reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Z tymi pieluchami to różnie bywa, głównie zalezy od tego czy dziecku sie ulewa, ja przy Natalce miałąm chyba ze 20 szt, teraz będzie tylko naście:-)

reklama
A u nas dla odmiany nastroje jak narazie super. Bo dziś obchodzimy 1 rocznicę ślubu :tak: Marcel się o miesiąc spóźnił, żeby być prezentem rocznicowym :-)
Ale prezent i tak super, bo to auto które kupujemy. Dziś zostało zarejestrowane, ubezpieczone i odebrane. :-D:-D:-D
Zapytałam męża czy to będzie taka tradycja na każdą kolejną rocznice ( i chyba się lekko zestresował ;-)). Ja w każdym razie jestem za!

Roni to znaczy szpital??? Ale przecież Ty już jesteś na samym finiszu i dzieciaczek taki duży, to chyba nie ma sensu kłaść Cię na patologi ciąży???

Roni ja tez mialam ostatnio bialko w moczu,ale polozna powiedziala,ze to sie w ciazy zdarza.Mieli wyslac moja probke do dalszego badania i jakby cos nie gralo mieli dzwonic,ale nie dzwonili,wiec chyba jest ok.Jutro znow ide na kontrole do poloznej,to zobaczymy co teraz wyjdzie,no i sie spytam,co z tamtymi badaniami.W kazdym badz razie niczym mnie wtedy nie straszyli,wiec chyba nie jest tak zle z tym bialkiem.Nie martw sie Roni bedzie dobrze.

moje bialko plus cisnienie rowna sie zatrucie ciazowe
no a to troche niebezpieczne, szczegolnie dla Malej, wiec nie wiem...
dzwonilam do lekarza, mam sie naszykowac na patologie, jszcze dzis bede dzwonic do drugiego zeby sie dowiedziec kiedy mnie klada i kiedy cc
a pewnie poczekaja do 38 tygodnia
z reszta nie wiem... mam zbierac manatki w kazdym razie
tylko do srody nigdzie sie nie wybieram, bo Jaska nie mam skim zostawic

Roni szczerze współczuje, ja leżałam na patologii w maju i też nie byłam zadowolona. Grunt zeby z Twoja Małą było wszystko w porządku! Trzymaj się:-)

Roni - wszystko będzie dobrze, zarówno z Tobą jak i malutką Twoją!!!!
Kiwaczka - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!
Ja swoją pierwszą rocznice obchodziłam 3 tyg temu:-)

reklama
Do góry