reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
No i skakałam na piłce wieczór cos zaczeło mnie boleć w dole brzucha za to dzisiaj bolą mnie uda chyba troszke przesadziłam.
Natalia wstała znowu o 6 i była wyspana tylko nam jakoś nie chciało się ruszyć z łózka więc o 7 zrezygnowała i zasnęła i teraz dalej spią z męzem w sypialni a ja kawke sobie pije w spokoju i tylko czekam az ktoś będzie dzwonił czy jestem na porodówce.
Moja kuzynka po drugim porodzie załozyła sobie spiralke bo między pierwszą a drugą ciążą nawet nie doczekała się okresu zeby zacząć zarzywać pigułki na początku była załamana bo cały czas krwawiła i zastanawiała się czy nie zrezygnować z tej spiralki ale teraz sobie chwali. Ja jakoś nie jestem przekonana czytałam że mają mniejszą skuteczność niż tabletki jakoś chyba zostane przu chemii tylko te Cerazette mnie dobijają jak mam znowu mieć cały czas krwawienia. Może któtaś z was poleci jakieś inne tabletki które można brać karmiąc.

ja od narodzin Natalki to aż 1 p. rezerwatyw zużyłam a potem to juz bez zabezpieczenia było i jakoś te 2 lata się uchowałam, więc pojęcia nie mam o antykoncepcji przy karmieniu:-(
Roni kciuki mocno zaciskam i czekamy na wieści:-)

renia trzymam kciuki i czekamy na wieści:tak:

u mnie nadal cisza także trzeba się brać za jakąś robote:-D
kurcze w dzień mam pobolewania ale jak tylko się położę to przechodzą:confused:jeszcze mi tylko 2 okna zostały a co potem?chyba pójde do mamy:-D

miłego dzionka!

kociata nie jest tak źle, stęskniona jestem ale to nam chyba na dobre wychodzi :)
no i czasem jest przez kilka calutkich dni :) Jeszcze jest na razie i spi :), zaraz uciekam robić śniadanko :)

co do antykoncepcji to może to o czym pisałyście wcześniej to te zastrzyki raz na 90 dni? Przedtem mogłam sobie szaleć bez anty ale 3 dzidzi to na razie przesada.

witam z rana ;-)
moja kruszyna wyla do 0.10 :-( do tego meza nie bylo i sama na polu bitwy bylam; to bylo okropne :-( a potem spala do 5 ;-) mleko mnie zalalo od takiej przerwy, jak nie urok to...:-)
tak w ogole to zaprazsam do Malborka na Oblężenie- dzisiaj sie imprezy zaczynaja; na necie mozna zobaczyc grafik imprez :-D
ma grac FEEL jak ktos lubi :tak:
milego dnia i czekam na wiesci o rozdwojeniach :-D

Renia trzymam mocno kciukasy!!!! Dawaj szybko znać bo czekamy na dobre wieści od Ciebie!!

Sylcia dla ciebie też powodzenia na wizycie. Może też usłyszysz jakąś dobrą nowinę i znów się dzieciaczki posypią grupowo?;-)

reklama
Do góry