reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Witam! U nas dziś jeszcze lekkie zamieszanie, bo R ma siostrę z dobytkeim za Odrę wieźć...ale zobaczymy, czy da radę, bo wczoraj pożarł samodzielnie ze 2 kg tortu weselnego i dziś zdycha na żołądek...jak dziecko, a mówiłam, że moim zdaniem za dużo go je...:-p:-p
A w ogóle to jak w weekend pobudki o 6 rano, tak dziś wszyscy zaspaliśmy i wstaliśmy o 8:-D

Madzia, ja też słyszałam fatalne opinie o BRW, może poszukaj na forach, co użytkownicy mówią? Tak naprawdę to meble mógłby Wam K zrobić sam, jeśli umie, albo jakiś zaprzyjaźniony rzemieślnik....same materiały to mniej więcej 50% ceny gotowych, więc można sporo na robociźnie zaoszczędzić:tak:

Kasia, kciuki trzymam za mamę! Dziś ma tę operację?

Julia, no taki urok szpitali...jak nie urok, to ...:-p Mam nadzieję, ze szybko przechorujecie i będzie już w końcu spokój:tak:

Ja się nieco stresuję wyjazdem siostry...niby już za 2 tygodnie przyjedzie i niby to Drezno blisko, ale jakiś taki fatalizm mnie dopadł po wydaniu dziecka za mąż... chyba już mogę ją oficjalnie swoim dzieckiem nazywać, bo w USC jak im różne rzeczy dopinałam, to wszyscy pytali, czy córka to, czy córka tamto...i nie mieli na myśli Flory:wściekła/y: R mnei pociesza, że to dlatego, że ja a nie matka rodzona się bardziej interesowałam...ale cóż, lustro i metryka nie kłamią:-p

Dobra, wracam do pakowania dziecka na emigrację:-) Miłego dnia!:tak:

reklama
Tak, Surv, dziś o 15. Zawiozę ją, potem przywiozę po 3-4 godzinach. Ech, żeby tylko ładnie się wszystko goiło i noga była sprawna.
Niezły łakomczuch z Twojego m:-D

Witam:happy:
robię wiatr, bo zaraz wracam do pracy:dry:na początku mnie kręciły te nadgodziny ale teraz juz mi się znudziły:-p
Kasia oby mama dobrze zniosła operację:tak:
Surv ja też uwielbiam torty więc nie dziwie sie R:-p:-D:-D
Madzia no ja daje smoka i spi:-p
Julia współczuję przezyć, no izdrówka dla was:tak:

Dziewczyny , ale mam doła. Maks ma od soboty znowu ma kaszel, jedyny plus w tym wszystkim to jest pogodny, bawi się i ma apetyt. Jemu w sumie ten kaszel całkowicie po szpitalu nie przeszedł ale teraz od soboty ma dużo mocniejszy kaszel , kurcze żeby to nic takiego nie było, trzymajcie kciuki. Dziś jadę do lekarza prywatnie.
Madzia ja mam fronty z BRW i są super, resztę nam robił stolarz. Fakt że front a front to duża różnica, bo można kpić za grosze tandety ale można też kupić droższe i dobrej jakości. Jednak meble mam z BRW w dużym pokoju i jakoś średnio jestem z nich zadowolona, wyglądają ładnie , ale ja wiem że to jest tandeta. Także lepszym rozwiązaniem wybrać fronty od nich a reszte u stolarza.
Julia współczuje , ale to chyba normalne , bo ja po szpitalu też miałam sensacje żołądkowe, zresztą nie tylko ja ale większa część naszej rodziny.
Kasia oby operacja poszła szybko i bezproblemowo.

Witajcie kochane :)

Ja jak zawsze cichaczem was podczytuję ale czasu jakoś tak brak na pisanie albo ta mała wydra wyje u nogi i nijak się człowiek skupić nie może.
Wzięłam kila dni urlopu żeby odsapnąć bo już nie wyrabiam na zakrętach pomału:no:
Młoda śpi a ja cichutko sbie klikam:-) Może wreszcie nadrobię BB-zaległości:tak:
Oj widzę że z wiosną choróbska nie odpuszczają:-( A myślałam że z pierwszym słoneczkiem pójdą precz.

