witajcie
tyle popisałyście dzisiaj, że już się zakręciłam i pozapominalam
ale pamiętam, że
Julia będzie miała pikneee mieszkanko!!!
:-) no i z sisters nieźle się zgrałyście
i tak analizując to Wasza druga fasolka duuużo dobrego robi, bo i nowe mieszkanko, powrót do pracy, wszystko Wam jednym słowem poukladala;-)
Kasiu oj twardzielka jesteś
;-) ja o tej godzinie to bym już t*** nie ruszyła
bo ja leń śmierdzielkowaty jestem
rano to i owszem ale wieczier
Kate a widzisz i po co nam te chlopy, nie?
Post a ja zauważyłam u Was pewną rownowagę, otóż Ika będąc do tatusia podobna-odziedziczyła też jego charakter, a Cinek jest wypisz, wymaluj mamusia pod każdym względem
aaaa i co tam za straszenie bylo, a?
Dorka nasze sny są stanem emocjonalnym w jakim obecnie jestesmy (tak mi się zdaje, tzn. tak sobie tłumaczę, bo ostatnio moj Kornelek miał sen, ze szedl z Tosią ulicą i jechal na nich samochod i on ją zostawił a sam uciekł:-( i ja zaczęłam jestego emocje rozkładac na części pierwsze i wyszło, że tak naprawdę to przez ostatnie dni mały nieźle od nas dostawał a to za bałaganiarstwo, a to za lenistwo, a to musial małą się zaopiekować i jak zaczęłam ciagnąć go za jęzorek to miał takie myśli, że to wszystko przez Tosię, i jak jej nie bylo to mu było lepiej (wiadomo świat kręcił się wtedy wokoł niego:-()
Iza czyli sytuacja sama się wyjaśnila
no i kochana dodatkowe motorki Ci się włączyly widzę
Madzia ło matko o 4tej wstawanie
trzeba było teściowej bąbla podrzucić
Kic a nie wiesz czy można słonecznik dlubać?;-) bo ja tera zto uskuteczniać a co by nic "mocniejszego" nie wtrynić
no i Kubiś jest niezły;-) ale my dzisiaj też mielismy chwilę grozy, byliśmy u nas w sklepie dzieciowym i Tosia latala między regałami a ja gadalam z jedną pracownicą, a M z drugą i w pewnej chwili nie widzę jej, dziewczyny do przymierzalni- nie ma, przed sklepemm nie ma
, ochroniarz do nas leci (dobrze, ze nas zna) , że mała jest dwa sklepy dalej
i co tam robila, pomagala pani pozamiatać sklep
ale dziewczyny to były doslownie sekundy nieuwagi
boże a ja zaraz się zaczęłam nakręcać, ze tak wygladaą porwania
jutro szuakam małej szelk (czyt. kagańca
)
Pabla trzymaj sie i będziemy tęsknily za Tobą
Fredka oj nie mój M do sprzątania ostatni
zakupy, gotowanie to i owszem, ale mop, odkurzacz są beee
jedynie okna mi umyje, bo uważa, ze to męskie zajęcie
i niech tak uważa