reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Witam dziewczyny. Dopiero znalazłam to forum i od razu tak jakoś mi fajnie ,że ktoś ma identyczne radości i kłopoty jak ja.
Przedtem włączałam tylko stronki i zaraz wyłączałam przerażona porodem :p
Co do wyprawki u mnie prawie wszystko już leży. Po syneczku została a szwagierka też dorzuciła rzeczy po córci.
Od niej właśnie mam x-landera z 2005 roku. Jest śliczny, beżowy podobno sie sprawdził tyko ciut ciężkawy.
Sama mam bebe-conforta. Też fajny wózeczek tyle że trochę wytrzęsiony na wertepach :p Nie oszczędzałam się ze spacerkami.

reklama
Mamabartka jak ja byłam w sklepie firmowym x-landera to wyliczyli nam cene 1800 zł ale na 90% jestem pewna że folia przeciwdeszczowa była w zestawie.w sumie z sosnowca do cz-wy nie macie daleko,zawsze możecie sobie przedzwonić i się dopytać.
Ja w końcu jednak zrezygnowałam z xlanndera dla coneco(uważam że teraz są bardzo podobne,identycznie się prowadzą tylko cena połowe taka) i coneco wybrałam kolor turkus takie sam jak jest w x-landerze.

jezeli chodzi o coneco toledo to troche sie rozni od x landera xa:tak: no i niebieski w toledo nie jest taki sam jak w x landerze z 2008 x lander jest jaśniejszy:tak: ale wozeczki sa naprawde podobne tylko ze mi tez zalezało na foteliku maxi cosi:tak: a ten akurat pasuje do x landera:-D

No do coneco nie pasują te foteliki,,to jest dla mnie największa wada.W sumie różnice są minimalne jak na tą różnice w cenie.Wydawało mi się że kolor jest taki sam.Z tym że nie widziałam wózków stojących obok siebie,więc możliwe że może byc różnica w odcieniach.O ten przynajmniej nie będę się stresowała i spokojnie będę mogła zostawiać w wózkowni bo jak by mi tak ukradli wózek za prawie 2000 to jednak byłabym wkurzona.X-lander jak na Polską firmę jest naprawdę super.W ogóle jak zaczęłam tak przeglądać to w cz-wie mamy tylu producentów wózków że nie jestem w stanie wyliczyć.Roan Marita ten co kupiła Andzia też jest u nas w mieście produkowany.

no jak bym miala zostawiac wozek w wozkowni to tez bym x landera nie kupiła:no:bo jak by mi go zwineli to chyba bym sie poryczala, kamu masz racje wozki sie praktycznie nie roznia:tak:

Z tymi wózeczkami to jest różnie.
Szwagierka kupiła własnie x-landera a potem się wyprowadziła do bloku bez windy na 4 piętro.
Trochę kleła że ciężki.
Ja z kolei wywiozłam mojego miejskiego bebe-conforta na podmiejskie ścieżki i bezdroża.
Co z tego, że leciutki jak kółka za małe a konstrukcja delikatna.
Szczęście że mały szybko przestał jeżdzić.

witam mamuśki i życzę wszystkiego najlepszego tym obecnym i tym w dwupaku:-)
trochę mnie nie było ale wybraliśmy się w końcu do mojego miasta rodzinnego, ponad 300 km, ale dałam radę:-)

co do wózków to my też juz zamówiliśmy na allegro, conecto v3 zieloniutki:-)teraz tylko czekam aż go przyślą, już nie mogę się doczekać:-)

Mamuśki wszystkiego najlepszego!!!!!!!:)

mam pytanie niecierpiące zwłoki jaki rozmiar ubranek kupic na wyprawke????56?????

reklama
Do góry