reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Heksa - piękne dzieciaczki. Gratulacje.
Kiwaczka - wszystkiego najlepszego. My w tym roku już 8 lat. Ło matko,:no:

Ja już jestem ready. Torby spakowane, dyspozycje wydane, zapasy w zamrażalce zrobione. Niania przeszkolona w zakresie obsługi pralki, zmywarki itd. Babcie dyżury rozdzieliły między sobą. Więc mogę spać spokojnie. Czytałam dzisiaj o dolarganie - że to niby przeciwbólowe, ale bardzo różne opinie są na ten temat. Ja pozostanę przy zewnątrzoponowym jednak.

reklama
kasiu, to gratki, strasznie bym chciala takie cos uslyszec, ale bedzie cc? czy cos poieszalam?

dziewczyny ja jutro ide na patologie
pewnie tam pogwizdam dwa tygodnie
albo mnie obadaja i wyjde
w kazdym razie dam znac do Patrycji co i jak
dzis sie pakuje (w koncu trzebabylo sie do tego zabrac), jak bede miala czas to cos skrobne, ale chyba do jutra Was tylko poczytam
zycze Wam spokoju i informujcie mnie co u Was slychac
i mam prosbe do ktorejs dziewczyny ktora ma moj numer zeby napisala je na watku zamknietym, jakos wczesniej nie bylo kiedy a teraz juz naprawde nie mam kiedy :tak:
buziaki dla Was kochane

KasiaDe to widze ze kolejna czerwcowa lipcoweczka bedziesz
zycze ci obys jak najlzej przeszla oczekiwaie i samo rozwiazanie i oby sie nie okazalo ze przenosisz bo oczekiwanie to chyba najgorsza rzecz
ja w piatek ide na wizyte i tez z tym posiewem, innymi bakteriami i dlugosciami szyjki wyjasnimy
jak ja strasznie chcialabym spokojnie przezyc czerwiec bez zadnych sygnalow (musze skupic sie na egzaminach)

reklama
Roni, nie nie - poród sn:tak:Trzymaj się Kochana i nie daj się! Bedziemy czekac na wieści od Ciebie.
Jak jeszcze nikt nie napisał, to wrzucę na zastrzezony Twój nr.

Do góry