reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

witajcie lipcóweczki:) dlugo mnie nie bylo....do zeszlego tygodnia pracowalam,ale ze skraca mi sie szyjka wiec dostalam zwolnienie i odpoczywam.pozdrawiam serdecznie
ps. czy ktoras z Was miala moze leukocytoze w ciąży? nie odebralam wyników morfologii od razu,bo jedna wizyta mi przepadla i okazalo sie po 2ch tyg ze mialam mocno podwyzszone białe krwinki,teraz juz spadly ale sa dalej ponad norme,ktos sie orientuje czy to bardzo grozne?

reklama
renia77 i co byłaś gdzies u nas w dzieciecych sklepach? jak nie to polecam ci ten sklep w Zabrzu- zrobiłam tam ostatnio małe zakupy i na prawde taniej niz u nas w Katowicach:tak:

Rudka ja miałam trochę podwyższone leukocyty i mnie lekarka powiedziała że może to świadczyć o jakimś zapaleniu w organizmie,podejżewaliśmy że może to być od zęba bo miałam go właśnie wyrwać.Ale chyba to było od tej nerki co mi ten mocz tak do końca nie odpływa.Nie mówiła że to jest groźne.

kicrym w przyszlym tygodniu mam zamiar wybrać sie na zakupki:-)
wreszcie wyzdrowialam wiec spokojnie moge wyjsc domku:tak:
mebelki juz wybrane tylko zamowic
a wozek jak to wozek - ciezko z wyborem ale podsunelyscie mi ta mure4 i chce ja na zywo zobaczyc

Kicrym, też kupimy tego x-landerka. Jaki zamówiłaś kolorek wózeczka?
Mi najbardziej podoba się niebieski (no i zieloniutki).
Miałam jeszcze na oku Jedo Fyn3 DS, wizualnie wydawał się fajny, ale po jeździe próbnej wygrał x-lander zdecydowanie :)
Wprawdzie po zakup pojazdu wybieram się za jakieś 2 tygodnie ale cieszę się że już zdecydowałam i wiem po co konkretnie jadę. Uff, nareszcie dałam sobie spokój z siedzeniem na stronach wózkowych w necie :laugh2:

mamabartka ja zamowiłam bordowy, podobał mi sie tez zielony ale wydaje mi sie ze beda na niego muchy siadac i sie szybko brudzic:-D do tego czerwony fotelik maxi cosi citi:tak:

Super zestaw :-)
X-lander ma te kolorki takie właściwie uniwersalne i dla chłopca i dla dziewczynki. Ale bordowy dla chłopaczka ekstra! Ma taki ładny odcień.
Aaaa, właśnie chciałam od razu zapytać.... dostałaś jakieś dodatkowe akcesoria w cenie wózeczka? Pytam, bo u mnie w jednym sklepie pańcia mówi, że tylko moskitiera na gondolkę jest w cenie a w innym sprawdzała siostrzenica mojego m. i twierdzi że dodają jeszcze folię p/deszczową i taką małą torbę przypinaną bezpośrednio do gondoli....

reklama
u mnie w sklepie tylko wlasnie ta moskitiera no i ochraniacz do spacerowki na nozki czy jak to tam sie nazywa he he:-D jezeli chodzi o folie i o torbe to nie sadze bo to jakbys dostala ok 150-200 zł gratis:sorry2: zreszta nie wiem moze na jakies stronie internetowej daja takie gratisy, no chyba ze w sklepie byla poprostu przypieta ta torba, bo u mnie byla dopieta do raczki wózka ale nie w cenie:tak:
wiesz ja ten wozek ogladalam w takim duzym sklepie dla dzieci i tam pan mi wyliczyl 2200:sorry2:wiec tylko poroskładalam ,poogladalam dokladnie a zamowilam w takim malym sklepiku i tam pan mi powiedzial ze ok 1800-1900zł teraz czekam na telefon kiedy bede mogla odebrac :-D

Do góry