reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Post, spokojna Twoja nieuczesana - sączę kawkę, dobudzam się...
Jeszcze się nie przestawiłam. Wczoraj poszłam spać po 23 a dzić była masakra ze wstawaniem :-/ Po jakiego grzyba ktoś wymyślił zmianę czasu???

reklama
jestem,jestem,nie zaspałam.
Tyle tylko,ze zanim usiadłam do biurka to sie pomalować ździebko musiałam,bo w domu nie zdążyłam:zawstydzona/y: No i kawkę tez sączę:-p + czekoladak na dobudzenie:-p:-p:-p -nic mnie lepiej nie budzi:sorry2:

Młody miał gorączkę w nocy,dostał syrop i juz od 2 do 6 spał z nami.
Rano juz ok,najpierw standardzik pobudka o 5.10-pewnie jakby spał w łóżeczku to już byśmy nie pospali,a tak się przeciągnęło do 6 i to znów trza było go siłą z łóżka ściągać:baffled:

Dobra trza coś porobić,bo juz mnie atakują.

Jeszcze wam powiem w tajemnicy;-) ,że K jednak awansu nie dostał,za to ja dostałam podwyżkę:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D -w sumie nie za wiele,ale i tak nieżle, tak po dwóch miesiącach pracy:-)

A i owszem zaspałam:-p Po wyprawieniu małej do żłoba chciałam się na chwileczkę jeszcze położyć, a padłam na 2 godziny:szok: No i teraz szykuję się w pędzie, bo jedziemy małej welon kupić:-) Odezwę się potem - miłego dnia!:tak:

Witam, my wstalysmy o 8. Ogarnelam chalupke teraz chwile na bb i idziemy na spacerek:tak:
Madzia super ze dostalas podwyzke:tak:Gratulacje. U nas tez maja byc podwyzji zobaczymy w czwartek lub w piatek:tak:
Kic super ze badania wyszly ok:tak:
Kasia jak tam kawka. Ja ide na kawe do tesciowej:tak:

Popoludniu ide do lekarza po skierowanie na badania. Chce sobie zrobic morfologie, OB, zelazo. Zobaczymy co wyjdzie. Mam juz tego dos, w pracy ostatno prawie zemdlalam:baffled: Mam nadzieje ze to nic powaznego:no:
Rano Misi nie ubralam pampersa i co.... Dwa razy sie zlala, chyba za szybko ja pochwalilam:-(
Nic bedziemy sie szykowac do wyjscia. Milego dnia zycze

Witam
ja juz po pracy:tak:chyba siędrzemne na chwilkę bo tak jak kasia nie umiem sie przestawić:sorry2:
Post nie zaspalam tylko teraz Borys jest 6.03 to nawet lapka nie otwieram:dry:
Dorka oby badania wyszły ok:tak:
Madzia gratulacje:tak::tak:
Surv udanych zakupów:tak:
ja trochę przybita tym allegro jestem (pisałam na ciuszkach co odwaliłam wczoraj, nawet nie wiem jak:baffled::baffled::baffled:)myślę że to wszystko da się odkręcić....oby....:baffled::baffled::baffled:
miłego dnia!

Kic, ale wczesnie jest pierwszy przedszkolak. Nie zaspany? Położyłby się cichutko w kąciuku, a Ty BB;-)
Dorka, właśnie piję drugą. Cos wszyscy jacyś snięci jesteśmy.

Dowiedziałam się, że wczorajszy test z angielskiego zakwalifikował mnie do najwyższej grupy:baffled: Tia, nie byłoby strachu dopóki zobaczyłam listę osób, które będą chodzic razem ze mną:dry:(same mózgi!)

reklama
aaa post mi wcięło... no to szybciutko
madzia gratki
surv co to welon?
dorka warto zrobić abdaniia, może masz leciutki niedoborek, kilka tabsów i będziesz w formie.

Ja chciałam tylko, że mały gadać mi wczoraj zaczął ale wołanie siku za to ciut się znudziło.
lece bo mnie juz ciągnie

Do góry