reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

pabla27 wszystkiego naj naj naj.... z okazji tlu świat na raz.....
a nie jest Ci czasem smutno ze tak tylko raz???
Nie jest mi smutno, nie lubię się rozdrabniać, lubię raz a konkretnie:-D:-D te urodziny i imieniny to wina rodziców, a dzień ślubu sama wybrałam taki, uwielbiam maj i to pewnie dlatego.
Dziękuję Wszystkim za życzonka, właśnie zjadłam pół kilo truskawek i jestem w siódmym niebie:-):-)

reklama
pabla ja tez śle jak najlepsze życzenia na wszystkie okazje:-D

a ja upiekłam pysznego snikersa (mam nadzieje):sorry2: i czekam na moja mamusie:tak:

Pabla sto lat:-):-):-).
No dziewczyny jeszcze mozemy jesc truskawki a po porodzie to nie bardzo. Zrobilyscie mi ochoty na te slodkosci. Juz dzis zjadlam dwa kawalki pysznego ciasta od mojej siostry i powstrzymuje sie zeby nie zjesc wiecej.

DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY:-)
PABLA RÓWNIEŻ DOŁĄCZAM SIE DO ŻYCZEŃ - WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI TWOICH ŚWIĄT:-)
Heksa, Twoja Natalka jest taka słodka, że naprawdę pozazdrościć takiej udanej Córuni;-) ja dziś od 6 rano nie śpię bo mój Syn szalał, być może z okazji dzisiejszego święta:-) poza tym zmusił mnie do szybszego śniadanka, które później musiałam jeszcze powtórzyć:zawstydzona/y: chodzę dziś jakaś wrażliwa bo co usłyszę jakąkolwiek piosenkę o Mamie to usiadłabym i płakała:sorry2: gratis brzęczy mi w głowie piosenka, którą moje dwie młodsze siostry śpiewały dawno temu na akademii z okazji Dnia Matki, przez co doprowadziły moją Mamę do łez, zacytuję kawałek, ale nie wiem czy dobrze pamiętam: "Moja Matko ja wiem tyleś nocy nie spała, gdym opuszczał mój dom aby iść w obcy świat (...) i jedyny na świecie, drogi mi trochę smutny Twój uśmiech, nade wszystko kochane, błękitne Twe oczy są tu...":rofl2:

KATE pamiętam ta piosenkę. Piękna i prawdziwie wzruszająca:tak:
O jejku słysze slowo truskawki i chyba narobiłyście mi ochty, a gdzie tu je dzisiaj kupic?:-)

no i jak tu sie powstrzymywac od słodkości??? ja juz zjadłąm ze 3 kawałki ciasta i tez z pół kilo truskawek a jeszcze by weszło i drugie tyle:sorry2:a truskawki na targu kupiłam i były baaaaaaaardzo dobre:sorry2:no ale sie skonczyły:sorry2:

no i dostałam serduszko z milki od mojego Kubusia ale kupiła je moja mama no bo siła rzeczy Kubulek jeszcze nie dałby rady:-D:laugh2:

a ja wracam do tmatu poządku na liscie wątkow kto to robi?? i kiedy??
no i co wy na nowe wątki typu NIEOBECNOSCI- tam zeby inne dziewczyny sie nie denerwowały pisałybysmy swoje inf. na temat mniej wiecej jak i na jak długo znikamy..... bedzie wiadomo. oraz wątek typu poród , objawy przygotowania i chyba przydało by sie stworzyc taka liste lipcowych dzieciaczków narazie jeszcze bez daty urodzenia, a pózniej z danymi dzieciaczka (waga, dł)i zdjecie

reklama
ja jestem jak najbardziej za:tak: ale nie zabieram sie za to bo jestem ciemna w sprawach komputerowych itd:-Dtakze pasożytuje na kims bardziej obeznanym:-D

Do góry