reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

oj cos sie zaczyna dziac!:tak:
Kociata kciuki zacisniete:tak::-)Powodzenia

Dostalam dzisiaj smsa od Survivor:
"Hej! Dzieki za gratulacje i sorry,ze odpowiadam dopiero teraz,ale dosc ciezko dochodzilam do siebie po cc.Za to Florka jest aniolkiem: pieknie je z cyca,smokiem tez nie gardzi i w ogole nie placze-jedyny mankament to to,ze wyglada jak klon mojego meza:) usciski"

U nas tylko 2 pary spioszkow na 56cm sa w sam raz,a reszta ciut za duze,a niby rozmiar ten sam.

reklama
Kociata ojoj trzymamy mocno kciuki za Ciebie i Malenka :-) jak super,ze Mala bedzie juz z Wami- coraz bardziej zaczynam zazdroscic:-p POWODZONKA!!!
survivor
super ze z Florki taki aniolek :-) dochodz szybciutko do siebie bo czekamy tu na Ciebie !! :-)

a u mnie cisza,mam nadzieje ze przed burza:-Djeju Dziewczyny jak ja juz chce tylic moja Tosienke :-)

Kociata do dzieła i trzymam kciuki!:tak:
survivor fajnie że mała grzeczna , oby tak dalej. Dochodź do siebie i wracaj do nas!:-D
Oj dziewczyny jak ja wam już zazdroszcze tych maluszków:tak:ale u mnie nadal cisza i jakaś senna jestem, także dzisiaj nici z mycia okien bo mi sie nadzwyczajnie nie chce:-Drobie tylko obiadek i ide przeleżeć ca ły dzień hehe

Sylcia no to w poniedziałek za ciebie bedziemy trzymać kciuki!

no ja zdaje sie "przechwaliłam" brak jakichkolwiek objawów- dziś najchetniej nie ruszlabym sie z lozka i nie zmieniala pozycji, tak mnie ciagnie szyjka i napitala spojenie ze ledwo sie ruszam:-(

Kociata trzymaj sie i daj znać jak dzidziolek będzie na świecie:tak:
Surv, super że Florcia taka kochaniutka.Wracaj do nas szybko!

Renia, Kociata, trzymam kciuki mocno :tak:

hyhyhy moja w szpitalu tez byla aniolek ;-) teraz te jest, ale z rozkami :-D

Haszi, moja najwieksza a do dzis mamy rozmiar 56 wiec nie boj zaby, napewno sie przydadza

Andziaa juz niedlugo :tak:

kolejna wiadomosc od Survivor:
"Ja juz w miare ok,pierwsze 2 dni byly traumatyczne,ale jutro bedziemy juz w domku.Trzymajcie sie cieplutko"

reklama
Kociata i ja dolaczam do trzymania kciukow!!!Wszsytko bedzie dobrze!Powodzenia:tak:

Mnie wczoraj wieczorem dopadly jakies straszne bole plecow, bylo mi niedobrze i pogonilo mnie ostro do toalety:baffled:ale nocka przespana, no i tylko jestem taka snieta, bo pogoda nie rozpieszcza:no:mama mowi ze mam metne oczy i cos zaczyna sie dziac:szok:oby tak bo ja juz chce byc po, a jutro pelnia hihihihi:rofl:

Do góry