reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Hej, u mnie na Kujawach ładna pogoda, ale nie jest szaleńczo gorąco bo chodzę w swetrze:zawstydzona/y: w ogóle to jestem strasznie zła bo cały dzień nie było prądu, gdyż coś remontowali i umierałam z nudów:baffled: teraz muszę nadrobić straty:-p widzę, że porządki na forum już zostały zrobione:-p co do urlopu Męża po porodzie to ja niestety nie mam tego problemu, gdyż mojego Męża wtedy nie będzie:frown:

reklama
Madzia737 wspolczuje pogody angielskiej:baffled:
Polska chociaz w slonku cala:-) a tak jak pisala juz survivor w piatek ma byc lato w pełni +30 stopni :szok:
A u nas przeprowadzka rozpoczeta - maz pakuje a ja dyryguje:tak:

Właśnie wróciłam od lekarza. No i nasz syn okazał się córką :-) Ważne że zdrowe :happy: i przybiera na wadze jak trzeba :-)

Liwus, ale Twoja Dzidzia wykręciła Ci numerek:-) no to teraz gratuluję Córci - najważniejsze, że zdrowa;-) ja tak się czasem zastanawiam czy mój Synek ostatecznie nie okaże się Córeczką - z tym usg różnie bywa:-p ale chyba nie zrobi mi tego bo na usg pokazał klejnoty i raczej nie są to narządy płciowe dziewczynki:sorry2: a tam nieważna płeć najważniejsze, żeby Dzieciaczki były zdrowe:-D jeszcze raz gratuluję:laugh2:

No Liwus - gratulacje córci!
Ja osobiście wolałabym aby pomyłki nie było, przyzwyczaiłam się juz do córci, wszystko w domu rózowe, sukienek full......i bardzo chciałam tej dziewczynki, więc liczę na to, że dwóch lekarzy się nie pomyliło...no ale zobaczymy w poniedziałek, a potem jeszcze po porodzie.

co do płci to u mnie gin wyszukał jak to okreslił trzecia czesc (czyli ze chłopczyk) ale jak to bedzie to dowiemy sie po porodzie:tak: moja znajoma miala miec dziewczynke- wszystko miala rozowe, pokoj tez a tu urodził sie chłopczyk no ale mysle ze nie sa to czeste przypadki no w sumie to nie wiem:sorry2: ale wazne by nasze dzieciaczki byly zdrowe:tak:

ja tak szybciutko chciałam sie pozegnac u mnie te bóle od dwóch dni zrobiły swoje.....
jutro do szpitala i na 90% wyjde z niego juz rozdwojona za ok 2 tyg. bedą skracac ciaze, chyba ze zdazy sie cód......
zycze udanego czerwca i lekkich porodów......

reklama
Do góry