reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Haszi, moja córa co prawda lżejsza wagowo od Blanki i Zuzi ale też miała 57cm i powiem Ci że ubranka na 56 przydały się - oczywiście nie w hurtowych ilościach, bo wyrasta.

Masz racje Kasiu nie ma się co przejmować ubrankami :) coś na pewno się przyda.
Zresztą może usg się pomyliło.
Stwierdzam, że sama sobie tworze problemy, a to gina nie ma, a to waga nie ta a to ubranka nie te ehhh.
Mój m pojechał :( Ja się nie spieszę z rozpakowaniem. Tak naprawdę to chciała bym dopiero 25 bo m będzie mógł zostać wtedy na dłużej. A tak to boje się, że będzie jakieś 1000 km stąd i będzie gnał na złamanie karku.

Nic zrobie pranie i jedziemy do teściowej. mały się stęsknił za babcią ^^
a babcia chciała by mnie mieć choc przez chwile na oku.
Wczoraj jak zostawiłam tel. w domu to 6 razy dzwoniła bo się przestarszyła, że nie odbieram bo rodze.

Izabelka nie dawaj się. Zresztą po uśmieszkach widać, że nie jest tak źle.

Cudna ta lista lipcowych dzieciaczków:tak: A jaka długaśna:szok: Super:-) Oby tak dalej. Ja się na razie nie wybieram do rodzenia, do terminu jeszcze troszkę. Idę za to pofikać w basenie:-) Pozdrawiam serdecznie:-) Sylcia - trzymam kciuki za was:)

Haszi- pomimo 57 cm długości Zosi, ciuszki o rozmiarze 56 są idealne! Lepsze niż 62, bo w tych nóżki giną w nogawkach i trzeba zakładać skarpetki:-) Zresztą te rozmiary są umowne, niektóre 56 większe od 62:no:

Sylcia to jeszcze pare dni ;-)
moja spi, syn z tata w plenerze; mi zostaje sprzatanie :confused: cuz, zycie mamy :-p
a oczywiscie,ze damy rade ;-):-D

Dzien dobry dziewczynki! U nas srodek nocy (3:20), godzinke temu odeszly mi wody. Mama z lotniska odebrana, Maxio spi, wlasciwie wszystko przygotowane, tylko dzisiejszy fryzjer nie wypali... mala widocznie stwierdzila, ze mama pieknie wyglada i nie musi siedziec trzy godz. na fotelu fryzjerskim zeby ja przywitac :-).
Zbieramy sie do szpitala (ojojoj...) :tak:

reklama
Do góry