reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

ooo kuchnie widzę na tapecie
Madzia ten BRW to tandeta....potwierdzam widzieliśmy w sklepie i nie ma co kupować, lepiej zamówić u stolarza :)
to ja Ci dorzucę naszą żebyś miała większą myślenice. Chciałam takie mniej więcej jak Twoje pierwsze ale małż chciał koniecznie cieplejszy kolor :( n ale za to łazienke zrobilam jak chcialam dokładnie:-):-):-):-):-)
My zamawialismy u stolarza...super był ale z Kraka

Załączniki

• DSC03513.jpg
    DSC03513.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC03517.jpg
    DSC03517.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC03511d.jpg
    DSC03511d.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 33
reklama
tosika noo szuka dla siostrzyczki:-) A te twoje tak jakoś do mnie przemawiają ale w wersji mini :-D jakoś dla mnie w wersji wielorybiej kupować nic się nie chce.
Fajnie że coś się kręci ze sprzedażą- wiosna przyszła:-). A te kilka mc przebiedujecie.
Co do spacerków to pociesze cię, że ja mimo brzydkiego kaszlu nie odpuściłam spacerków,i Tymiemu przeszło.
Madziu taciu jak by powiedział Tymi:-D Też myśle o poziomych szafkach tylko musze się o nie wykłócić z panem stolarzem :baffled:. Fajny piec w słupku- szkoda, że nie mam na to miejsca ale najbardziej mi się podoba wyciąg na 1 zdjęciu- taki właśnie chce:-D
surv młody lale już ma, ostatnio nawet się nią bawi ale z dużego "brr" trzeba go wyciągać na siłe więc nie mam lęków. Zresztą gdyby nawet coś mus się pokićkało- będę jeszcze miała 2 to bez wnuków nie zostanę:-p Patryk uwielbiał baranka i cóż...mama też czasami z nim przysiadła:zawstydzona/y::-D więc Flo się nie dziwie.
Kasia daj spokój...ty się jeszcze boisz...dasz rade małym paluszkiem.
kamu Dobrze, że wykryte, leczone, będzie ok. Jeszcze pospacerujecie.
A co to za blat macie? Pasował by mi taki. I piekarnik w słupku...eh ja nie zmieszczę:-(Tylko mikrofale będę miała w zabudowie pod szafką. A jak tam jest z zlewozmywakiem bez ociekacza?
post ty też masz słupek...eh ciężki mój los.:-pI stół- ja tylko stolik zmieszczę. A jak się sprawdzają szuflady na dole? I te poziome szafki?
Ja tym razem chce postawić na mocne barwy. Przejadło mi się już drewno, w dodatku na podłodze mamy parkiet, a że to taki hol spory był to jest też 5 ciemnych drewnianych drzwi na stanie:baffled:. W dodatku zero okna, światło wpada tylko przez szybki w tych drzwiach:baffled:. Dlatego dół i cargo będzie miało fronty pomarańczowe. Górne szafki planuje takie caffe latte albo białe (co chwile koncepcja mi się zmienia)
Blat najprawdopodobniej ciemne drewno.
Mam problem z ścianą bo jestem chora na te fototapety ale to był by już przesyt:-(
Wyjdzie w praniu:-D Aaaa i jeszcze jestem chora na to ale już nie upchnę...chyba...:-p
Naklejki na laptopa, oklejki na-lodówki - naklejka na notebooka, naklejka na iphona, oklejka na lodówkę magnes na zmywarkę, magnes na lodowke

Witam, dziś robię na bezczelnego wiatr:-p
wszystko przeczytalam ale nie mam siły odpisać:baffled:
Kuchnie macie zarąbiaste, ja robiłam z 5lat temu, mam małą kuvhnię i wszystko upchniete:dry:
Madzia Kuba się jako tako trzyma, dziś już o wiele lepiej, lekarka go w żlobku oglądała, mówi ze jest zdrowy, do zlobka może chodzić, a ta podwyzszona lekko temp. może byc od zębów, dawać tylko witaminy i tyle.
u nas dziś ładna pogoda wiec cały dzionek w piasku, do tego sis dojechała no i wstyd ja jakos zaniedbywać:-p
sory że dzis tak tylko o sobie:zawstydzona/y:
spokojnej nocki!

Ech, ja też tylko powieję.
Czuję się dzisiaj paskudnie:-(i na nic nie mam siły.
Od rana głowa mi pęka i mam wrażenie że za chwilę jedno oko mi wyskoczy z orbity:no:
Katar mnie męczy niemiłosiernie...wiosna przyszła trza się zacząć Zyrtekiem faszerować.... i jeszcze @ do tego.
Mam dość. Spadam spać i nie mędzę.

Miłego wieczorku babeczki, pa.

