no tak u mnie juz koncowka,ale nic sie jeszcze nie dzieje,tzn dostalam takich boli jak przy okresie,ale to chyba normalne,a tak poza tym to czekam.Czuje sie bardzo dobrze,ale tak mam przez cala ciaze,z malymi wyjatkami,bo strasznie mi plecy dokuczaja i jednak sie troche jak happy hipo czuje;-)
reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Survivor czyżbyś się obawiała, że jednak będzie Zbyszek??:-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Survivor czyżbyś się obawiała, że jednak będzie Zbyszek??:-)
No oczywiście, że tak...bo jednak ta identyfikacja płci to bardzo niepewna i życzeniowa jest Zważywszy, ze od dłuższego czasu przemawiam do dziecka jak do dziewczynki, jeśli będzie chłopiec, to moze mieć potem poważne problemy z określeniem tożsamości płciowej....
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
jak jeszcze nie wiedziałam co będzie to przemawiałam do brzuszka jak do chłopczyka, bo stwierdziłam, że lepiej aby była dziewczynka "chłopczyca" niż chłopiec z problemami zniewieścieniaNo oczywiście, że tak...bo jednak ta identyfikacja płci to bardzo niepewna i życzeniowa jest Zważywszy, ze od dłuższego czasu przemawiam do dziecka jak do dziewczynki, jeśli będzie chłopiec, to moze mieć potem poważne problemy z określeniem tożsamości płciowej....
dziewczyny!ale sie rozpisałyscie!w sumie to nie wiem co napisac. Może zaczne ze u mnie popadało ale zeby było chłodniej to nie powiem. Co do puchniecia to ja zauważylam ze puchne ale wchodze w buty sprzed ciazy takze w sandałkach, japonkach adidaskach smigam he he NEA witam na lipcoweczkach - no i mamy ten sam termin!
Survivor no tak kiedys mowili w Dzien Dobry TVN,taki mieli temat,co robic zeby miec dziewczynke lub chlopca.Pdobno to udowodnione naukowo.U nas to sie potwierdzilo,ale mam nadzieje,ze Wy bedziecie wyjatkiem;-)
u nas też łóżko ustawione na północ - południe i ma być córunia
... pożyjemy, zobaczymy ...
Nea witaj wśród lipcóweczek
Też dołączam do grona spuchniętych . Najbardziej puchną mi palce u dłoni w nocy, ale biżuterię jeszcze twardo noszę . Czasami stopy też troszkę się powiększą, lecz kostki nadal wystają, więc nie jest tak najgorzej.
W Łodzi też dzisiaj skwar i nie ma czym oddychać. Co z tego, że popadało przez chwil kilka od rana, jak powietrze zatrzymuje sie człowiekowi pod nosem .
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
reklama