reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

reklama
PTASZYNA< SURV witajcie spowrotem. Ucałowania dla dzidziuniek :)
AGNIESZKA< KATE OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!
Ale się uwinęłyście ekspresowo :tak: Wracajcie szybciutko.

Ale sie dzieje ogromne gratulacje dla mamuś, szkoda ze ja dalej bez żadnych objawów porodowych a tu dziewczyny mnie wyprzedzaja,cholera aż jestem zazdrosna.
No cóż żadnych oznak zliżającego sie porodu więc moge wkładać kiecke tylko nie moge za bardzo oddychać zeby gdzieś nie póściła bo mamy, i szykuje sie na ślubik.
Do natki siora załatwiona wiec spokojnie w kościele sobie posiedze mam nadzieje że nic sie niewydarzy.
Teraz tylko jeszcze leciutkie porządki w ogrodzie i spokój.

Ach
Surv Moja młoda też urodziła się z troszkę zgiętymy stópkami, podobno miała ciasno i dlatego tak się stało. Lekarz stwierdził ze nie jest to żadna wada budowy itp. i że one same się wyprostują i już teraz jest duża poprawa takze rechabilitacja nas ominie.

ale tu cicho:confused: kurcze kto został jeszcze nie rozpakowany oprócz mnie?:sorry2::-D
fakt mam termin na 23 ale już mnie co niektóre wyprzedziły:dry:no cóż czekam dalej, za chwile ide robić obiadek, a potem na króciutki spacerek zakończony oczywiście lodami:-D

ale tu cicho:confused: kurcze kto został jeszcze nie rozpakowany oprócz mnie?:sorry2::-D

kircym, jeszcze ja jestem w dwupaku :tak:. Ale jak we wtorek położe się do szpitala to już bez rozpakowania na pewno mnie nie wypuszczą tylko będą działać. Może dadzą mi jeszcze jakieś dwa dni, ale to wszystko. Przynajmniej tak obstawiam :tak:.

reklama
No i jeszcze naturalnie ja w dwupaku:tak: Wczoraj mnie na ktg podłączyli i leżałam godzinkę, bo przez pierwsze pół księżniczka spała i nie było wystarczającego "spektrum" jak to określiła położna:-) "Pomiąchała" moim brzuchem i się dzieciątko wkurzyło i dawało do końca badania czadu. Nie dziwię się - też bym się wkurzyła jakby ktoś mnie ze słodkiego snu wybudził:baffled: Ale wszystko ok. Pewnie ze 4 kg urodzę, tak więc z "pochlastaniem" pewnych części ciała już się praktycznie pogodziłam:baffled: :baffled::baffled: Mam nadzieję, że się załapię na lipiec:sorry2: Tak więc jest nas jeszcze parę:-D Z zazdrością podczytuję te wszystkie gorące posty i sms'y z porodówek. Swoją drogą ciekawe, czy zamknę stawkę:cool2:

KATE, AGNIESZKA - wielkie gratulacje;-) Nareszcie macie swoje maleństwa w ramionach:happy2: Ale co tam: i ja się doczekam, więc czekam z pokorą:-) Pozdrawiam serdecznie:happy2:

Do góry