reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Ja tez zycze wszystki mama wszystkiego dobrego i pociechy z dzieciaczkow.

Chcialam sie pochwalic dzis bylam u lekarza moja corcia ulozyla sie juz do wyjscia wazy ok 1800g.:-):-):-):-) A jutro urodzi sie moja chrzesniaczka:-) niestety przez CC nie chciala sie obrucic glowka w dol:-(

reklama
roza17.jpg
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy !
Wszystkim mamusiom życzę słodkich buziaków od swoich łobuziaków...... a tym w dwupaku po małym kopniaku :-)

Na stronach kalendarza świątecznych dni jest mało, a szkoda co tu zrobić by świąt nie brakowało?
Lecz jeden dzień szczególnie swym blaskiem w maju kusi
dla jednych to Dzień Matki -
a dla mnie Dzień Mamusi.
Nie umiem mówić głośno jak kocham, co czuję
więc patrząc mamie w oczy cichutko podziękuję.
Dziękuję za to wszystko czym dobroć jest na ziemi,
że jesteś najważniejsza,że tego nikt nie zmieni.
Że jeden dzień szczególnie w mym sercu jaśnieć musi
dla jednych to Dzień Matki -
a dla mnie Dzień Mamusi.

Wszystkiego najlepszego Mamuski!!!!!

z mi dzis tylko jedno po głowie chodzi
mamo mamo cos Ci dam jedno serce które mam
a w tym sercu duzy kwiat
mamo mamo zyj sto lat.....

a takie kwiatuszki dostalam od mojej Natusi
nazbierała razem z tatusiem.
imga0194pm4.jpg

jakie śliczne rymowanki i wierszyki:-)
a te cudne kwiatki kojarzą mi się z dzieciństwem, zwasze je zrywałam w drodze do babci domu - piękne zdjęcie

Wszystkim mamusiom obecnym i tym jeszcze nierozpakowanym dużo zdrówka, szybkiego, bezolesnego rozwiązania, zdrowych i uśmiechniętych pociech i dużo, dużo radości!!!

Dla mnie ten dzień jest od zawsze wyjątkowy, bo obchodzę urodziny ( już 28!!:szok: ), imieniny i po raz pierwszy rocznicę ślubu i tak już prawie Dzień Matki....Jak widzicie mój małżonek nie moze się wymigać, że zapomniał o święcie jakimś bo ma wszystko w jednym dniu:-D:-D W związku z tym ja dziś od rana leniu****ę, a wieczorkiem idę na kolacyjkę..moze nawet się skuszę na kieliszek winka:tak:

pabla wszystkiego najlepszego z ukazji urodzin i tych wszystkich skumulowanych uroczystości
miłej kolacyjki a do wieczora odpoczynku:-)

Pabla no to po stokroc wszystkiego najlepszego!!!!!! Faktycznie nikt sie juz nie wymiga,ze o jakims Twoim swiecie zapomnial:-)
Heksa slodka ta Twoja niunia,a kwiatuszki tez sliczne:tak: Mam nadzieje,ze to Ci troszke poprawilo humor i juz u Ciebie lepiej.Zobacz tylko jakie szczescie masz przy sobie!

reklama
hej laseczki
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA MAMY!!! MALO TROSK< DUZO RADOSCI
Pabla Tobie wyjatkowe sto lat, i udanego pozycia wszelakiego ;-)

co do ciuszkow, ja powinnam chyba kupic minimum 68 ;-)
moje "malenstwo" juz pewnie ma poad 3 kg albo lepiej...
coraz bardziej sie boje ze bedzie wygladac jak wczoraj Pudzian w finalowym tancu ;-)
KasiaDe h&m ma super ciuszki, troche drogie ale jak namacac przecene to super
moj Jasiek mial dresik h&m i nosil go pol roku i caly czas byl dobry
teraz tez ma kilka bluzek i tylko one pasuja (ma jakas przejsciowke rozmiarowa, juz nie niemowleca, jeszcze nie dziecieca)

jak sobie przypomne co jeszcze mialam napocic to napisze ;-)

Do góry