reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Heksa jesteśmy z Tobą :-) I czekamy na pierwsze zdjęcia dzieciątek na naszym forum :happy: W gruncie rzeczy to Ci zazdroszczę :-) No ale już z górki , my niedługo też się rozdwoimy :happy:

Pewnie Heksa już po wszystkim:-) Moją siostrę połozyli na stół o 09:00 i już o 09:30 dostałam mmska ze zdjęciem małej:-D
A ja już spokojniejsza, zadzowniłam do mojej połoznej, powiedziała, że załatwi mi jakiegoś poleconego lekarza i wszystko będzie oki. Mam do niej w niedzielę zadzwonić i wszystko mi powie. A w poniedziałek na KTG, po raz pierwszy idę, nawet nie wiem jak to badanie wygląda.

HEKSA TRZYMAMY KCIUKI ZA CIEBIE I MALENSTWO-juz pewnie po wszystkim:-) szczesciara moze juz tulic swojego babla ;-)

Pabla
widzisz, uszy do gory, na pewno bedzie dobrze :-)

cesarka trwa jakies pol godziny do 40 min
juz napewno po, jak da znac to Wam przekaze, pewnie teraz nie ma sily :tak:

Pabla, widzisz, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...
a ktg to takie badanie, gdzie na goly brzuszek zakladaja takie dwa pasy z "maszynkami" wyglada to troche jak aparat do mierzenia cisnienia
w lapke dostaje sie taki przycisk i jak dziecko kopnie trzeba przyciskac, a sprzeciki mierza jedno cisnienie dziecka a drugie skurcze

Hej Dziewczyny, człowiek dzisiaj dłużej poleżał w łóżku, a tu Heksowy Bobasek się rodził:-) na pewno wszystko poszło dobrze i Heksa już ma swoje drugie dzieciątko:-) również z niecierpliwością czekam na wieści o Naszym Lipcowym Bobasku:-D Dziewczyny to możemy śmiało powiedzieć, że zostałyśmy internetowymi Ciociami:laugh2:

Własnie tak wyglada to KTG, ja juz byłam na 2, z tym ze w przychodni to trwa jakies 10 min bo jest kolejka:-D a w szpitalu lezałam godzine. Myslałam ze tylko ja mam takie cyrki z lekarzem, jednak okazuje sie ze nie, no to Pabla witaj w klubie:-D.Ostatnio wizyte miałam chyba 5 maja a nastepna dopiero 24,wydaje mi sie to długa przerwa ale nic na to nie poradze.
No to skoro Heksa juz po wszystkim to bardzo fajnie, zaczynamy sie pomału rozdwajac;-):-D

reklama
Heksa- Czekamy Na Maluszka I Zdjecia Oczywiscie.
Pabla - No Widzisz Wszystko Bedzie Oki. A Niewiedzialam, że Masz Już Oplaconą Położną I Salę. W Takim Razie Też Bym Nie Placila Za Lekarza.
Ja Mmam Lekarza, Który Ma Swój Zespół, Tj. Położn Ai Anestezjologa Do Zo

Do góry