reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
Liwus powodzenia na wizycie:-)trzymam kciuki by Maluch w koncu ujawnil kim jest :-) koniecznie daj znac co i jak,a na watku "wyniki usg... napisz jakszkrabek rosnie,o ile bedziesz chciala oczywiscie :-)

liwus to nie znasz jeszcze płci dziecka??nie chcialas wiedziec??
kicrym u mnie tez bedzie pierwszy wnuk:) ale tylko ze strony mamy,tesciowa jednego juz ma....

moj M prowadzi własną dzialalnosc a wiec sam sobie sterem, zeglarzem, okrętem i roznie z tym wolnym u niego, ale postanowil, ze tydzien piewrszy wolne sobie robi i tylko jak cos bedzie na telefon a pozniej sie obaczy
jak bedzie nawal pracy to maja mama przyjedzie (ona chetna jak fix bo to jej pierwszy wnuczek wiec cala w skowronkach i nawet przy samym porodzie moglaby uczestniczyc:-))

Moja teściowa ma już 4 wnuków, więc jak u mnie będzie faktycznie dziewczynka to będzie pierwsza !! Moja mama ma jedną wnuczkę.
Ja mam usg w poniedziałek, ciekawe czy płeć sie małej nie zmieniła:-)

pabla27 wszystko mozliwe,dziewczynki to niepewna sprawa,znam takie przypadki u moich kolezanek...:)

pabla27 wszystko mozliwe,dziewczynki to niepewna sprawa,znam takie przypadki u moich kolezanek...:)

taaak......moja siostra uparcie zwraca się do mojego brzucha per "Zbyszek"....a ja uparcie potem muszę dziecku tłumaczyć, że na pewno jest Florentynką:-D

widzę, że dziś strasznie się rozpisałyście, czyżby tylko we Wrocławiu było tak wściekle gorąco?;-) Ja leżę jak gruźlik z "Czarodziejskiej Góry" w sypialni z zaciągniętymi zasłonami i odpaloną instalacją nawilżacz + wentylator i zastanawiam się jak to będzie w piątek, kiedy ma być ponad 30 stopni:baffled:

chyba cala polska zalana slonkiem i wrecz zarem:-)
ale juz w klapeczkach mozna chodzic i fajnie mi w tym cieple mimo ze goraco:-)
nie wiem czemu ale co chwila slysze ze moze bedzie niespodzianka i bedzie dziewczynka, a ja juz z uporem maniaka powtarzam, ze widzialam jajeczka na usg wiec pomylki nie ma;-)

survivor nie narzekaj! U nas w chacie ciemno jak w norze,bo za oknem leje i zimno.Grzejnik musialam wlaczyc,bo by mi pranie za tydzien nie wyschlo,taka wilgoc.:wściekła/y:Ja bym sie chetnie z Toba zamienila:tak:

reklama
Do góry