reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
'Wyprawkę" jak najbardziej usunąć.......pomyliło mi się z ciuszkami:) A resztę nie wiem, czy mozna, ale jakby scalić jakoś bardziej np. 'objawy i boleści' z "ile na +" bo w sumie w obu wątkach marudzimy:)

jestem za tymi wszystkimi co podała Madzia737 dodała bym tylko
1 ile do konca
2 kalkulaor chłopiec czy dziewczynka

i jak reszta dziewczyn sie zgadza to trzeba do Sylci tak?? bo ona moderatorem jest wysłac taka liste z prozba aby pousuwała i połaczyła wątki.

ja polegam na was dziewczyny:tak: tez mi sie wydaje ze niektore watki sa przestarzałe a na niektore sie wogole nie wchodzi bo piszemy o tym albo na Lipiec albo na wozki itd:tak:

zmiany jak najbardziej - zwlaszcza jesli maja prowadzic do uproszczenia poruszania sie na forum
i tak najcześciej zagladamy na:
lipiec
ciuszki, wozeczki
bolesci i inne objawy

reklama
Ale Was na porządkowanie wzięło to chyba w związku z tym praniem i prasowaniem dla Maleństw :-)
Ale też jestem jak najbardziej za :happy:

Do góry