reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

reklama
surv..już pomyślałam że dla Flo :)
Tosika..czapka wklejona na zamkniętym bo na modelu..ale ona taka zwykła w porównaniu z Twoją...moge odgapić co???
Kic...no to całe szczęście..napisz do gościa że się pomyliłaś..to przecież jasne że nie kupujesz sobie 2 wózków, powinien się zgodzić
...oj lecę dzieci położyć.. będę później później..bo dzisiaj druga tura malin jak mi dzieci zasną
Haszi....kiedy się dowiemy czy córa co??? bo Kiwaczka idzie 2 tygodnie po świętach to Wam napiszę jak się dowiem :)

MAdzia serdeczne gratulacje, każda dodatkowa kasa zawsze cieszy:-)
Dorka mam nadzieję że badania wyjdą pomyślnie, zrób je jak najszybciej. Może masz anemie
Kic nie wiem o co chodzi , ale kiedyś sprzedawałam dużo na allegro to mniej więcej wiem jak to jest. Od każdej sprzedanej rzeczy płaci się prowizje, ale jeśli sprzedawca zgłosi do allegro , że nastąpiłą pomyłka to dostanie zwrot prowizji, w tym wypadku ktoś z allegro penie skontaktuje się z tobą. Uważam że nie powinno być problemu każdy może się pomylić a on dostanie zwrot prowizji i stratny na pewno nie będzie
Kasia to znaczy że ty też jesteś mózgiem:-)

Kasia ty nie podołasz:confused: żart jakiś :-p
Kic moja siostra kiedys na allegro przypadkowo zamówiła 100 par skarpet:-D oczywiście dało sie to odkręcic,więc tobie tez sie uda!:tak:
Dorka koniecznie zrób te badania!

z tyw welonem to też myślałam na początku ,ze o Flo chodzi:szok::-D

Ach i dziekuję za gratulacje:tak:
Wiecie nie jest to zbyt duzo - na waciki starczy;-)( a raczej na pieluchy).Najważniejsze,że dyrektor docenia:tak: i na pocieszenie dodał,że w czerwcu przy podpisaniu umowy (czyli póki co chcą podpisać-hurrraaa:-)) ,napewno będzie więcej,bo moje zarobki absolutnie nie są adekwatne do kompetencji:-)- widać,ze sa jeszcze normalni ludzie na tym świecie:tak:

Dzięki dziewczyny:tak:
Madzia wiesz ja to mówię że nie ważne ile tej podwyżki ale ważne że szef widzi i daje ci do zrozumienia że chce Cię jakoś wyróżnić:tak:
Kasia no gratulacje!podołasz na bank!lepiej byc w trudniejszej grupie, większa motywacja do nauki:tak:
Haszi hehe widze że Tymi z Kuba idą łeb w łeb z sikaniem:sorry2:Kubie się znudziły majtki:-p
Umyłam ostanie dwa okna, zawiesiłam zasłony, jeszcze firanki trzeba:dry:juz pwoiedziałam M że do naszego pokoju też chcę żaluzje i będę mieć spokój z tymi firanami:-p
zapycham się własnie serkiem wiejskim light, potem po małego i na zakupy spożywcze:sorry2:

O cholercia, może lepiej niech się Surv wypowie - może to faktycznie welon dla Flo? :-)
Madzia, no super! Fajnie jak się jest docenionym

Z tym welonem to tez myslalam ze dla Flo:-D
Kic jak drzemka?
Kasia super mozgu:tak:Trzymam kciuki zebys podolala wyzwaniu:tak:
Madzia to trafilas na dobra szefowa:tak:
Post juz obrobilas malinki? Dzieci spia?

My po spacerze i po kawce u tesciowej. Tesciu ma zapalenie oskrzeli, dostaje zastrzyki jest slaby caly dzien spi:-(Po za tym ma Alzhaimera i Parkinsona:-(
Mala przed chwila polozylam troche marudzila ale zasnela. Musze troche okna umyc, ale cos sie zachmurzylo.:baffled:
Dobra spadam bo gadam z siostra skeypie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Welon dla siostry oczywiście, aczkolwiek kupiłyśmy tyle materiału, że i dla Flo starczy;)

Niestety jednak dziś już z Wami nie popiszę, ale postaram sie jeszcze przed Świętami wpaść: dziadek umarł dziś w południe, pogrzeb będzie dopiero po świętach niestety, ale jest sporo załatwiania,w ięc jadę do mamy się tym zająć.

Do góry