reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Alicja właśnie wraca do domu,czuje się świetnie.Tomaszek grzeczny i słodziutki.Jutro sie do nas odezwie.
Dobrze już wracają,och jak ja chciałabym być już na jej miejscu i wracać ze szpitala do domu :-)

reklama
kamu nam tez zleci:-)
jeszcze chwila i zapomnimy o brzuchu i oczekiwaniu:tak:
super sa te dobre wiesci o powrotach we dwoje (niektore z nas we troje) ze szpitala
no i nareszcie pada i grzmi

To super, że Alicja wraca już do domu, życzę Małemu i Mamusi dużo zdrówka:-)
Oleńka wiem co czujesz bo ja też miałam taki problem:zawstydzona/y: teraz pomimo tego,że przytyłam 16 kg i jestem na początku 9 miesiąca, według ludzi jestem gdzieś w 6 góra 7 miesiącu ciąży:zawstydzona/y: jednak przestało mnie to martwić:-) Synek ma się dobrze, wierci się jak szalony, a to że mały brzuszek to już taka natura:-p niektóre dziewczyny mają większe, a niektóre mniejsze:laugh2: najważniejsze aby Dzidzia była zdrowa - czego Ci szczerze życzę i wszystkim przyszłym mamusią (sobie też:-p):laugh2:
Agnieszka mi też brzuch stawia się ciągle i często dość boleśnie, a na dodatek takie ciągnące bóle chyba w szyjce:zawstydzona/y: szczerze to mam nadzieję (w ogóle to przeczucie), że rozdwoję się z jakieś dwa tygodnie:zawstydzona/y: :-p zobaczymy:laugh2: wizyta za tydzień w poniedziałek to może się coś dowiem;-)

Witam wszystkie Lipcoweczki i jednoczesnie gratuluje:) jezeli mozna chcialabym dolaczyc do Was :confused:termin mam na 23 lipca, czyli rowno za miesiac, ale kto to wie moze przedluzy sie do sierpnia, ale wolalabym nie;-)pozdrawiam

Dziekuje :-)Mam 24 lata, obecnie mieszkam w Irlandii, ale planuje za rok wrocic do naszego kraju :tak:Jestem obecnie w 36 tygodniu ciazy, Babelek nie chcial sie ujawnic, wiec nie wiem czy bedzie chlopczyk, czy dziewczynka dla mnie najwazniejsze zeby bylo zdrowe :-) Nie wiem co jeszcze mam napisac :zawstydzona/y:

Ale fajnie, że już Alicja wraca do domku, no i do nas :-) Juz nie moge się doczekać zdjęć Tomeczka:tak::-D

No i wreszcie u nas leje. Żeby tylko powietrze stało się przyjemniejsze...

reklama
Do góry