reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Ja na temat porządków na forum już się wypowiadałam na zamkniętym:sorry2: - jestem jak najbardziej za.
Co do samego moderowania, to jeśli wiadomo co chcemy, żeby było, to już sama sprawa techniczna, to kilka sekund. Zapaść musi tylko decyzja co połączyć, co usunąć.
Wszelkie zdjęcia umieszczałabym na zamkniętym, no chyba, że ktoś chce tu się chwalić, to czemu nie? Przecież to jego wola:tak::-)
Lista dzieciaczków musi być! Tak jak pisze Heksa - planowana data porodu, właściwa data z podaniem wymiarów no i oczywiście imienia (imion) dziecka ;-) Aha i może "forma" czy sn, czy cc.

reklama
Ja tez jestem za tym zeby zdjecia byly na zamknietym, chociaz jeszcze nie jestem tam zapisana:-(. Mam nadzieje ze juz niedlugo i bede mogla pochwalic sie swoim brzuszkiem i synem oczywiscie:-)

post ptaszyna to twoja dzidzia jest bardzo wyrozumiala,moja budzi mnie ok 4tej i czasem po polnocy,moze za duzo pije....
wczoraj kupilam wyprawke do szpitala,na razie tylko dla dzidzi,a poszlo tyle kasy ze sie za glowe zlapalam.....marzy mi sie jeszcze kołyska,taka zeby nie musiec za kazdym razem wstawac i nosic na rekach dzidzi a jedynie zabujac reką z łozka,....eh:)

no ja sie zdeklarowalam zrobic liste na wspolnote z surv
podalam info na ogolnym watku zeby dawac namiary i zglosilo sie raptem kilka osob
zalozenie watku to nic specjalnego, obiecalamze to zrobie, ale poki co nie ma co tam wpisac to raz a dwa, jak tak ma wygladac organizacja to o kazdym dzieckuy bedziemy sie dowiadywac jak juz kazda bedzie w domu
troche mnie to zalamalo... robcie jak chcecie
ja jestem nadal chetna tylko niech KAZDA wysle numer ja odesle swoj

Roni - wysłalam Ci na priv, daj znać czy dostałaś, bo robiłam to pierwszy raz i nie wiem czy doszło :-)
Jestem za wszelkimi porządkami, też uważam, ze połowa wątkow jest do wywalenia.
Ja po całym dniu świętowania jestem dziś padnięta..jeszcze wieczorem miałam imprezkę niespodziankę, objadłam się czipsów i napiłam szampana, w skutek czego noc była kiepska, mała się wierciła niemiłosiernie, a mnie dopadła zgaga. Na szczęscie dziś juz jej nie ma...

Dziewczyny, ja w wątku "kto za zamkniętym..." napisałam o tym, żeby osoby chętne mogły sie tam zapisać i ja tę listę wyślę do Sylci:-) nie chce już nikomu innemu zawracać tym głowy (Roni robi inną listę dotyczącą kontaktów), dlatego wpisujcie się tam a ja w piątek tę listę wyślę, żeby już nie było zamieszania:rofl2:

llista sie worzy mozna juz podglądac..... tylko nie pisac zeby to była tylko lista bez postów... jak jakies sugestie modernizacje to czekam....

roni ja wysłalam ci smska ale zadnego odzewu nie było a wysłalam w dniu ukazania sie twojego postu.

ja robie liste dzieciaczków i kazda która ze szpitala wysle mi sms-ka z danymi i zdjecie bedzie umieszczana na liscie.(wiadomo fota moze byc pózniej.... a kontakt podałam.tylko trzeba pamietac aby podpisac sie nikiem.

reklama
surv
co do wątku o wyprawce zaproponowałam go tylko dlatego ze całe listy co do szpitala itd umieszczamy i piszemy na wątku z ciuszkami..???
nie mam nic przeciwko polączeniu wątków a watek Lipiec musi zostac jako nasz główny.. do wszystkiego......

Do góry