reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Kasiu zapisałam sobie Twój nr tel więc pozwolę sobie pisać do Ciebie
a jak coś to mój mąż zapowiedział, że może dziewczynom na forum dać znać:-)
widzi jak się z Wami zżyłam:tak:

Super! Będę czekała z niecierpliwością i szybciutko dam znać ciotkom z bb, żeby byly na bieżąco:tak:

reklama
Izabelka - niezłe to ogłoszenie, ładny kwiatek z tej cisowianki:-)
Renia - trzymamy kciuki, będzie git:-):-D

Kasiu planowany zabieg mam między 11stą a 12stą
w południe juz powinno być wszystko wiadome;-)
kicrym skacz skacz to może będzie szansa na spotkanie;-)
idę coś ze sobą robić
pozdrawiam

Renia ,ale masz dobrze:-):-) oczywiście trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień:-D:-D:-D

co do "naszej" Cisowianki to nieźle się dziewczyna lansuje:-D może rzeczywiście dorobi się szczęśliwej piąteczki:-D:-D:-D:-D

ja zrobiłam sobie dość długi spacer, ale oprócz kłucia w szyjce i bolących pleców niczego się nie dorobiłam:baffled: skurcze odzywają się coraz rzadziej, no chyba że w nocy coś się rozkręci:dry: męczę Męża, żeby złożył łóżeczko to może Mały zechce szybciej wyjść, ale Mężuś podchodzi do tej sprawy jak jego Syn - zdąży, ma czas:baffled:

Kate zeby nie wyszlo z tym lozeczkiem tak jak u mnie- ze sama je skladalam bo ile mozna czekac;-)
ale wolałam zeby mala oswoila sie wczesniej z wizja łózeczka w sypialni

ciekawe kiedy u mnie sie cos znow ruszy- zrobilam sobie goracy prysznic, ale jak znam zycie nic to nie da :dry:

Renia trzymam kciuki!!
Agnieszka widze w podpisie,ze tez jestes styczniowka 2006 czemu do nas nie dolaczylas? ;-)

ale to problemu nie ma- jak mialabys ochote to napisz do Martki-jest u nas moderatorem ;-) chyba nawet zostawila na otwartym notke
pozdrawiam

Renia ale ci zazdroszcze:-) dobrze że tak szybko, bo do piątku byś się bardziej denerwowała, a tak to jedna nocka i już:-) czyli jutro znów moze być otwarcie sezonu:-) trzymam kciuki i czekamy na wieści:-)
agnieszka - ja też już po gorącej kąpieli, ale mi ona raczej pomaga, bo lepiej mi się śpi i troszkę łagodzi te moje wstrętne bóle! już nawet na piłkę mi sie nie chce wchodzić bo całe podbrzusze mnie boli :-(

no no, to miałyśmy niezłą partyjkę na forum, rzeczywiście cisowianka może szybko tych pięcioraczków sie doczeka:-)

reklama
Witajcie
Moja kruszynka miała być dziś na swiecie,a dalej siedzi sobie smacznie w brzuszku - pewnie jej tam dobrze.

Heksa rany to już 6 tygodni, ale ten czas leci.

Kociata spiralka super sprawa, bo o nic się nie martwisz. Ja miałam przed tą ciążą i jestem na maxa zadowolona. Notomiast co do MIRENY to odradzam. Poczytaj sobie może o niej na necie. Ona całkowicie zatrzmuje @ i potem robią się mięsniaki i to często sprawy nowotworoe wchodza w rachube. W sumie to chyba logoczne, bo przecież kobieta musi co jakiś czas się oczyścicić, a brak miesiączki nie jest zdrowy, bo niby gdzie te jajeczka się będa zbierać co ich nie wydali się. Pewnie co lekarz to opinia, ale poczytaj sobie o MIRENIE.

Niezłe :)

Do góry