Ja dziś tylko 2 wizyty w WC i też męża od wczoraj molestowałam o przytulanki.Bo jak ten brzuch taki duży to on raczej nie chętny,zresztą ja też nie ale czego się nie robi żeby sobie ten poród chociaż podświadomie ułatwić.Liczą się prostaglandyny czy ja to się tam nazywa:-) Widzę że dalej spokój z rodzeniem to pewnie w przyszłym tygodniu będzie wysyp,kto wie może moja lekarka tez tak zrobi że pod koniec przyszłego tyg urodzę,bo mój pierwszy termin to w końcu 18.07
reklama
renia no nie zartuj z tym cc ja już liczyłam na pobyt w szpitalu z koleżanka z BBdzisiaj byłam zrobić te badania krwi do zoo no a jutro chyba pojade na konsultacje z anestezjologiem, a w czwartek mam wizyte u mojej ginki to moze mnie pocieszy i powie ze mam jakies rozwarcie bo u mnie skurczy i innych objawów brak
Roni21
Spider's Web
Surv, w sumie to ja jestem pocerowana jak stare gacie
mam 6 szyc, ale nie jest zle, tylko jeden mnie ciagnie
na szczescie Jasiek juz dzis lepiej wiec mam mniej do obslugi
w domu mam meza i mame, wiec nie jest zle, mezostwo zalatwia papiery, a ja zajmuje sie mlodzieza, mama gotuje zupki wersje light na brzunio Jaska
ok 20 kapanie mlodej, o 22 kapanie mlodego i w miare spokoj ;-)
boje sie jak to bedzie jak zostane sama, ale to za dwa tygodnie wiec moze juz calkiem zdaze dojsc do siebie, najgorsze to moje oczy i te wylew bo o wyjsciu z domu mowy nie ma :-(
no dziewczyny, juz idziemy coraz glebiej w strone lipca
lada dzien i sie posypiecie juz wszystie bedziemy pisac o kupkach itp
mam 6 szyc, ale nie jest zle, tylko jeden mnie ciagnie
na szczescie Jasiek juz dzis lepiej wiec mam mniej do obslugi
w domu mam meza i mame, wiec nie jest zle, mezostwo zalatwia papiery, a ja zajmuje sie mlodzieza, mama gotuje zupki wersje light na brzunio Jaska
ok 20 kapanie mlodej, o 22 kapanie mlodego i w miare spokoj ;-)
boje sie jak to bedzie jak zostane sama, ale to za dwa tygodnie wiec moze juz calkiem zdaze dojsc do siebie, najgorsze to moje oczy i te wylew bo o wyjsciu z domu mowy nie ma :-(
no dziewczyny, juz idziemy coraz glebiej w strone lipca
lada dzien i sie posypiecie juz wszystie bedziemy pisac o kupkach itp
kicrym pobyt w szpitalu moze nam się nałożyć - szanse są;-)
tez w tygodniu muszę do anestezjologa do szpitala ale nie wiem czy to będzie czwartek
Roni no nieźle cię poszyli - ładnie się niech goi i nie dźwigaj nic czasem
kasiaDe żebyś wiedział, że w pełnię będzie istny wysyp:-):-):-)
tez w tygodniu muszę do anestezjologa do szpitala ale nie wiem czy to będzie czwartek
Roni no nieźle cię poszyli - ładnie się niech goi i nie dźwigaj nic czasem
kasiaDe żebyś wiedział, że w pełnię będzie istny wysyp:-):-):-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
No właśnie dlatego ja tak ostro kibicuję tego tygodniowym rozpakowywaniom, bo przyszły tydzień w szpitalu uwięziona będę i mnie największe emocje lipcówkowe ominą... no chyba, że szybki wypadzik do kawiarenki internetowej da się uskutecznić
Roni, za 2 tygodnie powinnaś być już w miarę sprawna, aczkolwiek dwójka maluchów to na pewno będzie wyzwanie solidne - mamy się nie da na dłuższy pobyt naciągnąć?;-) Swoją drogą moja siostra właśnie wczoraj zaproponowała mi, że jak mąż wróci do pracy, to nie ma problemu jakbym chciała sama gdzieś wyjść, to ona może zostać sama i z Laurą i Florką........optymizm godny nagrody Darwina
A tak w ogóle, to chciałabym zauważyć, że, Roni, nie dopisałaś swojego własnego dziecka do listy dzieciaczków....
Roni, za 2 tygodnie powinnaś być już w miarę sprawna, aczkolwiek dwójka maluchów to na pewno będzie wyzwanie solidne - mamy się nie da na dłuższy pobyt naciągnąć?;-) Swoją drogą moja siostra właśnie wczoraj zaproponowała mi, że jak mąż wróci do pracy, to nie ma problemu jakbym chciała sama gdzieś wyjść, to ona może zostać sama i z Laurą i Florką........optymizm godny nagrody Darwina
A tak w ogóle, to chciałabym zauważyć, że, Roni, nie dopisałaś swojego własnego dziecka do listy dzieciaczków....
Ostatnia edycja:
reklama
Roni21
Spider's Web
Surv hehe faktycznie