reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
juz sie gubie kto cc a kto normalnie :blink:, dzieki :tak:
az mi niedobrze z nerwow
sprobuje jutro wydobyc informacje czy mnie pokroja czy czakaja na swiete nigdy

andziaa do wejherowa

Roni - będzie dobrze, informuj nas w miare mozliwosci co sie u Ciebie dzieje. Na pewno wszystko ułozy sie jak trzeba u Ciebie i Blaneczki:-)

Roni trzymamy kciuki, żeby Cię za długo nie trzymali w niepewności! I będziemy donosić na bieżąco, co u nas, bo coś mi się zdaje, że zaraz zacznie się pospolite porodowe ruszenie:-D

Roni wracaj szybko i najlepiej z dzidzią pod pachą! Na pewno nie będą Cię tam długo męczyć, bo Blanka duża i na pewno gotowa :tak: Tak czy inaczej trzymamy mocno kciuki i czekamy na Twój powrót!

Roni a dlaczego z pruszcza chcesz jechac az do wejherowa???masz blizej na zaspe i tam jest oddział noworodkowy:confused: Trzymaj sie.

mam do Was pytanie mam u dwoch lekarzy wizyty ok 2tyg przed cc i zaden nie zlecił mi badan ani morfologii ani moczu,co widac po przykladzie roni jest potrzebne (cisnienie mam raczej niskie),myslicie ze powinnam je zrobic sama??

Ostatnia edycja:
reklama
mam do Was pytanie mam u dwoch lekarzy wizyty ok 2tyg przed cc i zaden nie zlecił mi badan ani morfologii ani moczu,co widac po przykladzie roni jest potrzebne (cisnienie mam raczej niskie),myslicie ze powinnam je zrobic sama??
Jak masz niskie ciśnienie i nie puchniesz jak balon, to raczej zatrucia nie masz, ale białko w moczu jest ostatecznym potwierdzeniem, więc ja bym dla własnego spokoju jednak te badania, na parę dni przed wizytami zrobiła, zwłaszcza, że akurat morfologia i mocz nie kosztują prywatnie fortuny:) Poza tym w szpitalu będą raczej wymagać aktualnych wyników.

Do góry