reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza. No i nasz syn okazał się córką :-) Ważne że zdrowe :happy: i przybiera na wadze jak trzeba :-)
jak powiedzialam o tym mężowi,to sie o malo nie przerazil:) wyprawka juz niebiesta i spioszki w samochodziki:)
jutro mam usg 3d wiec sie potwierdzi,a na razie to wyglada na to ze nie bede miala z kim isc:(
heksa trzymam kciuki

Heksa trzymaj sie dzielnie i czekamy na dobre wiesci.Szczerze mowiac troszke sie przerazilam jak to przeczytalam,ale mam nadzieje,a wrecz jestam pewna,ze wszystko pojdzie latwo i gladko.Trzymamy kciuki.
Liwus gratuluje coreczki:-)

heksa trzymam kciuki aby przede wszystkim zdrowo ze szpitala wyjsc a czy w dwupaku czy nie to juz niech bedzie jak ma byc.
Badz dzielna - wszystkie cie tu wspieramy

liwus ale numer z twoja córcia:-)
jak zdrowa to najwazniejsze i chyba sama gdyby taki numer wywinał mi moj syn cieszylabym sie ze wszystko jest ok

andziaa my teraz mieszkamy od kilku miesiecy w chorzowie - sercem jestem we wrocławiu bo tam wszyscy najblizszi, a przeprowadzamy sie do bytomia bo tam jest firma meza i na najblizsze kilka lat tam mamy pomieszkać ale jak podrośnie Tymek to juz zapowiedzialam ze wracamy na dolny slask:-)
to tyle o moim wędrowaniu;-)

Heksa trzymaj się , na pewno wszystko będzie dobrze :-)
Co do mojego synka który okazał się córką to dzisiaj pani ginekolog powiedziała że nie widzi wykształconych jąder ani też siusiaka. No i że zostanie to zagadką do porodu aczkolwiek bardziej byłaby ku dziewczynce :happy: Na szczęście ani niebieskiego pokoiku nie mam dla dziecka ani ubranek tylko niebieskich. Zaopatrywałam się ogólnie więc nie będzie aż tak źle... a dokładnie się dowiemy za 6 tygodni. Jestem ciekawa tylko dzisiejszej miny męża bo w pracy jest więc nie był ze mną u lekarza - to się nieco zdziwi :-) A ja za to mogę kupić malusią spódniczkę :happy:

Heksa: trzymam kciuki, dawaj znać co u Was i koniecznie nie zapomnij pochwalić się narodzinami:-D
Liwus: to musiałaś mieć niespodziankę.....ja się takiej, tylko w drugą stronę, cały czas boję....jakby co, możemy zamienić się ubrankami, bo po wczorajszym prasowaniu stwierdzam, że jednak u mnie zdecydowana przewaga różowych falbanek w komodzie:-D

Heksa trzymaj sie kochana jak najdluzej...a my trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiesci :tak::tak::tak:
z plcia to roznie bywa- moja mama miala miec corke i ja mialam miec i obie mamy synkow; moja kumpela na 100% do konca ciazy miala miec i przed cc zrobili jej usg i wyszedl chlopak
mysle,ze na 3D pewnie sie nie myla, a tak to ciezko odczytac...ja bym chciala coreczke,ale sie zobaczy :-)
milego dnia

reklama
a ja juz tak sie przyzwyczailam do mojego radka ze sobie nie wyobrazam zamiany,dzis 3d trzymajcie kciuki:tak:

Do góry