reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

u mnie też wszytko ok,mam tą kartę ciąży w domu i już ją "studiowałam" także tam jest wszytko wpisane ok.Nie ma sensu na zapas się martwić chociaz ja jestem przewrażliwiona jak zwykle zresztą

reklama
Maggie kochana byls juz w tej prywatnej? ja bym poszla,zeby byc pewna na 100% bardzo Ci wspolczuje i wierze,ze moze jest szansa

Witam serdecznie wszystkie lipcóweczki!!!Tak strasznie się cieszę ze moge byc wsród Was!!!starałam sie poł roku o dzidzie i dzieki pomocy świetnej p. endokrynolog udalo sie! ostatni okres mialam 3 pazdz ale na razie termin mam na 13go lipca,moze sie to zmienic jeszcze po kolejnym usg pod koniec grudnia.
Zycze powqodzenia w walce z nudnosciami,sama tez je przechodze,mi pomoglo lezenie na boku,pogryzanie migdałów i zwolnienie z pracy-brak stresu itp choc chcialabym juz wrocic bo w pracy czas szybciej leci.
Zycze maggie koniecznie dobrych wiadomosci, nie podawaj sie! skoro ja zaszlam w ciaze w czasie gdzie jak mowil lekarz musialby byc cud-wierze ze cuda sie zdarzają i Tobie tego zycze!

Maggie - idz dla swego spokojnego sumienia - jeden lekarz to nie wszystko. Nigdy nie powinno sie polegac na jednej opinii

Maggie bardzo mi przykro. Jesli tylko masz taka mozliwosc, sprawdz jeszcze raz usg w tej prywatnej przychodni. Moze jeszcze badanie krwi cos pokaze, mam na mysli bete. Niektore dziewczyny pisaly, ze konrolowana byla beta w takich przypadkach. Zycze Ci zeby stal sie cud!

Maggie Trzymaj się kochanka.
Radziłabym również zbadać betę conajmniej 2 razy (przerwa 2-3 dni). doświadczenie pokazuje że warto.

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy. Nie robie sobie specjalnie nadziei, ale ide jutro do prywatnej przychodni do madrej pani docent dla spokoju sumienia i podpytac sie o rozne rzeczy. A do szpitala w poniedzialek, jak zdolam sie umowic bo wcale nie latwo, skoro nie zdecydowalam sie od razu. Arogacja sluzby zdrowia jest chyba niezalezna od rasy, wyznania i szerokosci geograficznej.
Wczoraj nawet nie chcieli mi robic badan krwi (nie mialam bety ani razu) bo podobno wszystko jest jasne. Zaproponowano mi alternatywe zabiegu w postaci tabletek poronnych - podobno lagodniej obchodza sie z macica. Jesli pani docent to potwierdzi to sie chyba na nie zdecyduje.
Ale Wy sie trzymajcie i napewno Wasze brzuszki beda swietnie rosly. Ja po prostu mam za duzo lat. W Wigilie skoncze 42, a moj najdrozszy ma juz 47. Zaluje tylko, ze spotkalam mezczyzne mojego zycia tak pozno.

maggie nie zwalaj tego na wiek i bron boze na siebie! żona mojego kuzyne tez zaczela sie pozno starac o dziecko kilka razy miala poronienia, stracili juz nadzieje ze beda mieli dzieci,oboje ciezko pracowali fizycznie i wydawalo sie ze wyczerpany organizm nie zniesie takiego obciazenia, ale kuzynka trafila do dobrego lekarza,bodajze w invicta w gdansku, z tego co wiem to brala jakies leki czy nawet zastrzyki i udalo jej sie donosic w koncu ciaze! w tym roku urodzila drugie dziecko.uwazam ze najwazniejsza jest wiara we wlasne sily i odpowiedni lekarz,moze niech inny lekarz cie w przyszlosci prowadzi,najwazniejsze ze wogle mozesz zajsc w ciaze wielu staraczkom jak czytalam fora nawet to sie nie udaje,trzymam kciuki i zycze powodzenia.

reklama
a jeszcze dodam ze lakarz prowadzacy mojej kolezanki podal przypadek jego najstarszej pacjentki ktora urodzila-miala 55 lat!!!badaj hormony,bo od nich wszystko zalezy i nie poddawaj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry