reklama
jestem,jestem,nie zaspałam.
Tyle tylko,ze zanim usiadłam do biurka to sie pomalować ździebko musiałam,bo w domu nie zdążyłam No i kawkę tez sączę + czekoladak na dobudzenie -nic mnie lepiej nie budzi
Młody miał gorączkę w nocy,dostał syrop i juz od 2 do 6 spał z nami.
Rano juz ok,najpierw standardzik pobudka o 5.10-pewnie jakby spał w łóżeczku to już byśmy nie pospali,a tak się przeciągnęło do 6 i to znów trza było go siłą z łóżka ściągać
Dobra trza coś porobić,bo juz mnie atakują.
Tyle tylko,ze zanim usiadłam do biurka to sie pomalować ździebko musiałam,bo w domu nie zdążyłam No i kawkę tez sączę + czekoladak na dobudzenie -nic mnie lepiej nie budzi
Młody miał gorączkę w nocy,dostał syrop i juz od 2 do 6 spał z nami.
Rano juz ok,najpierw standardzik pobudka o 5.10-pewnie jakby spał w łóżeczku to już byśmy nie pospali,a tak się przeciągnęło do 6 i to znów trza było go siłą z łóżka ściągać
Dobra trza coś porobić,bo juz mnie atakują.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
MAdzia...to gratki dla Cię....wiadomo pracownik na medal....a dla K....przyjdzie kiedyś
survivor26
Mamy lipcowe'08
A i owszem zaspałam Po wyprawieniu małej do żłoba chciałam się na chwileczkę jeszcze położyć, a padłam na 2 godziny No i teraz szykuję się w pędzie, bo jedziemy małej welon kupić:-) Odezwę się potem - miłego dnia!
Witam, my wstalysmy o 8. Ogarnelam chalupke teraz chwile na bb i idziemy na spacerek
Madzia super ze dostalas podwyzkeGratulacje. U nas tez maja byc podwyzji zobaczymy w czwartek lub w piatek
Post to szybko dzis wstalas
Kic super ze badania wyszly ok
Kasia jak tam kawka. Ja ide na kawe do tesciowej
Popoludniu ide do lekarza po skierowanie na badania. Chce sobie zrobic morfologie, OB, zelazo. Zobaczymy co wyjdzie. Mam juz tego dos, w pracy ostatno prawie zemdlalam Mam nadzieje ze to nic powaznego
Rano Misi nie ubralam pampersa i co.... Dwa razy sie zlala, chyba za szybko ja pochwalilam:-(
Nic bedziemy sie szykowac do wyjscia. Milego dnia zycze
Madzia super ze dostalas podwyzkeGratulacje. U nas tez maja byc podwyzji zobaczymy w czwartek lub w piatek
Post to szybko dzis wstalas
Kic super ze badania wyszly ok
Kasia jak tam kawka. Ja ide na kawe do tesciowej
Popoludniu ide do lekarza po skierowanie na badania. Chce sobie zrobic morfologie, OB, zelazo. Zobaczymy co wyjdzie. Mam juz tego dos, w pracy ostatno prawie zemdlalam Mam nadzieje ze to nic powaznego
Rano Misi nie ubralam pampersa i co.... Dwa razy sie zlala, chyba za szybko ja pochwalilam:-(
Nic bedziemy sie szykowac do wyjscia. Milego dnia zycze
Witam
ja juz po pracychyba siędrzemne na chwilkę bo tak jak kasia nie umiem sie przestawić
Post nie zaspalam tylko teraz Borys jest 6.03 to nawet lapka nie otwieram
Dorka oby badania wyszły ok
Madzia gratulacje
Surv udanych zakupów
ja trochę przybita tym allegro jestem (pisałam na ciuszkach co odwaliłam wczoraj, nawet nie wiem jak)myślę że to wszystko da się odkręcić....oby....
miłego dnia!
ja juz po pracychyba siędrzemne na chwilkę bo tak jak kasia nie umiem sie przestawić
Post nie zaspalam tylko teraz Borys jest 6.03 to nawet lapka nie otwieram
Dorka oby badania wyszły ok
Madzia gratulacje
Surv udanych zakupów
ja trochę przybita tym allegro jestem (pisałam na ciuszkach co odwaliłam wczoraj, nawet nie wiem jak)myślę że to wszystko da się odkręcić....oby....
miłego dnia!
Kic, ale wczesnie jest pierwszy przedszkolak. Nie zaspany? Położyłby się cichutko w kąciuku, a Ty BB;-)
Dorka, właśnie piję drugą. Cos wszyscy jacyś snięci jesteśmy.
Dowiedziałam się, że wczorajszy test z angielskiego zakwalifikował mnie do najwyższej grupy Tia, nie byłoby strachu dopóki zobaczyłam listę osób, które będą chodzic razem ze mną(same mózgi!)
Dorka, właśnie piję drugą. Cos wszyscy jacyś snięci jesteśmy.
Dowiedziałam się, że wczorajszy test z angielskiego zakwalifikował mnie do najwyższej grupy Tia, nie byłoby strachu dopóki zobaczyłam listę osób, które będą chodzic razem ze mną(same mózgi!)
reklama
aaa post mi wcięło... no to szybciutko
madzia gratki
surv co to welon?
dorka warto zrobić abdaniia, może masz leciutki niedoborek, kilka tabsów i będziesz w formie.
Ja chciałam tylko, że mały gadać mi wczoraj zaczął ale wołanie siku za to ciut się znudziło.
lece bo mnie juz ciągnie
madzia gratki
surv co to welon?
dorka warto zrobić abdaniia, może masz leciutki niedoborek, kilka tabsów i będziesz w formie.
Ja chciałam tylko, że mały gadać mi wczoraj zaczął ale wołanie siku za to ciut się znudziło.
lece bo mnie juz ciągnie