reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Hej Laski
Ja tez jestem za wszelkimi zmianami na forum:-)
Poprawilam sie szybciutko i juz wyslalam kontakt do Roni, Heksa ominelam natomiast gdzies Twoj post, w ktorym topodawalas namiary na siebie.Moge Cie prosic o Twoj nr jeszcze raz ?

reklama
ja rowniez chcialabym trafic do zamknietego watku, 29go mam usg 3d modlabym jakos wstawic tam filmik, lub zobaczc czy ktos inny juz wstawil i jak to wyglada,bardzo mnie to ciekawi

Pabla, dostalam, odeslalam swoj...
ja zbieram kontakty zeby robic liste zeby zbierac dane o dzieciach...

super ze znow Ocean w ciazy! Gratulacje!

heksa, mam Twoja wiadomosc, otworzylam razem z inna i nie zauwazylam
liste sie zrobi i podklei do gory, a gratulowac bedziemy sobie tutaj :tak:
ide na spacerek, jak wroce napisze swoe dane do kazdej

ja juz na zamknietym podalam nr to siebie,to nie wiem czy mam jeszcze raz wyslac do Roni czy nie,bo sie juz pogubilam:confused:
Tez jestem za usunieciem niektorych watkow.np
- wyprawka dla malucha (bo o tym piszemy na "ciuszki,wozeczki...")
- kosmetyki dla malucha (tj wyzej)
- ten z lozyskiem
- wychodzimy z maluszkiem ze szpitala
- wybieramy imie (juz prawie kazdy ma to w podpisie)
- szkola rodzenia
- znieczulenie porodowe
- stomatolog w ciazy
- chlopiec czy dziewczynka
To tylko taka moja propozycja i sa to watki z dolu listy,a wiec malo odwiedzane

reklama
a w sumie ten watek "ile do konca" to tez zbyt nie potrzebny,bo kazda ma suwaczek i widac.
Mi tam ogolnie te watki nie przeszkadzaja,ale skoro mowimy o porzadkowaniu to tylko taka moja propozycja.Mam nadzieje,ze nikt sie nie obrazi.

Do góry