reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Hej Babeczki
Ja rowniez sle zyczenia dla przyszlych i obecnyych mam ;-)

rudka za duzo na 56 nie kupuj, bo Maluch szybciutenko wyrosnie, ale wg mnie warto miec tez jakies ciuszku w tym rozmiarze, co by wszystkiego nie trzeba bylo podwijac, wywijac i Bog wie co jeszcze :-) niech dzieciatko wyglada przyzwoicie i slicznie :-)
ja mam troszke ciuszkow na 56 i 62 :-) ale zauwazylam ze wszystko zalezy od firmy, bo czasem te ktore sa na 56 z jednej firmy odpowiadaja rozmiarowi 62 z innej :-)

reklama
Ja również składam najlepsze życzenia wszystkim mamusiom tym rozpakowanym i tym zapakowanym:-)
Co do ciuszków to faktycznie te niektóre 56 są bardzo duże,bardzo się różnią.Co producent to inaczej.
Ostatnio w auhanie kupiłam te rękawiczki nie drapki i czapeczki białe dla niemowląt za 1,49 dodam że polski producent.Zaskoczona byłam tą ceną.Bo w sklepie dla niemowląt zapłaciłam 2,9 także różnica spora.

ja mam troszke ciuszkow na 56 i 62 :-) ale zauwazylam ze wszystko zalezy od firmy, bo czasem te ktore sa na 56 z jednej firmy odpowiadaja rozmiarowi 62 z innej :-)

Dokładnie! Tak jest na przykład z ubrankami z H&M - maja większą rozmiarówkę (i je uwielbiam, bo rosna razem z dzieckiem ;-))

Jako mama Mikołaja bardzo dziekuję za zyczenia i wszystkim Mamom obecnym i przyszłym składam serdeczne życzenia:tak::-)

ale piekne dzis swieto:-)
jeszcze nie do konca takie moje, oswojone, bo nie tule swojego syna ale jego kopniaki od rana napawaja radoscia:tak: i chyba w ten sposób sklada zyczenia:-D

duuuuzoooo milości kazdego dnia mamuśki!!!!!!

dziekuje bardzo za info to chyba z 56 zrezygnuje bo moj Radzik na usg to duze chlopisko...wymiary mial wieksze prawie o 2 tyg niz to wynika z terminu...jak on biedak sie urodzi:) to chyba kupie rozmiar 62:)

ja tez nie moge sie oswoic ze to juz moje swieto:-) maly kopie delikatnie dzis i wyjątkowo tak sie ulozyl ze nic mnie nie bolalo przy wstawaniu,moze w ten sposob mi sklada zyczenia:)

ja też życze wszystkim mamuśka wszystkiego najlepszego no i pociechy ze swoich dzieciaczków:-D

co do ubranek to tez uwazam ze lepiej miec kilka rzeczy na 56 ale u mnie i ja i maz jestesmy niscy takze chyba dzidzia nie bedzie długa:tak:

Ja mam prawie wszystkie ciuszki (tzn 5 kompletow spochy +kaftaniki) na 56 cm,tylko,ze wlsnie jakos roznia sie od siebie wielkoscia.Najwiecej mam bodziakow bo podostawalam,ze 25 szt i wszystkie 0-3 mc.Dobrze,ze kolezanka tez w ciazy to sie z nia podziele:tak: Ciuszki na 62 cm to mam takie jak spodnie,czy bluzy,wiec przydaloby sie jeszcze kilka spiochow dokupic,ale mysle,ze to juz jak sie Macius urodzi.

I musze sie pochwalic,ze dzisiaj po raz pierwszy w zyciu dostalam kwiatki na Dzien Matki:rofl2::-):happy:
A Wam wszystkim skladam rowniez serdeczne zyczenia!!!

reklama
Madzia to ładnie z Maciusia strony, że już kwiatami cie obdarowuje:-)
Moj syn zamiast kwiatków kilka kuksańców i czkawkę mi podarował
A w związku ze świętem dziś poleżymy i poodpoczywamy:-D

Do góry