Julia trzymaj się dzielnie.
Survi no R nie wygląda na łakomczucha:-D Biedaczek. A Ty zdecydowanie nie wyglądasz na mamę swojej siostry:-D Musiałabyś być dla Flo BABCIĄ:-):-):-):-):-)
Madziu dziewczyny mają rację co do tych mebli. Efektownie wyglądają ale jakość nie jest najlepsza. Miałam w pracy komody z BRW i po pół roku blaty zaczęły obłazić. Po reklamacjach przyszły nowe ale niedopasowane i tak się to ciągnęło w nieskończoność. Potem zmieniłam pracę i niewiem jaki jest finał:-p ...ale ładne były niewatpliwie:-)
Kic nie marudź:-)
Kamu zdrówka dla Maksika. Oby z tego kaszlu nic się nie rozwinęło.
Kasiu trzymam kciuki za mamę. Szybkiego gojenia życzę:-)

My wczoraj zaliczyliśmy pierwsze dłuższe posiedzenie na działce. dzieciaki wniebowzięte. Natasia padła o 19:00 bez protestu...i bez smoczka:-)
Śliczny dzionek był:tak:
A dzisiaj znowu pochmurno. Dobrze że ciepło chociaż.
Oki, zmykam rozwiesić pranie zanim łobuz się obudzi.
POZDRAWIAM serdecznie i miłego popołudnia życzę.

czesc mamusie
ale zalatana bylam; poszlam na masaz mojego wstretnego kregoslupa- ale bolalo :( potem zakupy; po Oskara do przedszkola z Wercia
Kamu podaje reke-Wercia tez kaszle coraz mocniej-z kataru przeszlo na kaszel :( nie wiem czy nie bede musiala isc do lekarza z nia
Surv to malz przesadzil z tortem hehe
Julio kurcze biedni jestescie; niech sie juz wszystko zle wam skonczy

Witam, ja również cichaczem podczytuje, ale jakoś nie mam weny do pisania:zawstydzona/y: od dzisiaj mam 4 dni wolne, więc byczę sie na całego bo M ma popołudniową zmianę, więc jesteśmy z Młodym sami:-D
Kasia powodzenia dla Mamy coby operacja poszła pomyślnie i Mama szybko wróciła do zdrowia:-):-):-)
Julia to macie przeboje:szok: współczuje i wierzę, że w końcu choróbska Was ominą;-)
Madzia w kwestii BRW nic nie poradzę bo ja kupiłam meble kuchenne w Abrze i nie polecam, ale u mnie to wszystko było na szybko i żeby było tanio, więc kupiliśmy pierwsze z brzegu niczego lepszego nie szukając:-( mam nadzieję, że znajdziecie wypasione mebelki i będziesz z nich zadowolona;-)
Surv super, że weselisko się udało:-D:-D:-D:-D R łakomczuch:-p mój M nie lepszy z tym, że M robi straszne mieszanki jedzeniowe i ja go straszę, że ma śmietnik zamiast żołądka, ale mnie nie słucha:-p a z tą starością to nie przeginaj bo będzie wpierdziel:-):-):-)
Kamu zdrówka dla Maksia:-D:-D:-D oby ten kaszel przeszedł szybko a wizyta u lekarza zakończyła się pomyślnie;-)
z racji tego że jestem w domu Siostra zafarbowała mi włosy na kolor o tajemniczej nazwie "śliwkowa oberżyna" i średnio mi się podoba:baffled::baffled: czuję się o 10 lat starsza i wcale mi się to nie podoba, a chciałam mieć tylko taki fajny odcień:baffled: nic muszę się przyzwyczaić :-p Młody szaleje całe dnie na dworze, jedyne czym zdołam Go namówić na przyjście do domu to włączenie Teletubisi:-p na szczęście mamy dwie płyty, więc można Syna pacyfikować w chwilach kryzysu:-p poza tym czytałam na innym wątku że Kicrym ma nowy wózek, a u nas ten sprzęt chyba idzie do lamusa bo Antek uwielbia jeździć ze mną na rowerze w foteliku zamontowanym na bagażniku:-):-):-) zdrowo i szybko:-) lecę poczytać resztę;-) miłego wieczoru:tak:

Witam!
Mały już śpi,chyba coś go bierze:-:)-:)-(z noska leci i kszelek go bierze, no i 37,3 miał teraz:-(oby nie był chory:no:
KATE wózek to ja zmieniłam 3 tygodnie temu,:tak:no i my na mus musimy miec wózek nie że mały lubi jeździć bo nie lubi,ale M go do żłobka musi czymś rano zawieźć, no i jak idziemy na plac zabaw to też sie wózek przydaje...
MamaBiN oj tak czasami trzeba odpocząć:tak:
Izabelka zdrówka dla Wery:tak:
Aha siostra dojechała szczęśliwie:tak::tak::-):-):-):-)
spokojnej nocki!

reklama
Do góry