reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Witam:)
Oliwia padła na drzemkę to mogę w spokoju zasiąść do lapka:-)od kilku dni wstaje przy czym się da i drepta, więc nie mam chwili spokoju:dry:dobrze, że Kuba już jutro do p-la:-ppo tygodniowej przerwie już mam dość:sorry2:
Izabelka my też kupujemy na takiej giełdzie:tak:najtaniej wychodzi. A co do psa to dlatego ja już nie chcę szczeniaka, chyba nie miałabym tylu siły i nerwów na szkolenie małego szkodnika:-pszkoda że nie wygrałaś konkursu, ale Kopciuszek pewnie wypadł rewelacyjnie:tak:
Renia szkoda że wóz nie zakupiony:-(no tak to już jest z tymi sprzedawcami-przeważnie zachwalają to czego muszą się pozbyć ze sklepu:baffled:a co do MagdyG to ponoć wykupiła dawną "Kryształową" w Katowicach i ma tam robić swoją restaurację:tak:ciekawe, ta kawiarnia to całe moje dzieciństwo, pamiętam jak chodziliśmy tam z rodzicami na lody i ciacho:happy2:
Surv my też machamy:-D
Madzia znowu zapomniałam:// buziaczek dla Majuni:* oczywiście miałam wysłać wczoraj:/

U nas też biało:szok:teraz co prawda słoneczko świeci, ale ziiiiimno okropnie:baffled:
miłego dnia!

reklama
Hej! Dzieciaki oglądają Scoobiego a ja mam chwilkę dla siebie. Jejku zima do nas wróciła:szok: Wczoraj to był armagedon za oknem, a teraz śnie leży:baffled: Chyba będę musiała zimowe buty z piwnicy wyciągnąć - bo kurtki jeszcze nie schowałam.
Renia, a może na psoty psa dobra byłaby sterylizacja?
Kic, przeogromne gratulacje dla Kubusia!!! Jestem z niego dumna jako wirtualna ciotka:tak:;-):-)
Post, Twój tato to jest niemożliwy. Ale chłopy takie uparte bywają:dry:
Izabelka "pocieszę" Cię, że na moją Babę specyfik odstraszający też nie działał:dry:Trzeba chować co się da i przeczekać. Strat nie było generalnie aż do tego tygodnia, kiedy szamnęła sobie kabel od miksera:baffled: No ale to nasza wina, bo nie zauważyliśmy, że wystaje z szafki a jak psiak zostaje sam w domu, to się nudzi, no nie? Jak pisze Renia, można dawać takie gryzaki, żwacze (śmierdzą nieprzeciętnie, ale tym fajniejsze dla psa), albo kupić takie coś co się nazywa kong - napychasz tam jedzonka i psiak się męczy, żeby się dostać

Cześć
Renia też bym się wybrała do Gessler zobaczyć jak gotuje, mimo,że jej osoba drażni mnie, za to D ją lubi.
Iza współczuję,może faktycznie te kości kupcie to gryzienia, bo szkoda tych wszystkich rzeczy.
Takie styropianowe jaja to u nas można kupić w pasmanterii.
Surv to bardzo fajnie,że ceny sporo niższe , będziecie sobie mogli przeznaczyć inne rzeczy to co zaoszczędzicie.
A u nas poranek strasznie leniwy, siedzimy w piżamach,łóżka nie pościelane. Maks chyba jutro jednak do przedszkola nie pójdzie, go i katar jeszcze ma i kaszel. No nie ciekawie. A już miałam nadzieję, znowu nic nie będę mogła załatwić.

Ech u nas też nudnie:dry:zimno strasznie, do tego raz deszcz raz słońce, więc na spacer dziś raczej nie pójdziemy:dry:basen odwołany, bo Kuba jeszcze kaszle, więc nudy w domu na całego:sorry2:
Kasia też się z kurtką zimową dziś przeprosiłam:dry:dobrze, że jeszcze nie popakowałam zimowych ciuchów w worki próżniowe:-p
Kamu chciałam u Ciebie kupić taką małą torebkę, ale widzę, że masz konto zawieszone.Wstawisz coś na all w najbliższym czasie??

Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje:tak::happy2:

Idę się lenić dalej:-p

Witam u nas po wczorajszej sniezycy ani sladu:-)Slonko swieci i troche chmurek na niebie:tak:ok 5 stopni:tak:Z Misia bylysmy w kosciele z palma:tak:Mala wstala po 9:szok: Placek upieczony,obiad zjedzony i tez bedziemy sie lenic bo cos mnie lapie:baffled:Pozniej ma przyjsc do nas siostra G z dziecmi to Misia sie pobawi z ulubiona kuzynka:tak:
Iza wspolczuje pogryzionych mebli:no: Mam nadzieje ze rady dziewcyzn cos na to pomoga:tak:Zdrowka dla dzieci:tak:
Kamu Misia tez tydzien siedziala w domu,jutro ide zaniesc lekarce przeswietlenie i chyba we wtorek pojdzie do przedszkola:tak:
Survi no to super ze sobie oszczedzicie troche:tak:
Kasia u mnie kurtka wisiala i czekala na wekeend,buty tez w szafce:tak:
Renia oj to niefajnie z tym wozkiem:no:Oby nastepnym razem sie udalo:tak:
Post świetny stol i kredens boski:tak:My przed Bozym Narodzeniem kupilismy stol i jestesmy zadowoleni:tak:
Nic zycze milego popoludnia

Jestem w koncu ;-)

Ech z tymi studiami moimi to... juz sie wczoraj zalamalam czy to aby nie pomylka:baffled: Kazda wolna chwile nad projektami siedze,a i tak jestem w czarnej dupie,A wolnych chwil coraz mniej,bo Maja juz sie sama nudzi:baffled::baffled:

K za to znalazl prace i narazie wychodzi na to,ze nie ma tego zlego...,bo bedzie na budowie w Opolu:tak::tak: i to od domu 5 min autem,pol godz na piechote:-DAle tfu tfu,zeby nie zapeszyc ;-)

Dzieciaki zdrowe w miare. Dzisiaj nawet pospac daly,bo po ostatniej nocy,kiedy to nie wiem ile razy wstawalam do Mai i do Macka na zmiane,to dzisiaj przespaly cala noc.Majka do 5.30,a Maciek do 6.30:-)

Kicrym ogromne brawa dla Kuby ! Super!
Post ale,ze z czym/kim niby na tym stole bedziesz szalec?:confused::-D Fajne meble.Ja tez lubie z tych samych powodow co ty.Szkoda,ze w naszej metropolii nie ma,ale ma byc i to calkiem niedaleko mojego domu.Tylko kiedy??
Survivor wstaw jakies fotki dobytku.Fajnie,ze ceny takie spoko:tak:

Dobra ide cos porobic.Chlopaki pojechali do tesciow,Maja spi.Ja niedawno z uczelni wrocilam i sajgon na chacie oczywiscie.Kawe sobie strzele i moze cos zaczne zanim sie mala obudzi.
Jaja z tym sniegiem co?:confused::confused::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Madziu super, żeś sie odezwała:-)
tak myślałam, że studia cie zupełnie pochłonęły

Dorka co Cie znowu bierze? nie mów, że przeziębienie?
ja tez juniora do p-la planuję jutro wysłać:-)

Kic jutro dzwonię i się dowiem co z tym moim "fantem"
może sie okazać, że już po promocji albo, że musze czekać na letni zestaw do maja - ale to byloby oki

a ja chciałam pospac po południu i okazało sie, że synowie (bo mam ich w końcu dwóch) nie pozwalają
jak jeden co chwile woła to drugi sie pręży i wygina śmiało ciało

Kic tamto konto zawiesiliśmy, bo otworzyliśmy firmę na D
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Madzie to super ,że K znalazł pracę, szkoda z tymi studniami,ale sama wiesz najlepiej czy dasz radę.
Dorka, ja chyba jeszcze Maksa zostawię w domu w tym tygodniu
Maks jeszcze nie śpi , jedną ręką muszę go drapać:-):-)

Hej!
my juz na nogach.
Majka znow cala noc do 5 przespala:tak::-),potem przed 6 zasnela,a Maciek jakos po 6 wstal,ale zaslepiony bajkami siedzial cicho.
Zaraz do przedszkola sie zbieramy. Znow szaro-buro i ponuro i pewnie zimno :eek:
Ja @ dostalam i jakas nie ten teges jestem.

Renia a co ten zestaw letni posiada? bo slysze,ze to jakis wypas musi byc ;-)

reklama
Witam rankiem:)
U nas noc znowu koszmarna, już straciłam jakąkolwiek nadzieję na przespanie ciągiem 2 godzin:-(już było w miarę ok.mała budziła się 2 razy, a od kilku tygodni znowu d***:-(dziś jak nie Kuba to Liwka, już razem z M byliśmy z zmęczeni i wk***:wściekła/y::crazy::-(ech no taka rola rodzica:confused2:
Kamu dzięki za linki:tak:ale widzę, że tych małych już nie masz:sorry:
Madzia super, że Maja tak pięknie noce przesypia:tak:SK to taka specjalna tapicerka do stokke na lato+parasolka+baldachim przeciwsłoneczmy:-)Wózki dla dzieci, Foteliki dziecięce, Sklep artykuły dla niemowląt, 4kids

Do góry