reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

na nowe wontki to zalozymy bez problemu tlko czy pasuje wam taka tematyka bo moze nie?? a liste lipcowych dzieciaczków spróbuje zrobic..... i tam podam do siebie dane kontaktowe, zeby mozna bylo wyslac zdjecie i dane ze szpitala godzina porodu dzien i wymiary...... ale to patrzcie za zamkniętym....... musze tylko podejzec jak to robili na innych miesiącach.....

reklama
ja też jestem za tymi nowymi wątkami, można by jeszcze dorzucić galerię lipcowych brzuszków:-) często czytam Majówki i tam mają właśnie takie wątki i one są super:-D u nas też by się przydały:laugh2: mam podobne zdanie jak Kicrym i nawet zajęłabym się tworzeniem takich wątków, ale dopiero niedawno rozgryzłam funkcjonowanie tego forum i wolę nie ryzykować:zawstydzona/y: fajnie by było żeby założyła je ta Dziewczyna, która już się we wszystkim orientuje, a reszta jakoś się rozkręci:-D czekam z utęsknieniem na nowe wątki:rofl2:

kate moim zdaniem taki wontek nam nie potrzebny bo przeiez w albumie rodzinnym mamy wątek fotki nasze i nie tylko i tam zamieszczamy nasze zdjecia oraz zdjecia brzuszków.
mi chodzi o takie wątki co tematycznie nie beda sie powtarzac....... i niektóre do zlikwidowania bym dała ale to musimy razem albo moderator nasz nie wiem....
ja by usuneła
1 kalkulator(bo juz wiadomo kto i co)
2 szkoła rodzenia bo o niej tez na tym wątku sie nie pisze tylko piszemy gdzie indziej
3 ten z łozyskiem...
4 lista wyprawkowa
no i moze jakies propozycje??

Heksa zaproponowałam ten wątek tutaj, gdyż ten o którym Ty piszesz jak się domyślam jest w wątku zamkniętym, a ja jeszcze do niego nie należę (napisałam już do Sylci 31 w mojej sprawie, ale nie wiem czy wszystko pójdzie tak trzeba:sorry2:), więc siłą rzeczy nie mogę go obejrzeć;-) również myślę, że te wątki w które nie cieszą się zbytnim zainteresowaniem można spokojnie usunąć:-D i zrobić te nowe:rofl2:

myślę, że nociewe wątki jak najbardziej
tyle, że ja np nie jestem na zamkniętym i nie wiem co trzeba zrobić aby się tam znaleźć
ale ostatnio sie tak zastanawialam, że przeciez po porodzie to kazda z nas bedzie miala pewnie przerwe w pisaniu na forum bo wiadomo nowe zajecia dojda:-) a kontakt z lipcoweczkami fajnie bedzie miec i po urodzeniu

Heksa: z tego co widzę na forum majówek i czerwcówek, to mają to dość fajnie rozwiązane i możnaby skopiować:) Ja bym wątki skonsolidowała: tzn. wrzuciła razem np. wszystkie dotyczące aspektów fizjologiczno-fizycznych: ten o objawach i boleściach, ruchach dzieci etc, zostawiła wątek głowny Lipiec, bo tam jest cała historia naszych ciąż i warto ją zachować moim zdaniem, a tego o wyprawce też jeszcze nie usuwała, bo czasem warto do niego wrócić, nawet po porodzie. A jak zostanie nam ich 3 czy 4 to wtedy dorzucić wątek okołoporodowy. O dzieciach i urodzinach osobny też by się przydał, z tym, że jeśli ze zdjęciami dzieciaków to optowałabym, zeby był na zamkniętym, albo tutaj tylko lista, tak jak mamy listę mam, a zdjęcia osobno; a ten z kontaktami też osobno, żeby się nie pogubić i też zamknięty.....nieco namieszałam chyba?:)

proponuje usynac wątki o literaturze,kosmetykach i zwolnieniu-chyba juz dawno nikt tam nic nie pisal,ciekawe kto pierwszy urodzi z lipcowych mam:)

Hej, widzę że nie tylko ja nie mogę dospać:zawstydzona/y::laugh2: fajnie,że u nas na Lipcóweczkach zaczynamy robić remont:-D wicie gniazda ma swoje odzwierciedlenie nawet na forum:laugh2: tylko,że to jest znak że rozwiązanie zbliża się wielkimi krokami...:-p
Renia77 ja również nie jestem na zamkniętym, ale z tego co się doczytałam od innych Dziewczyn w tej sprawie trzeba się zgłaszać do Sylci 31 bo ona jest moderatorem Lipcówek:rofl2: ja już to zrobiłam i teraz czekam na pozytywną odpowiedź od Sił Wyższych:-D:-)

porządki porządki
Jestem za.

Kurcze ale jesteście skowronki (a raczej pewnie wasze dzieciątka :-D) mnie wyjątkowo obudzono na siku. :-D:-D:-D

reklama
Hej Laski wpadłam na chwilkę, bo mam remont w domu.
Kate 23 stwórzcie listę osób chętnych na wejście do zamkniętego, to wyślę ją raz do admina, żeby co dzień nie dopisywać 1 osoby!!!
Czekam na listę do np.Piątku i wtedy wyślę ją dalej.
Co do wątków, to jak chcecie, tylko ja w tym tygodniu będę mało dostępna.
Pozdrawiam wszystkie Lipcówki.:tak::-)

Do góry