Haszi ale te buciorki to mają być dla Tosi:-D:-D:-D:-D:-D a Ty myślalaś, że dla mnie?:szok::-D:-D:-D:-D nie no trochę po bandzie by bylo butki uziowe w wbiale kropeczki w rozmiarze 39:-D:-D:-D:-D:-D no i widzę, że już masz w myślach zapalnaowaną calą kuchnię;-) mi się marzy taka, tylko problem będzie z M, bo on lubi taki styl jaki mamy aktualnie w kuchni a mnie się już przejadlo;-)
Kuchnia Cora - Kuchnie rustykalne - Meble kuchenne - Kitchens - Azzurro
Kic no to sie wygadacie z sis;-)
my jutro jedziemy do Gdanska więc zapewne zajrzę pojutrze:tak: i proszę drogie koleżanki o trzymanie kciuczków, bo mam jutro ważne rozmowy:-)

Tosika, kciuki zaciśnięte!
Ale szalejecie "kuchniowo" ;-) Ja mam malutka kliteczkę :-(
Mamabin a cóż Cię tak dopadło? Ból głowy, a kysz!
Kic, super, że Kubcio zdrowy

Haszi jaki słupek???? nie mam żadnego
szuflady suuuper, polecam bluma bo nie trzaskają i łapek się nie przytnie.warto zainwestować. Szuflady super sprawa. Mam tam nawet talerze :) koło piecyka mam dużą szafkę z ażurowymi metalowymi koszami, koleś marudził jak robił że mi się nie przyda..a mi się super sprawdza na wszystkie gary
szafki wiszące oki ale kupcie dobre zawiasy..gazowe bo nasze te drugie i średnio trzymają
Tosika..ładna ta kuchnia..rób taką rób..wpadniemy na domowy obiadek bo już nim pachnie :)
idę spać bo cinek znowu imprezuje i mało się wyspałam a w pracy trza się skupić :)
paaaa
mam nadzieję że ktoś pilnuje rezerwacji co???? ja kompletnie czasu nie mam na szukanie teraz więc wybaczcie..ale czas nagli Madzia, Pabla, jak tam??

Hej!

Oj nocka u nas ciężka,coś młody sie wybudzał przez katar i kaszel:sorry2: Ale jakos zyję,kawę trzasnęłam i póki i co jest ok.

Post, Kamu super macie te kuchnie:tak: Ile płaciłyście ,jeśli można wiedzieć?
Mi sie niestety piekarnik w tej wysokiej zabydowie nie zmieści,będzie tradycyjnie pod płytą,tylko lodówka w zabudowie,na mikrofale półeczka pod wiszącymi szafkami,a wszystkie wiszące chcę poziome. Wycenili mi wczoraj mój projekt na 5 000 - w sumie 4.5 metra zabudowy łącznie z blatem i uchwytami ,to chyba niezła cena,ale skoro wszyscy przestrzegają przed brw to szukamy dalej.
Tosika ja tez myslałam,że te buty to dla ciebie:-D Powodzenia w rozmowach!
Kicrym super,że Kubcio zdrowy:tak:
U nas ten kaszel sie coraz brzydszy robi:crazy: Chyba się do lekarza wybierzemy dzisiaj:baffled:
Haszi podobaja mi sie te naklejki na lodówke:tak: mi się fototapeta marzy na całej kuchennej ścianie, i to taka (lekko oczojebna,ale za to meble jasne i wszystkie inne ściany białe):-p:

Załączniki

• 1005463519.jpg
    1005463519.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
reklama
Widzę, że tematy dekoratorskie, moje ulubione na tapecie;) Ja z kuchnią akurat nei pomogę, bo mam w stylu angielsko-romantycznym - coś w tym stylu Kuchnia Baltimora Frassino - Dom w Stylu Angielskim - Dodatki, akcenty, inspiracje... - Design - Azzurro tylko wariant zdecydowanie bardziej ekonomiczny:-p, więc zupełnie innym niż Madzia chce...no a przede wszystkim w mojej kuchni panuje artystyczny nieład (mniej elegancko zwany totalnym bajzlem:-D). Wy naprawdę na co dzień macie tak klinicznie czysto??:szok:

MamBin, współczuję choróbska, oby szybko udało się zaradzić!

Kamu, ale macie z tymi chorobami:szok: To jakaś totalna niekompetencja, żeby niedoleczone dziecko puścić do domu i pozwolić, żeby znowu się rozchorowało:no:

Co do zjazdu, to Pabla miała w tym ostatnim miejscu załatwić, ale chyba jeszcze nad morzem jest, to może poczekajmy aż wróci? Jak się nie da tam zarezerwować, to wtedy mogę jeszcze poszukać innych ośrodków:tak:

Dobra, zmykam do roboty - miłego dnia!:tak:

Do góry