nadzieje że nic sie niewydarzy.
Teraz tylko jeszcze leciutkie porządki w ogrodzie i spokój.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Agnieszka; Kate
Gratulacje wielkie:-):-):-)
Surv; jakoś poszło nie Fajnie że było ok.
Gratulacje wielkie:-):-):-)
Surv; jakoś poszło nie Fajnie że było ok.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Ach
Surv Moja młoda też urodziła się z troszkę zgiętymy stópkami, podobno miała ciasno i dlatego tak się stało. Lekarz stwierdził ze nie jest to żadna wada budowy itp. i że one same się wyprostują i już teraz jest duża poprawa takze rechabilitacja nas ominie.
Surv Moja młoda też urodziła się z troszkę zgiętymy stópkami, podobno miała ciasno i dlatego tak się stało. Lekarz stwierdził ze nie jest to żadna wada budowy itp. i że one same się wyprostują i już teraz jest duża poprawa takze rechabilitacja nas ominie.
ale tu cicho kurcze kto został jeszcze nie rozpakowany oprócz mnie?
fakt mam termin na 23 ale już mnie co niektóre wyprzedziłyno cóż czekam dalej, za chwile ide robić obiadek, a potem na króciutki spacerek zakończony oczywiście lodami
fakt mam termin na 23 ale już mnie co niektóre wyprzedziłyno cóż czekam dalej, za chwile ide robić obiadek, a potem na króciutki spacerek zakończony oczywiście lodami
ale tu cicho kurcze kto został jeszcze nie rozpakowany oprócz mnie?
kircym, jeszcze ja jestem w dwupaku . Ale jak we wtorek położe się do szpitala to już bez rozpakowania na pewno mnie nie wypuszczą tylko będą działać. Może dadzą mi jeszcze jakieś dwa dni, ale to wszystko. Przynajmniej tak obstawiam .
reklama
No i jeszcze naturalnie ja w dwupaku Wczoraj mnie na ktg podłączyli i leżałam godzinkę, bo przez pierwsze pół księżniczka spała i nie było wystarczającego "spektrum" jak to określiła położna:-) "Pomiąchała" moim brzuchem i się dzieciątko wkurzyło i dawało do końca badania czadu. Nie dziwię się - też bym się wkurzyła jakby ktoś mnie ze słodkiego snu wybudził Ale wszystko ok. Pewnie ze 4 kg urodzę, tak więc z "pochlastaniem" pewnych części ciała już się praktycznie pogodziłam Mam nadzieję, że się załapię na lipiec Tak więc jest nas jeszcze parę Z zazdrością podczytuję te wszystkie gorące posty i sms'y z porodówek. Swoją drogą ciekawe, czy zamknę stawkę
KATE, AGNIESZKA - wielkie gratulacje;-) Nareszcie macie swoje maleństwa w ramionach Ale co tam: i ja się doczekam, więc czekam z pokorą:-) Pozdrawiam serdecznie
KATE, AGNIESZKA - wielkie gratulacje;-) Nareszcie macie swoje maleństwa w ramionach Ale co tam: i ja się doczekam, więc czekam z pokorą:-) Pozdrawiam serdecznie