reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Jestem!
Post, niestety nie da się odseparować Olgi od Mikołajka oglądającego bajki... On w jej wieku tyle nie oglądał:dry:
Madzia daj znac co w trawie piszczy ;-)

reklama
Ja wiatr-bo już czasu brak.
Wiecie e to 2000 strona :)
Madzia jak przy implancie są takie objawy jak przy ciąży to ok.
Ja tak wyskoczyłam bo już kilka tyg temu opisywałaś osłabienie, senność, teraz mdłości... a ja jestem na bberząco

Kasia...U nas po prostu bajki nie wzbudzają entuzjazmu...chwilkę popatrzy i tyle..w przeciwieństwie do reklam...:0
Za to książeczki jak najbardziej, wczoraj słuchała z pół godziny jak jej czytałam...szok

Haszi, zalezy jak kto ma ustawione wyświetlanie ;-) Ja mam 667 stronę ;-)
Madzia, to śpisz spokojnie?
Post, Olga woli sama "poczytać". Nawet jak Mikusiowi czytam, to nie jest zainteresowana :-(

witajcie moje drogie:-)
a ja od rana burczę na M więc z wiadomych względów humor mam nie najlepszy:sorry2: no ale cóż od czasu, do czasu trza chlopa do pionu ustawić, a co:-p u nas pogoda w miarę, rano kropil taki wiosenny deszczyk, a teraz slonce walczy z chmurami;-)
Kasia to moja Tosia identiko jak Olga- sama "czyta" ksiazki:-p i też ostatnio tak analizowałam, ze Kornelek w jej wieku uwielbiał, jak mu czytaliśmy, a ta? zero zaintereseowania:-( skupia się góra 2 min jak czytam:sorry2:
Madzia oj to mialaś małego stresiora;-) a mnie tak jak i Macia ciężko bylo dobudzić rano, tak smacznie mi się spało, tylko szkoda, ze mnie nie mial kto na raczki wzziąc i delikatnie przebudzić:-p

Madzia no to teraz mam motywację, żeby te 10 kilo szybko zgubić:cool2::-D:-D:-D:-D:-D bo wtedy będę jak puchhhhh uch uch:-D:-D:-D:-D:-Daczkolwiek przyznam Wam sie, ze jak u teściowej zaszalałam i zjadłam jedną buleczkę drożdżową - a nie mozna na tej mojej diecie nic mącznego:no:...no dobra bylo ich ze cztery?:-p:-p:-p:-p to takie wyrzuty sumienia mialam i aż sie bałam na wagę stanąć:zawstydzona/y: a dzisiaj wstalam i waga nic nie podskoczyla:szok: więc na święta pójdą rogaliki ...aż milo :-D:-D:-D:-D fakt, ze dzisiaj rano juz na fitnesie bylam , a co by zabić wyżuty sumienia:-p

U nas podobnie jak u Tosi i Olgi przy czytaniu wytrzymuje góra 3 minuty, chociaż sam dłużej sobie przegląda te książeczki.
Madzia to piszesz że masz takie objawy.......:-):-):-)
KAsia jak to masz 667 str? Ja też mam 2000 . Nawet nie wiedziałam , że można jakoś inaczej to ustawić.

reklama
Madzia to ty mojego m. na rączki też weź bo jego też nie mogłam dobudzić:-D.
Jak by taka babkę zobaczył na nogach by był w 5 sekund:-)
Kasia faaakt ale ze mnie...
tosika a jedz na zdrowie, dieta poczeka:-D i tak święta idą

My po spacerku-ślicznie jest , obiadku i idziemy spać. Biorę się za sprzątanie balkonu jak młody zaśnie. Jak napisze to już nie odpuszczę:-pprawda?

Do góry